Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 19:53

Marcelovi se pry vyklubal prvni zoubek....nikdo nemel ani tuseni,protoze on je furt dobre naladenej.A v noci spi celou noc.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 19:55

Zarinya to je teda dar. Zizalka nechce spat ani pres den.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 19:57

Kokoska on je fakt uplne zlatej,vubec nevim jak place,protoze vubec neplace.

Ale uprimne se toho trochu bojim,protoze syn byl taky hodne miminko zato potom si to vybral pres sito....

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 20:35

Kokoska tedy ti jsou

a kluci od Pinot Noir jsou taky bozi

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 20:51

Je to tady sama babička, tak se tady přiznám. Dneska chtěla na celej den přijet ta naše a já se jí vymluvila, že nemůžeme. Ale minule to bylo vlastne docela blbý a to to byl půlden. Dcera si po obědě vůbec neodpocinula, takže byla na unavená, plačtivá, usnula navečer,pak měla hysterak, když jsem ji vzbudila, načež jsem si vyslechla, jak tchýni by tohle její dečka teda nedělala, pohrůžky metličkou, sousedem, doporučení jak si mám pořídit metličku.... No takže prostě se mi tohle vůbec nechtělo absolvovat, pro mě osobně to nemá žádnej benefit, dělám to jen kvůli dětem, jen mam pocit, že mi někdo porad kouká pod ruce a přes záda, jak si s čím poradím, co nechám všechno děti dělat, různý rady se mi jen hrnou. Vlastně je to ode mě fakt hnusný no, a vím, že jsem to jen odsunula,přijede příští týden, už teď mám z toho staženej žaludek, jak na prd to bude den, jak budeme jen doma nebo na zahradě a společně nonstop 12 hodin. A já si myslím, že jsem docela lidumil, takovej otevrenej milej člověk, vždyť me vlastně už i znáte, tak víte, že nekecám, ale tohle fakt nedávám.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:11

Karja mne ked syn este cez den spal, tak navsteva alebo nie, spanok musl byt dodrzany, inak bol na zabitie. babicke musi byt razne povedane, ze cez den potrebuju deti oddychovat

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:13

Pinot Noir Kokoska krasne deti

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:14

Evaeva pastelky a ceruzky máme v desiatovom boxe, fixky a perá máme v odkvapaci na príbory, platovom a veci na maľovanie máme v malom boxe. A to všetko na písacom stole.

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:15

Karja rozumiem ti, úplne. Dnes som si opäť vypočula, že celá moja výchova je zlá.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:15

Nase miminko melo vcera 1 rok. Fotky mame z oslavy hrozne osklive, protoze nase kuchynoobyvacka ceka na zarizeni, tak to tady mame vsechno vcetne svitidel takove provizorni Ale na chvilku sem sem nase oslavujici holcicky dam

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:20

Karja letfenixa ja tyhle tendence radit snase opravdu nemam,respektuju co dela snacha a prizpusobuju se.Tak jsem zvedava jestli to na me dojde nebo ne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:21
Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:21

Máte všichni krásný děcka

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:22

Karja tlapkám, já to taky nedávám

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:27

Zarinya Tak když to na tebe přijde, tak to potlač za každou cenu. Segram prý jejich tchyně NIKDY NIC nevytkly, ale já je znám, to jsou fakt ženské s obrovskou sociální inteligencí, empatií, moc ráda je obě potkávám. Segře snad jen dvakrát něco řekl tchán, dodnes si to přesně pamatuje, což značí tu ojedinělost:-D. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:29

Karja tyhle ty nevyžádaný rady, jak to má správně být. Nechápu proč, v ničem to nepomůže, akorát naštve. Je to těžký. Probírali jsme s kamarádkou, že místo, aby nás rodiče podpořili, tak nás akorát moří.

letfenixa já si to poslechla před 2 týdny, u nás to teda vygradovalo do slušné hádky, ze které se ještě teď vzpamatovávám. A to já mám jen jednou do roka, ne pořád jako ty. Drž se

Zarinya takhle to má tchýně, to je zlatá babička, té se klidně na názor zeptám a všechno proberu

mnum oslavenkyně vypadá dojatá z dortu

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:29

Karja uff, lituju a tlapkam. Fakt jsem stastna pote, co tady ctu co zazivate s vasimi blizkymi, ze mne nema nikdo tendenci radit ci kritizovat moji vychovu. Ja nechapu proc to delaji, vzdyt to musi tak otravovat t y vztahy... 

Offline continuity
43570 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:29

Karja já jsem ten Herodes. takže jsem to řešila tak, že jsem děti strčila babičce a čau za 6 hodin. Ať si poradí jak umí. 

Většinou ji to vyšťavilo natolik, že na rady od cesty ji nezbyla síla.

Děti milují jednu i druhou, není potřeba se bát. Máma má těch vnoučat už pět plus jedno vyvdané, blbé řeči ji přešly už dávno. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:30

MaeGandal oslavenkyne se cpe ovocem, spolu se segrou dort oholily ani ne za minutu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:30

Karja to byl jen vtip,nemyslim si,ze s tim zacnu.Ani me nikdo do toho nekverloval a ze mohl....

Ja nemam ambice vychovavat Marcela,ja si ho hodlam uzit at je jaky je.:-)