711990tak M. je taky o dost starší, než T., to už je jiná spolupráce. Taky si to neberu jako svoji zásluhu, prostě v tomto je úžasná, ona i odběry krve zvládá s klidem a s doktory i sestřičkami si povídá v pohodě
Jen toho vrtání jsem se bála, že se lekne toho bzučení v puse
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tři ještě ne
starší nastupoval taky ve 2,5 a osvědčilo se nám to, tak doufám, že to bude dobré i podruhé. Přijde mi to tak akorát. U nás v práci nějaký zkrácený úvazek nehrozí a úplně mě děsí představa, že by byl tři roky života se mnou vlastně stále a pak najednou ze dne na den trávil od po rána do pá odpoledne čas ve školce. Takhle se to hezky pozvolna zaběhne, aspoň takový je plán. Jsem za naši školku moc ráda, největší pracovní benefit. Tobě kluci taky půjdou za rok spolu, ne? To je hrozně super! Musím si je po cestě domů vyfotit, ráno jsem zapomněla ![]()
Sweet Potato to je krásná holka! Jde ti to;-). Nechceš si vzít i tu moji řvici?
Začínám s trezalkovou kůrou. Včera jsem totiz naplacala i ty malý, abych se dozvěděla, že Nanu teda placat nebudu, že je to ještě mimino, že Káju můžu, ta je veliká, ať ji hned řeknu Nano promiň, omlouvám se ti. No co vám budu povídat, omluvila jsem se! Snad ta kůra zabere.
Jinak dneska odchod, no uvidíme, nechtělo se jí moc, myslela si, že jde s taťkou do herny a když jsem ji pak pozorovala, tak deset minut do našeho odchodu objímala učitelku.
Karja Jé, velkámalá je skvělá starší ségra! :o)
A šly ti nakonec do školky obě?
Děkuji všem za gratulace, zatím skoro pořád jen spinká, ten porod nebyl úplně jednoduchý, tak je z toho asi právem unavený ![]()
Karja u vás nakonec taky dobré![]()
Rhaenys
Krásnej, gratluju!
Malenge tak tenhle plan mam taky, zacit sice na ceske pomery relativne brzo (v 24 mesicich), ale pozvolna. Myslim, ze par hodin tydne odlouceni nijak neublizi. Jen je nad tim spousta otazniku, v praci probehly nejake zmeny, tak kdo vi, jak to bude, do toho ta kovidi nejistota. Plus to bude vyzadovat zapojeni babicek, aby v tech jeslickach byl jen chvilku. No ale moc rada bych, ja se do te prace dost tesim, jen musi klapnout asi tak 50 podminek soucasne. Ale ja mela mega kliku na kolegy a kultivovane pracovni prostredi, tak o to dost stojim.
Sweet Potato Ta se ti povedla!! A je ti podobná! Všechno nejlepší
, hrozně to letí...
Gatita já mám taky takový plán, mladšímu budou dva už začátkem října. Já teda budu pracovat z domova, školičku máme jen na 2x 4 hodiny týdně. Mám pocit, že mi trochu ujíždí vlak, vlastně nepracuju už tři roky.
Evaeva ja nepracuju "jen" neco pres rok a pul, ale vlastne jak to bylo pred kovidem, tak mi to prijde jak ve stredoveku, nebo proste uplne jine ere.
mnum ale je hrozne sikovna a statecna! Ja byla taky takovy dite, odbery v klidu, vsechno v pohode. Tonda jen jako mimino:)
Karja dobrá ředitelka zeměkoule ![]()
Rhaenys ten je nádherný, moc gratuluji ![]()
Vidim, ze zatial vsetci skolka i dobre, nas to caka zajtra, takze dnes v noci sa mi o tom snivalo (zabudla som dietatu doniest do skolky vsetky veci, nakoniec mi spadli do vody a ka som ich musela zohnat skor ako mal ist syn spat
), syn sa po dlhej dobe zobudil nad ranom s placom, ze sa bezo mna bal v izbe. No na to, ze uz rok chodí do jaslí som fost nervozna...
Gatita Ja nepracuju vubec jen neco malo pres rok a plnohodnotne asi rok a pul a uz me chyta slusna panika. Ve zdravotnictvi je to uplne jina era! Budu to muset taky poresit, uz i manzel kapanek tlaci.
Karja Ježiš vy jste my! Na to nezapomenu do smrti, jak mi velká zoufale vysvětluje, že nemůžu plácat malé miminko! ![]()
Jos ja taky pocitam, ze budu zacinat od nuly. Zase
. V mem oboru se to taky rychle meni. Ale po prvnim diteti jsem naskocila celkem rychle, na tu prumernou uroven se clovek vypracuje hned. Ale panika me chyta taky, ne ze ne. Tolik let na skole i v praxi a muzes zacit znova;)
Obcas mi to prijde trochu k placi, stredni vek klepe na dvere, uz mam cely pramen sedivych vlasu, a zas budu na urovni absolventa. Zas ty deti jsou opravdu dar, a ta ceska materska, kdy si muzes rok, dva, tri, ctyri chodit s kocarkem, dlouho snidat, smat se s nimi na hristi, byt s nimi v klidu doma, kdyz maji rymu...neni to spatny. Neco za neco proste.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY