Malenge U nás řešíme teplotu stejně jako ty a taky na radu pediatra. Jen teda před spaním dám tabletku i třeba při 37,8, aby se v klidu vyspali.
Vše o těhotenství a dětech
Karja ale zas z ryb jsi popisovala takove zazitky, ze to by se holky urcite bavily
Jezis, na to jsem už úplně zapomněla. No jo, to je pravda, úplně to vidím, jak je v 11 večer hledám po všech čertech, ještě s dědou v zavesu! Takže zakázat už dopředu;-).
barbucha tym, ze mam zatial len jedno mi na tom, ze si urci program sam neprislo nic zvlastne. Ale prave si mi nasadila chrobaka do hlavy ako to budem robit s dvoma, ked sa jednemh chciet nebude
. Asi by som bola ako rodic v dost cudnom rozpolozeni, mne uz pride, ze synator vie celkom fajn rozhodnut co ma chut robit a preferuje urcite aktivity podla zaujmov, ak by malo jedno s kym ostat, neriesila by som ze sa mu von nechce. Mozno len chcel stravit cas sam s tatikom
.
brrr před spaním určitě, to je dobry přístup, většinou se pak vyspí a je to mnohem lepší pro všechny zúčastněné, než hořící a trápící se dítě ve 2 ráno. Jinak nám ta strategie 38,5 u běžných horeček funguje, ťukám!
brrr
tiez to tak robím, väčšinou im potom stačí táto jedna dávka pred spaním na celú noc.
DrowRanger se dvěma se ten program tvoří hůř, když se neshodnou a že se neshodnou často. Ze začátku fungujeme dle staršího, ale postupem času jsem se musela naučit udělat to občas i dle malého, i když si neumí říct, co přesně chce. Aby se i starší naučil, že se nekdy musí přizpůsobit. Každopádně o nějakých větších plánech (jde se do zoo/jedeme vlakem na výlet apod.) se nediskutuje, to prostě domluvíme/oznamime s mužem většinou den předem, aby věděli, co bude zítra a žádné fňukaní ráno, nechce se mi, chci ... neberu, to bychom nenaplanovali a nepodnikli nikdy nic.
DrowRanger ja sa snažím sa so synom na programe dohodnúť, ale odtiaľ potiaľ, lebo keby bolo na ňom, sme od rána do večera na ihriskách a to by ma mrsklo. Takže raz sa ide tam, kam chcú deti, ďalší krát tam, kde my dospelí. Tiež sa musí trochu naučiť prispôsobovať (niežeby som videla nejaké výsledky
). No a s dvomi je to horšie, mali sme trocha trenice keď bol mladší bábätko a šli sme von. On už bol unavený a potreboval spat a starší sa zrazu zasekol, že on sa ešte chce hrať. Keď sú starší, je to lepšie, mladší chce robiť všetko čo brat, takže sa hneď ozve "aj ja, aj ja" (jeho obľúbená veta :))
Já si většinou zařídím nejdřív svoje a pak dětem dopřeju trochu zábavy podle jejich výběru (teda vybírá starší, ale dobu, kterou aktivitou strávíme nakonec řídí mladší). Akorát o tom, že se jde do vinařství a musí to tam vydržet tak dlouho, jak určím já, se nediskutuje ![]()
Syn nechce chodiť akurát do škôlky/k našim, keď idem do roboty. Inak chce ísť stále všade, kam navrhnem.
DrowRanger u nás žádné extra třenice nenastávaly, ale my ten režim měly v podstatě daný. Dopoledne jsme chodili ven (bylo to v zimě), mladší usínal i ve stojícím kočárku, takže často už spal na chodbě a my se ještě vypravovali, klidně půl hodiny. Později když bylo potřeba ho uspat, jezdila jsem kolem hřiště. A spícímu miminu bylo jedno, kudy jede. Akorát jsme se museli včas vrátit, ale to bychom museli stejně i kvůli staršímu. Občas je problém teď, když chce starší na hřiště, kde pro malého fakt nic není, tak se tam zastavíme jen na chvilku. Pokud někam potřebuju, tak určím já, že se jde ven a kam, jinak jdeme podle toho, jak si hrají, mladší se do rozhodování zatím moc nezapojuje.
Mrakoplas u nás máme Já taky!![]()
letfenixa Jj u nás je asi tak druhá otázka po probuzení ,,kam pojedeme,,. Holky furt chtěj někam vyrážet. A když se k ničemu dlouho nemám, že si třeba hrají tak to je furt ,,pojď do nákupu,mami,jdeme,,:-D
Kdepak, doma byli oba rodiče - kteří se už pravděpodobně těšili, jak si taky jednou za tejden užijou volnou hodinku ![]()
barbucha víš co, to je jejich problém. Já na jejich místě bych ho ven poslala právě proto volno.
Premyslime nad nejakou dovolenou v zari v CR, a vzhledem k miminu se zeptam spis tady nez v cestovani
Doporucily byste mi nejaky hotel s wellness (pro babicku a dedu), kde by byl bazen i pro mimina, a kolem priroda na nejakou lehci turistiku? Lokalita asi skoro cela CR krome uplneho severu a zapadu Cech, to je pro nas uz moc daleko.
Myrtila konkrétní tip nemám, my jezdíme spíš do chalup. Ale pro kočárek nám nejlepší přišly Jizerky a Šumava.
Evaeva No, my bezne taky jezdime do chalup, ten hotel (a to wellness) je hlavne pro babi a dedu. Ale zase kdyz uz bazen, tak bych tam rada vzala i dite. Kocarkem limitovani nejsme, syna hlavne nosim v nositku.
Myrtila My jsme teď v Jizerkách, bydlíme jinde, ale chodíme kolem. Vypada to hezky, zkus kouknout. Resort UKO
Myrtila taky si myslím, že s kočárkem je Šumava nepřekonatelná. My hrozne rádi jezdime do Lipno lake rezortu. Některé apartmány maji svoje sauny. ![]()
Bazén pak je v pěším dosahu. (Vyhřívaný pro dospělé taky areálu, v září by ještě mohl fungovat).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY