Sweet Potato krásna dcéra a matkovanie ti ide skvelé ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir tak pani učiteľky v škôlke nejaký plán mať musia ![]()
A my tu máme od rána ukrivdene plače a už mám toho dosť, škoda že školský rok začína až zajtra ![]()
Sweet Potato to je dojemný, krásná slečna, přeji všechno nejlepší ![]()
letfenixa Děkuju tobě i všem ostatním.
Matkovanie je krásné slovo. A strašná dřina.
mnum šikovné dievčatko ![]()
Evaeva aha, tak to máš náročné. No, držím pěsti, ať to klapne pokud možno dle tvého přání, snad to nějak půjde.
Malenge díky. Nějak se to nakonec udělá, no.
Taky bych už šla do práce, akorát ta naše má benefit leda v tom, že po osmi hodinách má člověk fakt padla a nemusí už pak být k mání zase do příštího pracovního dne. Pokud teda vše stíhá v práci, což se ne všem ne vždy daří, mě teda naštěstí většinou jo. Ale na min jak na poloviční úvazek to nemá cenu, k ničemu zajímavému bych se nedostala, a zatím se žádný neuvolnil. Ale teď to bude stejně jedno, řešit to budu až tak za dva a více let.
Karja "tlapkam". Pamatuji si tyto situace.
Ja zacala kvuli vzteku chodit na crossfit. Vymlatila jsem se medicimbalem o stenu. Proste jsem dala.deti muzi a nevidela nadobi, bordel a praci (mela jsem uvazek)
Ježiš, vy jste to přivolaly - před chvílí psal šéf, jestli mi může později zavolat, že něco potřebuje probrat. Tak buď firma zkrachovala, nebo má nějaký návrh. Úplně se bojím, že se po mně bude chtít, abych se nějak rozhodovala! Mně se do práce nechce vůbec, ten rok a čtvrt mezi dětmi mi stačil, děsná honička. Ale brzo mi skončí rodičák a být úplně bez vlastních peněz si nějak neumím představit. Achjo, já nechci žádné dilema! ![]()
Pinot Noir ten ridicak mi zavaril mozek
Candance tak ten u mě skončil dávno, skoro dřív, než začal ![]()
Ty automatické opravy, no...
Candance Hmm, tak to popremyslim, jak se ventilovat. Já se teď zaviram sama aspoň na chvili někde:-D. Ale už i ta malá umí otevřít. A starší do toho křičí ,,zavřu te v pekle,, a strčila mi tam naposledy i tu řvoucí malou. Jsem ji říkala ,,prosím, já nechci být v pekle s Nanou,,:-D.
Ale já jakoby nikam moc nechodím, když si je sambo někam vezme, tak spíš uklidím a tak jako si v klidu něco dělám doma. Mně sport bere energii. Já bych chtěla někde nadávat na lidi a tak, moc bejt nepříjemná a hnusná:-D. To by šlo ven. Asi teda taky půjdu do práce, já byla auditor, tam by na to byl eventuálně prostor:-D.
Candance Haha, když byl starší rok a půl, chodila jsem takhle na kickbox![]()
Karjazkus se nekde vybit. V praci se neuvolnis a nevybijes.
Ja se na tom cross proste odpalila a ono te to nabije. Fakt. Ale kdyz delas x-ty anglicak a chce se ti zvracet a nadavas, tak si to sice nemyslis ale je to uvolneni. Teda pro me to tak bylo a ja tam sla z donuceni. Ehm joga mi jaksi nepomahala. A ani beh, tam se setrim a prijdu jeste nastvanejsi.
Ja tenkrat ze vzteku zvedala i vahy, o kterych se mi dneska ani nezda. Proste jsem zarvala a zvedla to. Mela jsem i stesti na trenera, ktery rval, at se nesetrim.
Tez jsem nejdriv uklizela a tak ale nikdo to neocenil, poznat to nebylo a ja byla nasrana.
Sweet Potato to bych chtela zkusit ale ted nemam tu energii
Rhaenys Gratuluju k miminku!![]()
Candance Já už dávno ne.
Dočítám zpětné, ještě k těm darkum...do 2+1 dostali chlapecci šlapací traktor s vlečkou.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY