Malenge starší teď taky hodně maluje, začal dělat obličeje, ale tohle je teda vážně paráda
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva mne to těší o to víc, ze je to taková klidná, nenicitelska zábava, což je u nás spis výjimka ![]()
Dnes sme úspešne absolvovali očkovanie v 5.roku, uf.
Malenge mne sa to veľmi páči, keď deti maľujú ostošesť. Syn kresli mapy, keď niekam ideme, plány, keď niečo vyrábame, včera nakreslil plán stavania stromčeka. A s babkou minulý týždeň vyrobili krásne vianočné priania a my sme do nich mali vpísať texty a nevieme ich nájsť ![]()
A môj portrét

Garfie ja som videla také vtipné video, ako matka kúpe prvé, druhé a tretie dieťa. To tretie umyla saponatom v kuchyni popri umývaní riadu ![]()
Sairon to si tam domyslis něco,co tam není. O hranolkach celý týden to absolutně není.
Chlapi mají přístup k dětem jiný, ale nevím kdo kdy rozhodl,že ten ženský je ten jediný správný. To pak opravdu povede k tomu,že dítě = starost matky, protože ta jediná to umí správně.
100% souhlas, muži to dělají jinak a je dobře.
betsey ju, som na najlepsej ceste, malu umyvam v dreze c kuxhyni (kupelnu sme totiz prerobili krasne ale nemam ju tam kde polozit, zjavne som ratala s tym, ze sa mi narodi odplienkovany novorodenec
).
DrowRanger no ja ju pokladám na kôš na špinavé prádlo ![]()
betsey
živě to vidím!!!
Trojsrdiečkova mama.
letfenixa to je krásný portrét!
Inak moje marieu noci pokracuju, dnes od polnoci bola len 2x! Hore, je to normalne, ze som v sestonedeli vyspata? Ale i ak doma teda velmi nezvladam nic, mala najradsej zaspava po kojeni nalepena na mne, takze buduci tyzden vyberam satku, nech uz konecne mozem ist aj so starsim von a trochu sa mu povenovat.
Evaevaja se strikne ohrazuji proti tomu, že by se děti na Apaluše tyden nemyly! Akorát se myjí v jezírku, na kterým je ledový škraloup. no, je tam toho.![]()
Dále se na kamnech dělají hranolky extrémně blbě, tak mají guláš a nějakou pečeni, často kachnu.
Jinak bych k tomu rekla asi tolik. ja bych tam sama s dětma nejela, protože bych to nezvládla. Pokud si chlap zjednoduší život tím, že dětem udělá k snídani párky místo ovesné kaše s třemi druhy ovoce, nepřijde mi to nijak zásadní problém. Pořád si myslím, že jim to mnohem víc dá, než vezme a to i kdyby tam tři dny jedly suchý chleba.
Candance Já to dočítám trochu se zpožděním, ale poradila bych ti "vyser se na to". Já vím, že to mrzí, ale to dítě je ještě malý a až začne chodit do školky, tak se snad situace trochu změní, i ty přehnaně starostliví rodiče se musí snad trochu otrkat!!! Pokud se nestraní vás jako rodiny, tak by se asi nějak kousla a dceři to třeba nějak vysvětlila. Časem se to zlepší.
Pinot Noir V roce a půl? Ty jo, to je teda dost síla, můj syn taky nelezl, takže musel na rehabilitace, ale rehabilitační tehdy stanovila ten rok a půl na chůzi(!) jako deadline, aby nemusela použít vojtovku (podle ní na ni syn nebyl psychologicky vhodný adept). Jo a pustil se na den přesně. ![]()
Garfie rok a půl chůze
máme čas do soboty! 
Potrefenáhusa Neboj, ta je krásná, ta nemusí! ![]()
Já z toho tehdy měla docela stres, ale on se fakt přesně ten den přestal přidržovat a vykročil do života! A přesně jak předpokládala rehabilitační, naprosto s jistotou, vůbec nepadal, nic, jakoby chodil už dva měsíce!
Potrefenáhusa to je dítě od dítěte...mně řekli, že 18 měsíců je ta hranice, kdy by bylo dobrý nechat dítě zkouknout, jestli je všechno v pořádku. Ale i mezi fyzioterapeuty jsou různé názory, ta, ke které jsem chodila já (jako já se sebou, ne s dítětem), mi řekla, že by to řešila dřív, když dcera nechodila v 14 měsících. Jinej fyzio, který v té době chvíli pozoroval, jak se dcera pohybuje, mi řekl, ať to nechám na ní, že je moc vysoká a musí zesílit, že je pro ni těžké ty páky ovládnout.
Pro tvůj klid bych Housátko po novém roce někam objednala, oni ti poví. Kamarádky chlapeček třeba dlouho chodil jenom za provázek, tj. úplně bez opory, ale pro psychickou pohodu se potřeboval něčeho držet.
letfenixa to je krásné, a ty detaily, pět prstů, náušnice...![]()
Mohučanka takto chodila zkraje starší. "Držela" se rohlíku.
Mladší zas s tatínkem vlezla do more jen kachnickou v ruce. Jinak hystericky rvala i na rukách. Kachna vše vyřešila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.