Vše o těhotenství a dětech
711990 jojo, tu mám v merku a ještě takový ten stojan na kancelářské potřeby s držadlem a nebo ty kovové koše do kuchyně
Evaeva ten stojan s drzadlem prestali prodavat, ted v tejdnu. Chtela sem ti ho navrhnout a uz neni ani na webu
Evaeva ha, nene, myslela jsem tenhle. U toho psali minulej tejden posledni sance a ted uz tam ani neni

711990 na ten jsem taky koukala, ale nakonec mi přisel moc "hmotný" na to kolik se tam toho podle fotek vejde. Navíc už vidím, jak to nejdřív počmárají a pak se mlátí tou tyčkou z držadla![]()
Evaeva no to jo, souboje s tyckou by byly dobry:D
Evaeva my toho mame mraky a nejlepsi je mensi plastovy box z ikea (o neco vetsi rozmer nez kufrik na VV). Ten ma plno deti i ve skole misto kufriku.
Evaeva a pastelky a fixy jeste v tech mensich ikea boxech
711990
oni ani nebojují, ale telecí nápady mají, takže by na to určitě došlo
Musim sem frknout tip na knizku, ktera se nam ted v lete osvedcuje: Peter Wohlleben-Slysis, jak mluvi stromy? Je tam takovy ten zaklad o stromech a o lese, jednoduse vysvetlene. Ctu to teda spis ja, protoze si ze zakladky pamatuju kulove
, a pak se mi to hodi, kdyz jdem s detmi do lesa, vidime parezy a vyvracene koreny, kmeny s letokruhy, zaludy...hned vim , co a proc, a vime, na co se divat. Ale jak rikam, na prirodak jsem byla lempl.
Nemáte někdo prosím zkušenost s dětskými botami merrell? Jak (ne)odpovídá velikost a jestli něco trochu vydrží? Většinou kupuju keen...
Luna boze, kde k tomu chudak prisla?
dzizisketa oni ty znacky aut poznavaj i podle znaku na kolech, zrovna BMW ho ma. Deti jsou mazany!
Já je žeru, když se spolu kamarádí. ![]()

Pinot Noir mas krasny kluky!
Pinot Noir ti jsou si tak podobní ![]()
Bizon a Zizala
3 roky a 3 tydny

Pinot Noir Kokoska juuu![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY