Tabeaani keramika se nepromočila, takže mužovo triko posloužilo zatím dobře, tak jsem neměla potřebu to řešit. Triček v kategorii "na doma" má ještě pro několik dětí
Stejně tak ten igelit jsem vzala ze skříně. Ten teda kluci používají i doma (jiný samozřejmě), když něco malují, už od batolat.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva my mame na stole vikslajvant kontinualne, to se fakt neda
Potrefenáhusa to bych jednak nezvládla a jednak bych to musela mýt. Takhle to jen zbalím.
Len to som musela mať aj ja ako žiačka.
Evaeva My nic, asi jsme to normálně utřeli, vůbec žádný podložky si nepamatuju.
Příští rok mě to čeká taky, takže bude novej kolotoč hledání tašek a penálů a místních zvláštností.![]()
999 Jak píšu, mě to taky dost překvapilo
a to jsem si myslela, že z tahání dětí mám ty ruce a horní polovinu těla dost posílenou, ale houby
nejdřív mě teda rozbolely prsty a dlaně, nebo teda spíš začaly hodně pálit, jak jsem se držela.
Myrtila hele já cvičím s poměrně těžkejma kettlebelama, řekla bych, že sílu mám, ale když jsem si nainstalovala hrazdu, dala jsem jen stěží těch deset vteřin, pálily ruce a to vše, co už zde padlo. začala jsem to trénovat (mám hrazdu ve dveřích koupelny, tak když jsem šla kolem a neměla zrovna mastný ruce) a rychle to šlo nahoru - až na minutu, když nejsem vyčerpaná jinou činností (a to už teď zase tak často necvičím). zkouším i ty přítahy - poloshyby - a najednou jsem udělala pět pánských kliků, když nikdy předtím ani jeden! prostě je to nějaký jiný typ pohybu a síly. myslím, že bych mohla zvedat kettlebely do alelujá, ale klik bych bez tý hrazdy nikdy neudělala...
mitford sister kliky udělám. Teď tak šest, sedm v kuse, dřív třeba 15. Ale shyb jsem neudělala ani v té nejlepší kondici, jakmile mám ruce úplně napnuté, tak ani ťuk. Ale stačilo malinko změnit úhel a už to šlo. Lidské tělo je záhada ![]()

continuity já bych prázdniny klidně ještě prodloužila. A to nebyly děti z domu ani jedinou noc a školka je zavřená už měsíc. Mně se po té letní pohodě bude stýskat a zimu nenávidím už teď.
Pinot Noir Mně taky, mám to stejně, na druhou stranu mi nemuze procházet takhle dlouho nepracovat:D
Karja no museli by nepracovat i ostatní, samozřejmě. Klienti i nadále zůstávat na svých jachtách a haciendách u moře a nic nechtít. ![]()
Pinot Noir i mně. Jako zima má něco do sebe, ale teď není škola a školka, žádné povinnosti, vstáváme v půl deváté... Pohodička prostě. To týden na lyžích a tři dny sáňkování nenahradí. A nesnáším podzimní tmu.
Pinot Noir :Dno tak to s tebou souhlasím...Ale příští rok to tedy musím lepe rozplanovat a víc holky vypalovat, protože pracovní prázdniny a zároveň doma ani noha taky není špatná kombinace.
Pinot Noirletos jsem měla obě děti pryč přesně jednu noc a to jsem měla do sedmi večer zubaře ![]()
Ale už všichni potřebujeme nějaký režim. Furt jsme v trapu, byt se pomalu rozkládá na prvočinitele. Ještě září bude docela výživné, ale pak se to snad zklidní.
continuity mně ten současný režim velmi vyhovuje. Jediné, co bych potřebovala, je dovážka obědů
Ale jinak mně zejména představa, že všechny děti bude ráno potřeba vyexpedovat včas děsí. Úkoly bych taky klidně vynechala.
Evaeva ja uz jsem docela rada, ze to konci, na minulej tejden si nekde uhnaly ruka-pusa-noha, tak aspon kus pokrylo moje očr
ale užili jsme si léto moc pěkně, to jo
Pinot Noir Karja v tom bude ten rozdíl, moji "klienti" už tak týden - 14 dní naplno fungují.
a příští týden první sluzebka.
A já mám teda podzim ráda, mám obavu, že odkdy pořádně nelyžujeme, začíná to začíná být moje nejmilejší roční období.
Podzim je moje oblíbený období, ale jak mě se nechce do třídění oblečení a prohazování letního a zimního, vyhazování malyho....
continuityMně se vnímání ročních období hodně změnilo s tou mojí sezónní práci...takže proste konec léta je konec volna a už to bude jen horší az zase do cervence:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů