711990 já budu já druhý straně spektra.
Pokud děti netrpí, dávám jim něco na teplotu, až když mají přes 39, spíš tak 39,4. Když brečí a evidentně je něco bolí, tak samozřejmě dřív. Pokud jsou jen unavení z horečky, nechám je topit, aby tělo spálilo bacily samo.
38 bych na nich ani (pohledem) nepoznala.
Vše o těhotenství a dětech
Na chvili jedna fotka, nikdo tam neni videt, ale pak smazu:)
smazano, kdo chce vedet, jak skvely to je, prijde na sraz:D
To jako budu muset na sraz? Jen proto, že jsem opožděná?
Abyste nelitovaly, budu vás všechny poučovat, jak to děláte špatně....
Garfie
to jsi ale hodne opozdena!
711990 Já vím!
Ale vy jste na prázdniny strašně rychlé....![]()
Garfie
no neda se nic delat, budes muset prijet!
Ze srazu se omlouvám, přivezou mi dnes kytky (zase
) a od čtvrtka do pondělí tu mám návštěvu, takže středa je jediný den, kdy to můžu zasadit. Doufám, že mně, ani vám, nebude pršet!
Pinot Noir Kolik desítek? ![]()
Tyjo zbyva nekdo, kdo muze? Za nas tak 50% nemocne nevypada, rymu nema, obcas zakasle....
Tabea taky nedávám, pokud vyloženě netrpí, případně na noc, aby se vyspali. Ono jim vždycky otrne a pak jsou schopný se vypravit na trampolínu. Takže prášek 15 minut před spaním, ať to stihne zabrat, ale ne moc ![]()
MaeGandal Jo, přesně tak ![]()
Když bylo synovi asi 1,5r, tak při 40,3 ještě tancoval...![]()
711990 my s tím pořád počítáme. Ale nemoc teda nechceme;)
Evaeva :D to je mi jasny
711990 :D já mám takovou představu, že by aspoň ty první tři dny ve školce zvládl ve zdraví:)
Evaeva tak 3 dny...to se snad zadari![]()
Mohučanka no, za dva a půl tisíce ![]()
711990 já budu já druhý straně spektra.
Pokud děti netrpí, dávám jim něco na teplotu, až když mají přes 39, spíš tak 39,4. Když brečí a evidentně je něco bolí, tak samozřejmě dřív. Pokud jsou jen unavení z horečky, nechám je topit, aby tělo spálilo bacily samo.
38 bych na nich ani (pohledem) nepoznala.
taky jsem to tak mela, davala jsem nejdriv nad 38,5, kdyz vypadala dobre. A pak jednou ,,znicehonic" febrilni krece, kdy posledni namerena teplota byla 38,4, dite vesele, jedlo, pilo, hralo si normalne (byli jsme ale na hudebnim festivalu a hrala si venku, nelezela v posteli, tak beru ze to byla nejaka zatez). Od te doby jsem opatrnejsi a jen kdyz je to kolem tech 38, vyckavam, merim teplotu a 15 minut a kdyz to ma stoupajici tendenci, radeji ten nurofen dam.
Tyjo zbyva nekdo, kdo muze? Za nas tak 50% nemocne nevypada, rymu nema, obcas zakasle....
u nas taky 50/50, ma mirnou rymu. Tak kdyby do zitra zazracne odeznela, prijdeme, jinak vam to tam nechceme prinest. Zitra napisu
711990 Jsem pro, ostatně my můžeme skoro vždycky. Hlavně, ať je všem dobře, u nás jen rostou zuby (už 2 měsíce v kuse
), naštěstí teď bez teplot.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY