Potrefenáhusa tyjo to teda dost velka zrada
Evaeva no to stopro, visco, jak mam jen jedno dite a navic v kocarku, tak me to fakt nenapadlo
Potrefenáhusa tyjo to teda dost velka zrada
Evaeva no to stopro, visco, jak mam jen jedno dite a navic v kocarku, tak me to fakt nenapadlo
711990 on to taky má každý jinak. Mě to třeba nevadí, akorát motorku a kolo teda neberu a špatně se mi to ladí se spánkem. Ale třeba kamarádka se bojí jezdit s kočárkem po jezdících schodech, to je v Praze celkem problém.
Ehm, mám špitnout, že my to máme ještě před vlastni MHD 50 minut vlakem na hlavák
?
Malenge sraz u vás na zahradě?
Výlet vlakem by u nás vzbudil nadšení![]()
Evaeva jasně, proč ne. Akorát teda varuji, protože tu je osazenstvo s dost malými dětmi, že naše zahrada je všechno jen ne children friendly. Naši dva sebevrazi jsou zvyklí, ale kamarádky jsou většinou na nervy
to je převýšení asi 7 metrů, několik kamenných teras, hodně moc ostrých různě vysokých schodů, neoddělený bazén a tak.
Malenge jako moji kluci by byli nadšení, ale asi by utrpěli pár zranění, občas neznají míru![]()
Malenge sakra, kde to bydlíte, to už se zdá k nám blíž....Jeee já zapomněla, že k nám nejezdí žádnej vlak z pražského smeru:-D
Karja k vám asi ne, ty jsi někde u D1, ne? My jsme od Prahy na jih, kousek od Sázavy. A ten vlak je osobáček stavící na každé mezi ![]()
Jé, sraz draků. Nám by se hodil příští týden. A kdyby se dalo někde blízko zaparkovat, bylo by to ideální. Já se hlavně chystám s dětmi na Šalamouna na výstavu. Nechcete to spojit?
Restaurace vozovna ve Stromovce je hrozná, ani to hřiště tam nemám ráda. Ale je tam lepší část, nová za planetariem. Veliký pískoviště a mnoho hřišť, bistro moderní a na výběr i jiný než smažený. Ale je to tam dost rozlehlý, hrozí že se děti rozprchnou a budeme na sebe leda mávat z dálky ![]()
Malenge Na posazavskym Pacifiku? Ten nám tam zastavuje taky, jen mu ta cesta trvá tak 3 hodiny:-D
Malenge jo, to se skluzavkami, chodíme tam velmi často. Skvělý je, že o něm asi moc lidí neví nebo se jim nechce do kopce, protože tam skoro nikdy nikdo není. Obvykle tam potkáme dvě tři další děti.
Ale zamceny záchody jsou teda podpasovka!
dynda to už by pro nás byla asi moc velká akce, resp. bylo by to na celý den. Ale jsem zvědavá na recenzi.
Já jsem vás tu chtěla lákat na literárně divadelní festival pro rodiče a děti u nás v knihovně, ale pak jsem si omylem vzala v tom termínu dovolenou
ale ještě bude druhej v září, napište si to včas do kalendářů, 11. září, to se dobře pamatuje.
mnum Jimik Potrefenáhusa no tak to se moc tesim!
Idealne nekde, kde je krome hriste i nejake bistro!
U toho hřiště YIT co jsem tu propagovala je kavárna/cukrárna a pizzerie. Akorát zatím kolem nejsou vzrostlé stromy, takže v poledne je to celé osluněné. Každopádně v parku Zahrádky, který je u Rokytky je teď nově otevřené bistro a WC, takže to splňuje zadání a Pinot Noir by to měla asi dopravně snazší.
Jimik To mám dopravně snazší i já, ale 40 minut v metru s těmi mými raubíři, to nevím, jestli nejsou lepší tři přestupy.
Jinak u nás na Stodůlkách je úplně obyčejné hřiště, ale v naprostém sousedství s výbornou zmrzlinárnou.
Evaeva La zmrzka? Mňam
zraz? tak my zo SR budeme tichucko zavidiet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.