Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 19:42

Ještě k tomu čaji - dětem dělám čaj v podstatě jen v zimě na ven do termosky a uznávaj jen sloni sílu od sonnentoru. Není aromatizovanej a i studenej mi přijde dobrej. 

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 19:46

711990 nevím, ale zavolej tam pro svůj klid. Jsou strašně milí, volala jsem teď v pátek (prokousl tubu masti a dost snědl). Paní mi slušně sdělila, že se v nejhorším po****, ale byla fakt milá. 

Offline Zuzuli
3861 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 19:49

711990 tak nase stara detska doktorka mi na osmimesicni prohlidce rekla, ze mam dite zacit zvykat na skolkovy rezim a stravu, tak to mas zpozdeni

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 19:51

INCOM1 teda to je taky dobry! Asi tam radsi zavolam 

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 19:52

711990 to bude ok. Důležitá je dávka za 24 hodin. Tu si spočítej než tam budeš volat. 

Offline Karja
44908 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 19:53

711990 Já osobně bych to po čtyřech hodinách neřešila. Ale nejsem doktor ani moc znala matka;-)

Offline Pinot Noir
30028 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:03

Karja 711990 já bych to taky neřešila, ale já jsem právě hroznej neřešič.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:03

Je to teda nepěkný a nespravedlivý, ale Oliver asi nebude moje nejoblíbenější vnouče. To bylo zas dílo o víkendu... bebánek si postavil hlavu že s náma ven nepůjde, zalez do ložnice a ani neotočil hlavu, když do něj mamina hučela. My oblečený, v pozoru v předsíni, včetně Adély... dobře čtvrt hoďky ho přemlouvali, a ten zmetek se ani nehnul! Zarytě čučel do zdi... 

Tak jsem předestřela dvě možnosti: buď po něm skočím a prostě půjde, nebo jdem bez něj. Samozřejmě vyhrála druhá varianta jako méně násilná takže jsem sbalila Adélu a vypadli jsme. Chudák byla celá nesvá, jak neni zvyklá bez bratra někam chodit, pročež vycházka netrvala dlouho. Zatáhla jsem ji ještě do obchodu (abych jí nakoupila na co si ukáže, jelikož pomsta - malému mizerovi - je sladká ), to se trochu rozveselila chuděra, anžto našla pytel samolepek, ale stejně ji to táhlo domů... no a co byste řekli? Přicházíme k baráku, odkud se vůkol line neuvěřitelnej řev... slyšitelnej snad na kilometr. Bebánek se totiž na posledních deset minut probral z netečnosti a rozhod se, že by přece jen ven šel. No a smolík.

Příště už s ním snad radši nebudu vůbec počítat nebo si řeknu předem jen o Adélu, na nějaký drahoty nemam nervy

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:06

continuity no ty mel prave jen dve, predtim mel panadol, tak si rikam, ze to snad je ok. Koukala jsem na web a tahle polozka tam v casto resenych situacich ani neni:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:07

711990 já bych to taky neřešila, ale nikdy jsem se tím nezabývala.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:09

Karja Pinot Noir tak dobry:D

barbucha to je blby, ze sou dva a mas srovnani. Mit jen Olivera, tak bys jeste byla nestastna:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:11

barbucha o jedno vnouče bych si rozhodně neříkala! Ale jinak to podle mě bylo v pořádku, jít nechtěl, tak nic. Možná si to příště líp rozmyslí, přecejen je to už tříleté dítě, že jo. Já takhle v zimě párkrát nechala staršího doma, když nechtěl ven, muž byl na ho. Příště šel ochotně, protože muže nesměl rušit a měl nakázáno hrát si sám. Což překvapivě není až taková zábava, jak se původně zdálo.

Offline barbucha blogger
36103 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:22

Evaeva 

Syn mi pak líčil, jak si ten malej zmetek dobře půlhodinu hezky spokojeně hrál - sám - přičemž mu, taťkovi, chodil ukazovat autíčka jak jezděj atd... teda snažil se jenom, protože synovi ještě zůstaly (rodičovstvím nezničené) zbytky rozumu, kterej mu velel bebánka a jeho hry tvrdě odmítnout, protože "se na něj zlobí". Taky ho to pak přestalo bavit, viz ten řev...

Ale nevím proč dítěti dávat na výběr, má-li se chvíli proběhnout venku. To si za chvíli bude určovat denní program sám?

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:24

711990 jestli ti to lehce pomůže v uklidnění, tak bych ten nurofen taky neřešila. To bude v pohodě, neboj.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:25

Karja teda, babička dobrá  si poradím, to je super přístup.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:27

barbucha pokud je ta možnost... V našem případě syn dopředu věděl, že zítra už ven půjde. Kdyby muž nebyl doma, tak má samozřejmě smůlu a musí jít. Nechce se mi vždycky podstupovat nějaký boj, když jednou nepůjde, nic se nestane.

Online brrr
12390 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:27

Evaeva 711990 V naší vesnické školce zakázali, aby si děti nosily sladkosti (jsou takové, co jim maminky zabalily pytlík), i narozeninové občerstvení, se rešilo buchtou, ovocem a džusy. Celý den byla k dispozici na pití voda a miska s ovocem. Řekla bych, že tenhle trend už došel i do Prahy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:30

brrr já si taky myslím, že ten čaj bude neslazený, to by se určitě nelíbilo více rodičům. Nějaký občasný bonbón mi nevadí, mi nijak striktní nejsme. U neteře určitě narozeninové bonbóny povolené jsou.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:35

711990 takhle jednorazove zkraceny interval bych neresila, ledviny mu tim neodpalis ani neudelas ditu do zaludku :) maximalne mu nabidni vic tekutin, at ty ledvinky promyje  a dale se drz delsich intervalu mezi leky, bud je stridej anebo zkus nefarmakologicky zpusob snizeni horecky. Snad mu to brzy odezni. 

nase ucast je jinak taky v ohrozeni, M ma rymu

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 23. srpna 2021 20:37

mnum diky, napit jsem mu vic dala a treba bude aspon lip spat:D ty rymy jsou naprd, ja prave porad doufam, ze je to spis od zubu:((