Peetra1 ja som ho tiež nastrihla ale riadne. Takže sa tvárim, že to samo a vôbec nie som za tú zlú
. Ale spal v noci aj teraz poobede, síce krátko, lebo sa po prebudení ešte nevie bez neho uspať, ale to dá. Za chvíľu ideme za statočnosť kúpiť autíčko ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas já jednou zjistila, že má oba dudlíky tak prokousnuté, že jsem se lekla, aby se neudusil nějakým kouskem. Jemu to vůbec nevadilo.
Anema
tak ten pristi tyden bude nahradni termin!
Evaeva no ja som pôvodne chcela počkať, než si ho rozhryzie ale on nie a nie
. A to má jednotky lopaty po mne!
Přesně tak, nechodí do školky, naštěstí máme s manželem oba možnost práce z domova, takže já teď jedu domu vystřídat ho. Jako zaplaťpánbůh, že to není nic horšího, ale je to votrava...
711990 To jsme na dovolené... Teda doufám! Už nám ta rýma zkazila dovolenou minulej tejden
Nechci z toho zejtra dělat bazar, ale kdyby někdo s nadcházejícím podzimem potřeboval blikací holínky 24/25 a bf boty fare, muzu je vzit s sebou na ozkouseni ![]()
continuity aha, tak diky, my máme jídelníček relativně ok, lactuloza nepomohla. Ona vlastně nemá zácpu ve smyslu tuhých bobků, ale prostě nechce kakat. Je to v hlavě.
Mohučanka tohto som sa veľmi bála, hlavne keď moja mama sa syna pokúšala odplienkovat od okamihu, keď sedel. našťastie kakanie nebol problém, skôr to cikanie.
Syn je dôkazom, že ružová farba je obľúbená bez rozdielu pohlavia.
žluťásek Mně bazar nevadí, ale boty bohužel nepotřebuju.
Nicméně by se nám hodily softchelky v tmavých barvách vel. 92, malé vady nevadí. Radši to koupím od vás, než někde na vinted![]()
711990 No a naše kašel
Takže budeme doufat, že stihneme příští týden, nebo bude i nějaký podzimní!
A jdu si ještě pro jednu radu. Jak do dítěte dostat rozumné množství příkrmů? Malá je hodně akční a neroste/ nepřibírá. Doktorce už se to nelíbí, i když do teď její nižší přírůstky nekomentovala. Bude jí 7 měsíců, příkrmy dostává měsíc, je kojená. Sní všechno, ale dá si 3-5 lžiček a končí. Na rozkaz doktorky jsme začali dávat večer kaši, tu vypije na ex - ale jen z lahvičky, na lžičce zase homeopatické množství. Zkusila jsem už i křupky a ty si spokojeně žužlá a patlá po okolí.
z Blw mám strach, ale možná by pomohlo jí dalt kus něčeho do ruky? A čeho případně? Nebo mě napadlo dělat jí polívky do flašky? Asi to nebude ideální, ale do 18 snad z flašky pít nebude, když vždycky zkusím pár lžiček a zbytek flaškou? Vůbec bych to neřešila, kdyby aspoň trochu rostla, ale takhle mi to přijde blbý ![]()
Mohučanka to jsem si myslela taky, že jídelníček ok. To dítě jedlo jogurty, hodne ovoce, ale vadily treba Lipanci.
betsey Vase babi je docela kreativni, jak ji to s tim hrebenem napadlo?
MPLee Syn taky moc neji, spis ochutnava, a hodne se hybe, takze moc ted nepribira, ale hodne mu zachutnal jogurt, takze kazdy den ma jedno jidlo zalozene na nem, a tak aspon neco sni. Obvykle s ovocem, kasi, ale uz jsem ho pridavala i do masozeleninoveho prikrmu, aby ho snedl aspon trochu.
MPLee každé dítě je jiné, mým by to nestačilo, jiné sní sotva lžičku. Jak dlouho už jí dáváš normální jídlo? Dávat do flašky polévku bych asi nedělala, i když já občas krmila z kapsičky, to je možná stejné;)
To, že bude hodně jíst, přibírání nezaručí. Starší zhruba od pátého měsíce přibíral míň, že by bylo záhodno. On teda v křivkách klesal od narození. Během 8. až 10. měsíce jedl tak, že jsem mu doslova brala jídlo od úst, 300ml nebyl problém. A co myslíš? V grafech znovu klesnul:) Jestli kojíš a ona jí, jak píšeš, tak bych to sice sledovala, ale nehroutila se:) Aby si jí nucením nakonec nevypěstovala nějaký odpor.
MPLee jako uprimne, do roka je hlavni zdroj vyzivy mliko...tak proste hodne koj a neres ty maly lzicky. Hlavne, ze ochutnava. Pokud ti teda nevadi kojit:)
Myrtila neviem, asi to tak robili pred 60 rokmi ![]()
MPLee jestli prijdes na to, jak dostat jidlo do ditete, co nechce jist, dej mi vedet
u nas to je ve vlnach, nektere dny ted ji hezky, ale nekdy si da za den akorat jeden jogurtovy napoj (kunin ma moc dobry bez pridaneho cukru) plus se teda porad dost koji. Dite, co netrpelive oteviralo pusinku na prvni prikrmy, je pryc. A taky prestala jist cokoliv, co jen pripomina mimini jidlo, kasi v lahvi byla ochotna si dat asi trikrat za zivot. A nejoblibenejsi aktivita je asi tak 50x za sebou vylezt na pohovku a zase skocit dolu. Bude ji pristi tyden 16 mesicu a dneska jsem navazila rovnych osm kilo na cca 76cm. Nicmene uz to od roka neresim. Energie ma na rozdavani, je sikovna, porad pribira, i kdyz pomalu, tak mi je jedno, ze nesedi do tabulek. A blw se neboj, kdyz ti u toho uz bude sedet, tak se sama naji pekne, nase sama snedla i vic, nez krmena, jak ji to jidlo rovnou zaujalo i jako aktivita. A porad to je kojenec, koj a kasli na polivku v lahvi.
Zuzuli Už chodíte k jinýmu pediatrovi? Já jsem vždycky obdivovala, jak krásně jí, u nás to byla bída, ale dost se teď rozjedl (a míry má v 9 m měsících větší
).
MPLee par lzicek po mesici prikrmu je ale docela dobre nahodou. Dyt je jeste malicka. Hlavne at spis ochutnava a do rucky muzes neco vareneho nebo nejake ovoce zkusit. Tim nic nezkazis. Ty deti si to ridi samy. Syn na zacatku jedl docela dobre, ale casem se to zvrhlo a jak vidi me nebo muze neco jist, tak dostava hysterak a chce taky. Jinak ja vyvar klidne davala do te plnici kapsicky a jednu dobu to mel takhle rad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY