Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:33

MaeGandal to je hezky.

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:39

mnum oholily, to zní moc pěkně...já ještě tesne před vysvětlila babičkám, ze opravdu nenechám dite rozpatlat dort, že se vyfotíme a pak jí kus ukrojim .... a než jsem ji vyfotila, tak měla obě ruce v dortu 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:42

Potrefenáhusa nj, rychle detske rucicky

Offline Potrefenáhusa
39011 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:49

mnum on to byl teda její dort, piškoty s naslehanym tvarohem, ale nakonec to stejně ani neochutnala

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 21:55

Potrefenáhusa ja uz s tim pocitam ze deti to jist spis nebudou, proto to vzdy obsypu drobnym ovocem, aby z toho aspon neco mely

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:00

continuity Ja mam dite ani ne rocni, ale delam to taky tak. Dopoledne jednou za cas v sobotu pekne tchyni a pak si pro nej navecer dojedeme. Ale ja mam tchyni zlatou a maleho strasne rada vidi, hrozne se na nej tesi a porad ho nosi a mazli . Jsem teda i dost tolerantni, takze k moc trecim plocham nedochazi. A mam teda vyhodu, ze s tchyni mame sice pratelsky ale velmi korektni vztah, proste se Nekritizujeme. mnum Krasna oslava! 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:12

continuity Nojo, ale ona bydlí daleko, jinak bych ji tam ty děti taky takhle vozila;-). 

Zarinya To nejde ani o převýchovu vnoučetem, ale spis o převýchovu moji nebo nás jako rodičů. No je to otravné a jasně vidíme, jaké plody to akorát tak nese. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:36
Reakce na Karja:

Zarinya To nejde ani o převýchovu vnoučetem, ale spis o převýchovu moji nebo nás jako rodičů. No je to otravné a jasně vidíme, jaké plody to akorát tak nese. 

​taky jsem dospěla k tomu, že děti už jen předám prarodičům a pojedu pryč, že bude lepší, když mi dospělí se neuvidíme. Je to smutné, ale je to tak. Jsem ráda, že jim na vnoučatech záleží.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:38

Karja a co takhle Je, babi, to jsem rada, ze jste opravdu prijela! Nutne musim ve meste vyzvednout pro deti xxx (dopln dle potreby) a s nima tam nemuzu, Sambo bude rad, ze mu s nima nekdo pomuze. Za 2-3 hodinky jsem zpatky, aspon se uzijete! 

No a bohuzel se to asi trochu protahne? Deti to prezijou, sice bude mozna hysterak, ale aspon nebudes poslouchat blby kecy cely den, ale jen hodinu po navratu.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:39

mnum uz rok? To leti. Krasny holky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:44

Karja Já bych to zkusila nějak jak radí Kokoska Chápu, že chceš, aby holky znaly babičku a měly k ní nějaký vztah, ale nevím, jestli je tohle k něčemu dobré. Nemůžeš se nějak domluvit se sambem, abys u toho nemusela moc být?

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:47

Evaeva Ne, on to taky nedává, ten tady vůbec nebude:-D. 

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:49

Jsme na dovolené, už 4 dny všichni pořád spolu, v autě, v pokoji, na výletech. Včera jsem už musela alespoň na hodinu se jít projít sama do vedlejší obce a zpět, jinak bych už byla nesnesitelná.

Děti se jaksi automaticky se vším obracejí na mě, i když sambo je plně k dispozici. 

Máte to taky někdo tak, nebo jsem jen já divná? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:51

Karja já ti nevím, s touhle návštěvou už teda asi nic nenaděláš. Ale příště bych u toho samba určitě chtěla, ostatně je to jeho matka, a co nejvíc se snažila tu návštěvu zkrátit (vzdálenost je problém, chápu). A co tvůj táta, nemůže tě trošku podpořit, když je teď v tom důchodu?

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:53

Karja jo to je uzasny, utyct pred  matkou a nechat te v tom. Tak neco za neco, dalsi sobotu budes mit volno, deti si bere on, jinak at ji zavola, ze nema jezdit. 

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:56

Kokoska to budou taky parťáci . To je vtipné, jak ti prckové jsou najednou velicí vedle těch nových miminek

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:56

Evaeva Tak ten to nedává taky:-D

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 22:57

mnum jé, ty jsou roztomilé . Všem nejlepší malé oslavenkyni!

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:00

Všem děkuju, tohle jsou vzácné okamžiky, musela jsem se podělit. Ale ne, kecám, oni se teda hodně rvou a řvou, ale zároveň bez sebe nemůžou být, jeden za druhým pořád leze, oba jsou mazliví, tak se k sobě lísají... Je to boží. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. srpna 2021 23:02

Karja no, já jsem si to myslela;) Fakt bych se to snažila nějak zkrátit, dopoledne  jít třeba někam na kafe s výhledem na hřiště, na odpočinek po obědě jí poslat kouknout na stavbu nebo tak něco. Pevné nervy! A příště, ať je sambo s tebou.