Karja to ano, uz som sa to naucila vnimat takto, aj oblecenie co mu kupuju je teda znackove (ja okrem topanok razim heslo, ze sa to aj tak znici, tak kupujem skor veci z lidlu, h@m a pod.) a ozaj usetrime :) ale trebars na 2. Narodeniny mu kupili ten jeep, v ktorom dieta sedi a ty ho ovladas na dialkove. Stalo to skoro 500 eur a podla mna je to najhorsi darcek na svete. Jednak do bytu sme si ho vziat nemohli, takze zavadzia svokrovcom, samozrejme takmer okamzite z neho vytrhol zapalovanie a teda nefunguje a teda v tom obodbi by som tie peniaze ozaj radsej investovala bud do velkeho triangla (mal neskutocne lezecke obdobie), domacich rebron s elzeckou stenou alebo do vacsej trampoliny, na ktoru sme sa skladali so svokrovcami, mojou sestrou a svagrinou a ktoru v lete vyuziva takmer denne. A ako tu uz niekto spominal, na nas ako rodicov vavsinou ostanu len nejake drobne hluposti, lebo mama donesie vzdy plne auto darcekov a musim mu to davkovat postupne, niekedy aj v priebehu mesiaca ci dvoch .
Vše o těhotenství a dětech
A teda pri mojej mame sa mi dost osvedcila metoda, ze darceky, ktore nakupi uz nechavam u nej. Jednak im to obmedzilo priestor v byte a musi troxhu rozmyslat kym nieco kupi (uz takto maju v obyvacke 1m vysoku gulickovu drahu
) a mna tolko nestve, ze zahlcuje ten priestor mne. Ale zacina to robit tak, ze chodia k nam a nosi darceky synovi tu, to sa uz horsie bali naspäť
.
Karja Ne, přezdívky neměň, ty jsou super. Ale hrozně to letí.
DrowRanger My necháváme darky u babičky od začátku, ať si tam mají, nebo spíš měli, s čím hrát. A ano, nám to doma aspoň nezavází. ![]()
brrr presne. Je mi trochu ľúto otca, minule otvoril skriňu v našej bývalej detskej izbe a potom mi na prechádzke zhrozene šepkal, že je plná vecí pre Artura :D
DrowRanger Takové auto je i podle mě nejhorší věc, co může dítě z bytu dostat. Představa, že jdeme na procházku a on jede v tom autě![]()
Mě nevadí, když od nás kluci dostanou levnější/menší věc než od příbuzných, jednak z toho nemají rozum a pak to dostanou obvykle v jeden den a ani nevědí, co je od koho.
brrr to chce ale ty oslavy předem plánovat u babiček, protože přesně, blbě se to balí zpátky
Evaeva ja kvôli tomu nič synovi na sviatky ani Vianoce nekupujem, fakt len drobnosť, vezmem ho na zmrzlinu alebo tak. Darček mu radšej dám v bežný deň. Ale občas to zamrzí. Viem, že muža dosť mrzelo, keď naši synovi dotrepali bicykel, je vášnivý cyklista, myslím, že sa na nič neteší viac ako na to, že syna naučí bicyklovať a budú chodiť na výlety a rodičia spravia toto...Ešte teda je ten bicykel od veku 6+, nevládze na ńom pretočiť pedály a dosť ho to frustruje (a taktiež ostal u svokrovcov v garáži
). Tento rok sme nerobili oslavu synových narodenín kvôli sťahovaniu a syn od nás prvý raz dostal normálne v deň narodenín darčeky a tá radosť bola neskutočná. Dostal 2 kamióny a 2 bagre, vyšlo ma to necelých 30 eur ale teda hrá sa s nimi denne a každý večer chodí spať s kamiónom
.
DrowRanger bycikel by som ešte kľudne kúpila menší. Moje deti su vzrastom malé, a do ôsmych rokov vystriedali každá tri veľkosti. Neboj,keď bude mať šesť, ako keby si našla a dlhšie ako dva roky mu aj tak nevydrží.
continuity ano, to viem, este nema ani odrazadlo, to uz vaham cinkupovat alebo mu rovno kupit pre neho vhodny bickykel. Tam skor ide o to, ze prvy mu chcel kupit muz.
DrowRanger u nás je presne to iste. Moja mama je nezastavitelna, čo sa týka darčekov pre Alicu. Akurát ze teraz nonstop nakupuje veci do škôlky. Takže cez víkend mala znova nákupnú horúčku, takže jej kúpila asi piate pyžamo rovnakej veľkosti, množstvo legin, tričká s dlhým rukávom (tých ma aj podedenych asi 20 a nechce to nosiť, bo keď jej dám mikinu, vadia jej dvoje dlhé rukávy) atď atď. A všetko teda z pepca. Cez leto jej kupovala nezmysly štýlu gumené žabky, tam som trpela, aby sa v tom neprizabila a podobne. Kúpila jej už tretí dáždnik a tak.
Ale tak stále lepšie ako kopec lacných plastových hračiek, ktoré mala vo zvyku jej kupovať každý týždeň. To množstvo odpadu ma zabíjali, väčšinou to malo trvanlivosť akurát ten týždeň a potom letelo do koša ![]()
DrowRanger Syn odrážedlo pořád používá, na kole si ještě není jistý, navíc odrážedlo se líp přenáší/převáží, dá se i dát na kočárek. Myslím, že ještě tuhle zimu ho užije (budou mu čtyři), mladšímu už jsme přivezli jiné z chalupy.
DrowRanger kdyby někdo bez ptaní kupoval dětem věci typu kolo, to by mi taky dost vadilo. Přecejen takové věci chce člověk vybrat sám, i kdyby to nakonec koupil a darovat někdo jiný.
DrowRanger na tom odrazadle sa ľahšie naučí držať rovnováhu a potom bude ucenie na bycikli záležitosť na dve hodiny. Naviac je kvalitné odrážadlo o dosť lacnejšie ako bycikel a keď preskocite tú prvú veľkosť nič sa nestane.
Potrefenáhusa V tomhle máme výhodu,že je Písek daleko a jezdíme my tam.![]()
continuity Tohle jsem si taky myslela, a přestože syn jezdí na odrážedle jako ďábel, na kole to až taková brkačka nebyla, skoro bych řekla, že to vyšlo na stejno. Ale jinak odrážedlo dost doporučuju!
brrr jé, vy máte babičku z Písku? Moje babička pocházela z blízkého městečka a Písek bylo její město.
Evaeva jedno dítě first bike mělo a druhé ne. To první se na kole fakt naučilo za odpoledne, s tím druhým to bylo nadlouho.
Ja tyhle dary zatrhla hned na zacatku, jinak by me lidl srot zavalil, tchyne nebo nasi se uz spis proste zeptaji. A uz ted posilaji spis vnukovi penize na sporici ucet. K narozeninam od nasich dostane (uz dostal s predstihem) duplo box a mama mi prispela na novy kocarek a z druhe strany bude asi spis taky ten prispevek. Horsi je zatim tatinek. Koupil bez meho vedomi odrazedlo ala zavodni kovove auto, no tak to urcite ho pustim z te nasi prudke silnicky a dojede az do mesta
. A jeste stiznost na nej, tvrdim mi jak 3lety jezdil autobusem do skolky a zpet sam. Na vesnici a bylo to docela daleko. Ze ho tata na simsonu odvezl k zastavce a bylo. Moc jsem mu to neverila. K memu udivu to tchyne potvrdila. A ten muj expert by to nejradsi aplikoval i na syna, no tak to urcite, se zblaznil...
DrowRanger a moja mama už tiež chcela kupovať Alici bicykel na tretie narodeniny, ale to som jej výrazne vyhovorila. Ona jej kúpila tuším ešte na prvé narodeniny odrážadlo a doteraz to odrážadlo neznášam, lebo je ťažké ako šľak a keď ho mam niesť, ide ma porazit. No ale iné sme nekupovali, pretože tamto bolo dosť drahé.
Za prvé, bicykel jej chcem vybrať sama, za druhe nemáme ho ani vlastne kde uskladniť momentálne a za tretie na tom odrážadle sa ešte vôbec poriadne nepovozila. Kým sa na ňom naučila, trvalo to. Myslím, že jej ešte rok poslúži
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY