Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12390 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 08:50

Evaeva Máme i dědu, heč! Muž je totiž Písečák.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 08:55

A toto je ten zimný kabát na novorodenca. Fakt je hrubý

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 08:57

Jos buď v klidu, dnes to ve školce nejde. Dítě se musí předávat osobně.

Ale obecně mi dnešní extra ochranitelské tendence vůči dětem přijdou spíš na škodu. teď mi někdo říkal, jak musí jít vyzvednou do školy ctvrtaka, protože to má kilometr. Doporučuji samostatnost podporovat co to jde, protože pak se osamostatní sami a není to tak úplně pod kontrolou.  

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 08:58

betsey mne se libi.

A na takovou dvouletou holcicku co uz beha jeste vic,ale taky to hodnotim jako zbytecnost a nepohodli pro dite.:-)

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:04

brrr jo, akorat na ty 1.narozeniny to vyšlo, ze jsme zrovna byli v Praze a tam je to tři stanice tramvaji. 
na Vánoce byli všichni u nás, ale to letos hodlám zorganizovat jinak, u vánočního vaření na dva dny s půlročním miminem mi malem hrablo a s batoletem to čekám ještě horsi

Ale co to tak poslouchám, tak si vlastne nemám na co stěžovat, těch věcí je trochu. 
moje mama šla tou opačnou cestou, posila peníze na spořící účet, k vanocum koupila symbolicky jednu hračku a já diteti vzdycky rikam, ze je to od babičky (nemuzu si pomoct) a vlastne nevim, jestli to není skoda. Ale zas co tady popisujete o těch hangarech na hračky a oblečení, to je fakt uplnej brutus. 

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:05

Zarinya Tyjo, ale kam to vzít, vždyť se v tom nevejde ani do zimního fusaku 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:06

Potrefenáhusa vsak pisu,ze to hodnotim jako zbytecnost....leda na nakou oslavu.:-)

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:17

Buď sme nenarocni alebo máme rozumných darcov, nejaké vyslovene zbytočnosti si nepamätám plus sa pýtajú.

Offline Tabea
8268 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:37
Reakce na betsey:

A toto je ten zimný kabát na novorodenca. Fakt je hrubý

​úplně to vidím... tylová sukně, bílý punčocháče, růžový střevíčky a na hlavu čelenku. 
A pak šup do zavinovačky

Offline viktorka_od splavu
49441 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:44
Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:46

betsey haha, ten je dobrej. podle mě má využití tak leda na kýčovitou fotku na saních na umělém sněhu. Kolem pár světýlek hvězdiček a vykrajovátka na cukroví. Úplně to na tom instáči vidím :-))

Offline Len
2678 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 09:53

betsey Super, díky!Pořád si nedokážu představit, při jaké příležitosti by se měl použít. Tabea Čelenka je must have! Tuhle část výbavy taky nechápu.

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 10:04

Potrefenáhusa Na křtiny leda.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 10:05

Tabea no toto si asi odpustím. Aj keď myslím, že aj celenku by som kdesi vyhrabala

Offline letfenixa
10936 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 10:22

Rhaenys držím palce!

Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 10:23

Me by zajimalo, co pak lidi s temi mraky veci na nula az jedno pouziti (typu krivak pro mimino) delaji. Z toho by mi hrablo. Jsem ale asi opacny extrem, vybavu pro moje prvni dite jsem pojednala tak minimalisticky, az to - uprimne - nebylo hezke. Dostala jsem pytel veci od kamaradky a prislo mi to bezva, ze nemusim nic vymyslet a kupovat, a jak je to super udrzitelny pristup. Ale kdyz jsem sve velmi chtene miminko v porodnici na cestu domu balila to zasedle zavinovacky s nevypratelnymi skvrnami od olejicku, prislo mi to najednou uplne lito! Takze ekologie jde teda taky trochu stranou a obcas kupuju i veci, co uplne nepotrebuju. Navic si ted rikam, jestli jsem kdysi ty nakupni orgie prarodicu nechtene nenastartovala tou chudobnou vybavou

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 10:50

Potrefenáhusa Já jsem taky byla taková střídmá. Ale teď jsem ráda za každej krám navíc, ony holky jak jsou živější, tak si nehrajou s jednou stavebnici, že jo:-D. Tak jsem ráda, když toho máme víc. Teď mám třeba v hlavě seznam fakt hodně věcí a do Ježíška daleko a dlouhé podzimní večery před námi. Jako já jsem teď tým ,,krámy, hrňte je na mě,,:-D. Vždycky se mi u ségry zdálo, že toho mají hrozně moc a snad všechno, co existuje. No už chápu a taky vidím, že všechno fakt nemají. 

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 11:05
Reakce na žluťásek:

betsey haha, ten je dobrej. podle mě má využití tak leda na kýčovitou fotku na saních na umělém sněhu. Kolem pár světýlek hvězdiček a vykrajovátka na cukroví. Úplně to na tom instáči vidím :-))

​ještě taková ta aranz, jak novorozenec lezi na brise s rucickama zalozenejma pod bradu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 11:06

Gatita no, my si držíme tu sušárnu v paneláku:) Já tam mám i věci po ségře třeba, mezi tím jsem je pár lidem půjčila, něco jsem samozřejmě vyházela, něco přibylo. Ale věci typu křivák teda opravdu nemám:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 11:09

Zarinya jo, dvouleté holčičce to dám třeba do divadla nebo na vánoční návštěvu. Ale nové v obchodě bych to nekoupila. Mě se takové věci líbí, to jo, ale na běžné nošení to není, no.