MPLee tak to jej bude veľké
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Ty rany do hlavy jsou hrozny a jeste vzdy kontroluju zuby
Jinak to proste stejne nejde uhlidat. Evaeva U nas se to vekem opravdu kapanek lepsi. MPLee Syn se posadil a zacal lezt snad ve stejny den nekdy po 6m a pak za 14dni se postavil. Nadsena jsem teda vubec nebyla, protoze tomu lezeni nikdy moc nedal jako jine deti. Ale nenadelas nic.
Nas krotitel selem, to v ruce je obojek nejvetsiho psa 
MPLee Padnoucí oblečení a hlavně boty! pro takového drobečka je problém. Ještě si to živě pamatuji. Ale já neporadím, dceři už je 12let a nemám už přehled.
Dorazíme, co nejdřív to půjde. Bohužel jsem dopoledne ztvrdla hodinu u doktorky, doufám že omluvíte mé neumyté vlasy, to už vážně nestíhám.
MPLee išla som pozrieť na modrého koníka a niekto tam ponúka softshellovy overal veľ.62, značka gaji. Takže niečo existuje.

VV téhle velikosti bude nejlepší asi to Dupeto.
Jos u nás se to zlepšilo jen díky tomu, že to prostě natrénovali. Samozřejmě časem i dostali rozum, ale to byl dlouhý čas![]()
Super fotka![]()
Kdyz uz se resi male obleceni a boty, nemate nekdo tip na malicke holinky? Dejme tomu velikost tak 19/2. Rada bych je na podzim, aby mohla do louziMala ma ted capacky liliputi v esku se stelkou 11,3. Pry to odpovida velikosti 17/18. Ty ji jsou akorat, emka mela hodne volne. Zatim nacházím holinky spis vetsi, od 21/22
Zuzuli já mám 20/21 Demar, zateplené, ta větší velikost vznikne vyndáním vložky.

Zuzuli PS: a jsou jak úplně nové, klidně ti je na další sraz přivezu.
Já přijdu určitě, jen pravděpodobně dorazíme až později, až se drobek vyspí.
Len
u nás taky všichni zdraví, ten, co má spát, konečně spí. (Neměla jsem mu říkat o těch tramvajích
)
Pinot Noir díky, pokud se na nějakém srazu v budoucnu sejdeme, tak je určitě vem
Užite si to!
MPLee ja som na jar ten ielm kupovala mladšiemu, nosil vtedy veľkosť 80-86. Kúpila som 92, bol mu síce väčší ale ničomu to nevadilo, dal sa dobre ohrnut a znosi ho ešte teraz na jeseň, možno aj na jar. Ale on sithly rozhodne nie je, skôr tam by to nemuselo sedieť, overal je celkom široký.
Užijte si to! A doufám, že bude ještě nějaký sraz v září.
dzizisketa Asi tuším, kde jsi ztvrdla. Pokud se teda nepletu, tak mě tam to čekání taky letos přijde nějaký delší než před těmi třemi lety...
Jedu na sraz se zpožděním, tak snad tam na někoho ještě narazím ![]()
Jimik Jsme tu jeste!
Dneska to bylo tak fajn!!! Hned vyhlasuju druhy kolo!
711990 souhlas, bylo to moc prijemne setkani s milymi lidmi
tesim se na priste!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY