Len Syn mel v 10m 10,2kg a od te doby radsi nevazim. Na rocni se bojim, ze strhne vahu, ale ono se to vsechno srovna. Cvalici to vybehaji a hubenouri je casem dozenou
Vše o těhotenství a dětech
Len mame jinou doktorku, coz nejspis prispelo k memu zenovemu klidu
a taky na hristi potkavame same stejne netabulkove deti, takze spis vic a vic nechapu, kde ty udaje v nich berou. po roce mala pribrala za dva mesice skoro 800g, takze poskocila k tem osmi kilum, ale pak zacaly zuby a skoro neji. Kdyz si ji naposled pri ockovani vazili, tak doktorka rika, ze pribrala od posledne malo, ale po me reakci, ze ji taky za tu tobu vyrostly ctyri zuby, uznala, ze se neni cemu divit a byla s tim v pohode. Ale zuby rostou dal a dite skoro neji. Dneska pulka toho jogurtoveho napoje, jeden piskot a dve sousta testovin s rybou, ani kapsicku nechtela.
Zuzuli Ja znam jen deti na horni nebo dolni hrane normy. Ale neznam snad ani jedno v sedivem prumeru hodnot
. Kamaradky syn je o vic nez pul roku starsi a ma asi o 3kila min nez muj syn. A oba dva jsou uplne normalni. A moje doktorka vubec do percentilu nezapisuje. Mozna u sebe v pocitaci, ale do prukazky nic a ani nic nekomentuje. Dobre, ze jsi zmenila pediatra.
MPLee u nás by to blw nevyresilo, ale ona ani v těch 6m, kdy jsme zacali, o jídlo moc zájem neměla a co dostala do ruky, ani nezkousela dat do pusy. Dlouho to bylo par lzicek od kazdyho jídla, no na 8m prohlidce měla přes 9 kilo, takže asi nestradala. Tak myslím, ze to bude asi hodně individuální a spis daný stavbou těla, vaše holcicka je taková droboučká, stejně jako holcicka Zuzuli
711990 jako ne že by mě to nějak extra bavilo, ale ani mě to neobtěžuje. Ona je jinak hrozně milá, tak mě ani netrápí, že ji nemůžu k nikomu odložit
Kojim na požádání, většinou pořád cca po 2 hodinách, noc teda prospí. Jen se pak vždycky navečer vrhne na tu kaši, tak mám pocit, jestli není hladová?
Evaeva jídlo dostává cca měsíc? Ale ty porce se vůbec nezvětšují. Jediné co sní pořádně je ta kaše. Trochu tedy váhám, jestli nedělat i nějaké kaše k snídani? Teď mívá k snídani tak lžičku banánu, 3 křupky nebo lžičku jablka, víc nechce. K obědu svoje 4 lžičky zeleniny a večer kaši...
Myrtila může už v 7 měsících jogurt? Ona se zatím na všechno tváří stejně, jedině po brokolici se 3x poblila
, takže jsme asi ještě nenarazili na něco, co by jí chutnalo. Přitom po našem jídle se sápe jako blázen.
Zuzuli ona má v 6,5 měsíci 5,7kg a 62cm. Od nějakého 3-4 měsíce stejně. Obchází rohový gauč, pod stolem chodí dokolečka a přechytává se židlí a včera už vylezla francouzkým oknem na terasu
Jako myslím si, že nepřibírá jen proto, že je tak akční. A že kdyby jí nemco chybělo, tak není takové torpédo, ale zase bych jí nerada zadělala na nějaký problém.

MPLee jasne, ze to je tim vydejem. Vzdyt jine deti v tomhle veku tak akorat lezi na brise a obcas se prevali
je strasne sikovna
Potrefenáhusa Asi bude drobek, no. Ona teda nemá po kom být obr. A do pusy strká všechno, tak se možná odhodlám k tomu vyzkoušení blw ![]()
Zuzuli jsem četla, že růžová je nejoblíbenější barva holčiček i kluků, dokud jim někdo neřekne, že je pro holky.
![]()
Evaeva já tu jedny softshellky náhodou mám! Tmavě modré, na jedné nohavici reflexní dinosaurus. Tenké, uvnitř asi bambus.
Celková délka 61 cm, od rozkroku po kotník 36 cm. Z toho dole náplet 8 cm, v pase taky 8 cm.
Jsou jak nové, syn je měl párkrát. Vezmu je s sebou a koukneš, chceš?
MPLee Obchází nábytek??
Moje děti se v tom věku sotva pretocily na břicho a chodit začaly tak v sestnacti měsících.![]()
A teda
.
MPLee ona je fakt skvělá! Krásná a teda torpédo, jak by mohla pribirat. Moje dítě v tomto věku leželo a kopalo si nožičkami ![]()
Ad tělesná konstituce- přijde mi, že obě moje děti váží cca stejně. Jedna má 6 let, 128cm, menší chuť k jídlu a větší k pohybu, druhá má 3,5, 108cm a to další vice versa. Váha cca 19kg. Pat a Patachon.
Jos
Muj syn byl jako mimino obrik, ve 3 mesicich vazil pres 7 kg. Zato kamoska mela stejne stareho nejedlika, ktery nepribiral. A ted v 7 letech maji kluci shodne 24 kg. Takze vetsinou se to srovna.
žluťásek díky, vem je sebou.
MPLee Tyjo, je fakt moc sikovna! Taky si myslim, ze to bude tim vydejem. Jinak nas syn ma skoro9 mesicu a 8 kilo (a tipuju tak 75 cm) a ji podobne velke (male) porce jako vase dcera. Snidani teda jeste nema, ale k obedu par lzicek, odpoledne par soust neceho do ruky, co spis ozuzla a vyplivne, a vecer kasi s tim jogurtem. Krome toho jogurtu ho taky nic vylozene nenadchnulo, ale po nasem jidle se sape, dneska jsem malem neuhajila chleba s maslem a rajcetem ![]()
Jinak bily jogurt uz v 7. mesici dat muzes, ono se to porad meni a ted mi prijde, ze se ta pravidla uplne uvolnila, co kdy davat. Snad jenom s houbami se porad doporucuje pockat aspon do 3 let.
MPLee Je rozkošná. Dcera byla teda drobek od narození, měla 2.8kg. Ale když v 7 měsících si sedla, stoupla a začala obcházet nábytek jako tvoje dcera, tak to s váhou bylo ještě horší, přibírala min. A doktor to tehdy taky zdůvodňoval tím výdejem. Byla jen kojena, příkrmy bojkotovala, snědla tak 2-3 lžičky.
Myslím, že tabulky nepočítají s tím, že tak malé dítě bude mít výdej kvůli chození ![]()
Já jsem u těch příkrmů v prvních měsících měla pocit, že to dětmi jen tak profrčelo, mělo to na druhém konci téměř stejnou konzistenci i barvu, cítit to bylo jako to jídlo, akorát trochu jetý. Tak co z toho mohli mít za příjem?
Mrakoplas a mne to teda vyhovovalo. Žádné sebevražedné pády, jednou jsem ukázala, jak slézt z gauče a hlava to pobrala..![]()
tv presne! Ani žiadne pády pri začiatkoch chodenia. Proste sa (konečne:)) postavili a šli. A už sa nezastavili ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY