Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4287 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 22:58

Mrakoplas jojo! Slyšela jsem příhody, že dítě padalo dozadu, to je prostě na mrtvici, furt to musíš hlídat. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 23:14

Zítřejší sraz nezvládnu, máme návštěvu. Tak snad to vyjde jindy, užijte si to! 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 17. srpna 2021 23:19

Tak to jsem zvedava, kolik se nas zitra sejde:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2021 23:29

tv jj, to dělali kluci, zejména starší. To je tak, když přejdeš z plazení rovnou do stoje a lezení trénuješ až potomA ano, bylo to náročné. Pozdní chození žádným držkopádům taky teda nezabránilo:)

Online Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 06:44
Reakce na Myrtila:

dneska jsem malem neuhajila chleba s maslem a rajcetem

​to mu dej, naše to má moc rada, rajcata jsou velmi oblíbeny

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 07:10

Potrefenáhusa u nas jsou rajcata taky zakladni potravina, oblibenejsi je jen moje mleko

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 07:15

hlasim ze u nas nikdo neonemocnel, ve skolce jsem zaridila drivejsi vyzvednuti, tak kdyz se nic necekanehoo do odpoledne neprihodi, na sraz dorazim. Tmavěšedý Valco, zelený puntíkatý batoh, 2 holčičky s sebou  

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 07:36

mnum hura!

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 07:52

My dorazime, nejspis uz na tu treti, podle toho, jak se slecna vyspi. S nejvetsi pravdepodobnosti s timhle nositkem, pripadne s sedivym kocarem espiro.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 07:53

Děkuju všem, ona je fakt strašně skvělá, jen tím jak je takový torpédo, tak mám pocit že je mnohem starší a mám na ní občas větší nároky.. Prostě mi nepřijde jako to maličký miminko, když si sama dojde kam chce  A teda pády jsou hrozný! Dokonce vyfasovala i helmičku, a dostává jí, když jí zrovna nikdo nemůžeme stát za zadkem. Podle doktorky se ještě neumí poučit, takhle malá. Padá totiž jak zabitá přímo na hlavu  Poslední dny už si teda umí i hezky sednout dolů bez pádu. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 18. srpna 2021 08:15

Potrefenáhusa Rajce je zrovna jedina vec, co nechce. U nas je top okurka. 
MPLee Syn nebyl teda az takovy rychlik (i kdyz . Postavil se nekdy kolem toho 7m a obchazet zacal po mesici nebo vic. Ale ty pady taky staly za to, vetsinou se po necem natahoval, ujela noha a bylo. Ale ted uz chodi v prostoru a standovne popobiha a vlastne skoro nepada. A kdyz tak da rucicky pred sebe.

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 08:25

Jos To je malej taky rychlík teda! Ona se postavila týden před 6 měsíci  Já bych se nezlobila, kdyby ještě jen ležela, je to někdy fakt hustý. A ty dutý rány hlavy o podlahu nesu fakt těžce. Ale teď po tom měsíci je to mnohem, mnohem lepší. Jen už se často jen tak ledabyle o něco opře, obouma rukama něco zkoumá a taky jí to občas podjede. No moje nervy

Online Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 08:45

Jos okurka taky dobra a u nás teď ještě frčí broskve

nase moc nepadá, je hodně opatrná, zatím nejhorší bylo, když si sedala u židle a nabrala pusou okraj, krve jak z vola a dlouho. A taky se nám před 14 dny skulila ze schodů, naštěstí jen z posledního, já to neviděla, hlídal muž, jen jsem slyšela ránu na beton, par nekonečných vteřin, kdy jsem si v duch rikala prosím, prosím, ať ta rána není to, co si myslím, ze je, pak muzovo jezismarja a pak až plac. Jen se trochu odrela, ale spadla prej taky na hlavu úplně bez rukou

jinak po schodech to pochopila hned a šmátrá si tam napřed tou nozickou, ale tak je ji rok a 2 mesice 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 08:47

My taky na třetí. Syn trvá na tom, že pojede na modrem firstbiku, zelená helma. Neustále si vyrábí papírový čepice s nápisy policie nebo hasiči a chodí v tom mezi lidi, možná budete mít taky tu čest

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 09:09

A prosím, máte tip kde seženu softshellovou kombinézu pro takhle malé, chodící dítě? Velikost 68, možná by už zvládla i 74 (nosí lindex 56 a 62). Co jsem zatím našla je i s tlapičkama...

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 09:14

MPLee dupeto má i malinký. Mají softshell se skvělými parametry, jejich kalhoty byly moje nejoblíbenější. Jen ta cena, ta cena

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2021 09:49

Jos vyšší věk fakt není zárukou opatrnosti, spíš je to otázka povahy. Když švagrová viděla, jak syn padá, říkala, že to udělá párkrát a dá si pozor. No, její děti opravdu takové byly, moje fakt ne

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 10:36

Užijte si to dnes! Doufám, že nám to klapne příští týden.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:08

MPLee pozri ielm.de

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 18. srpna 2021 11:18

letfenixa a sedí ty velikosti? Nejmenší mají 74 a ona má 62cm a 5,7kg. Potřebuju, aby se jí v tom dobře hýbalo a ne aby v tom byla jako v pytli a rozkrok mela u kotniku