Mohučanka co to tady jede za druhou vlnu???
jeste se snad prida MP Meri ne?:D
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka gratuluju moc![]()
Mohučanka
Gratuluju!
Mohučanka taky gratuluju! S prací si to teda už vůbec nedovedu představit.
711990 no, díky, je to zatím na trošku pokročilejším začátku. Ale je mi tak blbě, že by mne fakt mrzelo, kdyby to neklaplo ![]()
Evaeva díky, já mám naštěstí tolerantního zaměstnavatele, co se týká HO, ale úkoly to ze mne samozřejmě nesnímá. Takže resty se vrší a já se akorát upínám k tomu, že se to snad zanedlouho zlepší.
Pinot Noir díky, doufám, že to klapne.
Mohučanka držím palce ![]()
Mohučanka gratulujem ![]()
Pinot Noir pro mě byl pokaždé náročný ten první trimestr, hlavně kvůli té únavě, byly dny, kdy jsem spala klidně 14h a pořád to bylo málo:) Přitom mi dohromady nic nebylo. Pak už to byla celkem pohoda. Klidně bych si to dala znovu.
Mohučanka když je to blbě, je to dobré znamení!
Karja já si nemyslela, že se sambo někde zašívá, ale příště bych to plánovala na sobotu a ideálně na chvíli někam vypadla. Jednou za dva měsíce se to asi dá vydržet, zkus si ty řeči moc nepřipouštět k tělu (blbá rada, no)
Mohučanka gratuluji ![]()
Take jsem chodila ve 2. tehotenstvi do prace po celou dobu, jeste jsem si tesne pred nim navysila uvazek a misto 3 chodila 4 dny v tydnu. Po praci jsem vyzvedla dceru ve skolce, doma ji pustila pohadku v pocitaci a lezela vedle ni na podlaze
pak po cca hodine jsem se trocu zmatorila a snazila se aspon neco doma udelat a pocitala minuty do muzova navratu domu. Bohuzel unava mne ve 2. tehotenstvi zmahala po celou dobu, i nevolnosti trvaly dele nez jen prvni trimestr. Snad u tebe to bude lepsi, drzim palce ![]()
Evaeva Ne, on to taky nedává, ten tady vůbec nebude:-D.
tyo ty ses fakt svata zena![]()
viktorka_od splavu Tak asi mu řeknu, ať si vezme dovolenou;-). Vypadá to, že tam asi pojede on.
Mohučanka juu gratulujem.
No ja sa už v 31. týždni ani ne pokúšam tváriť, že všetko zvládam ľavou zadnou, lebo nezvládam. Poobede si musím pospať každý deň prakticky od začiatku tehotenstva a všeobecne žiadne veľké výkony nepodávam. Vďaka Bohu za moje spoločenské dieťa, dôjdem s nou na ihrisko, sadnem na lavičku, vytiahnem čítačku a o Alici štyri hodiny prakticky neviem
betsey ty jo, to už seš tak daleko?! Však žádné výkony podávat nemusíš, užívej si to.
Karja Tak to pro tebe nakonec dopadne dobře, ne? Ještě získáš den volna;)
viktorka_od splavu Tak asi mu řeknu, ať si vezme dovolenou;-). Vypadá to, že tam asi pojede on.
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY