continuity Aha, no já myslím, že tam bude vedena líp jak doma;)
Vše o těhotenství a dětech
Karja To je smečka.
A pejsci nechybí, jak tak koukám...
eM Díky za připomenutí, Pejsi už spí, ale musím najít Hafiho na ráno!:-D
Karja ale celá smečka je kromě gumáků podezřele čistá
, to by u nás tedy nehrozilo.
JankaM My jsme šli jen do obchodu:-D. Když si synovec bral ráno gumáky s sebou tak prej říkal , hmmm paráda, asi pujdeme s Ivinou na houby,,. Tak určitě no, úplně se vidím s nima, jak je honím po celém lese!
Karja jezis velka mala je uz velka! A je ti podobna, ma tvuj usmev. Dobra smecka je to.
Sweet Potato no fakt že jo. Její fotku už nemám, ale byl podobný a fakt nepříjemný. A i tenhle se prodá ![]()

A jedno zvědavé miminko zdraví od moře. 
Rhaenys dnes som na teba myslela! Drzim palce, nech to mas co najskor za sebou :)
Inak pobavila ma debata o daroch, minuly tyzden boli u nas nasi, muz bol na chate a priniesli synovi darcek, 120cm vysoky zeriav na ovládanie. Ja som to teda presla mlcanim, syn sa s nim hral 1 den a oevtedy sa ho nedotkol. A muz ked sa vratil z chaty a ten zeriav zbadal, tak sa ma len lakonicky opytal, ci nam nasi tieto velke pi* oviny kupuju schvalne
. Ale tyzden predtym synovi priniesli lego vlacik a teda ten tu bezi denno denne uz druhy tyzden spolu s klasickou drevenou zeleznicou.
DrowRanger Prosím Tě, co je zeriav?
brrr jeřáb, už jsem googlila;)
Evaeva Aha, dík. To by mě teda nenapadlo.
viktorka_od splavu Úplně na mě dýchly moje prázdniny!
To bylo skoro jako v Bullerbynu! Ale tchýně si taky nejraději bere všechny najednou a jen je krmí.
Jen bohužel se jí smečka rozpadá kvůli velkým věkovým rozdílům, je to naprd!
Karja To je skvělá sestava, za rok bude ještě lepší!
Karja Pořád žiju v představě, že tvoje holky jsou malé (jako fakt malé), ale ony už nejsou.
brrr Ne, musím jim vymyslet nové přezdívky:-D
Garfie Jj, ale zrovna ten hlavní bratranec chybí a ten je teda nejlepší (ehm když je sam), stará se o holky.Když jsme byly na pouti, tak já bych to sama s oběma asi jen tak nezvládla, ale on se o velkoumalou komplet staral, čekal s ní ve frontě, zouval,obouval boty, dával pozor na atrakcích. Dokonce naposledy v bazéně jsem se ani nemusela koupat, celý to přebral za mě, to jsem myslela, že toho dozoru z břehu se dočkám až tak za rok:-D
DrowRanger Ty jo a je to takovej ten jeřáb na ovládání? K tomu ještě přijde čas, synovci si s tím hráli hrozně dlouho, i velkoumalou to zajímalo
Karja to je tak hezký... ![]()
Karja ano, ma to ovladac, to rameno sa otaca doprava a dolava alebo hore a dolu. Je mi jasne, ze raz ho to asi zacne bavit, ale teda pol roka az rok mi to tu bude stat nedotknute, schovat ho nemozem, lebo syn je tomto mierne povedane posadnuty a hrackami sa nesmie hybat (doteraz sa pyta na takux vlakovu stanicu, co trosku ponicil a ja som ju potajomky darovala.4 mesiace doazdu...) Zabera mi to miesto, kde som zatial mohla dat nieco co vyuzije
. A pritom som mame poslala hubbelino gulickovu drahu, ze nech mu kupi tu, velkost som nechala na nu. To by syna bavilo a my sme ju schvalne nekupili, ze ju kupia oni a teda prisiel zeriav. A teraz som mame vravela, ze teda hubbelino drahu dostane maly ako darcek z porodnice od sestricky, tak mi zahlasila, ze uz ju kupila ona
.
DrowRanger Ale zas na druhou stranu, takové drahé dárky, to taky není od věci, že to koupí babička;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY