Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:19

DrowRanger ja som tiež celkom nervózna, ako to bude. Aj keď malá práve vyhlásila, že jej vôbec nebudem chýbať a vie, že ja budem smutná. Ale ze nemám byť smutná, lebo ja budem doma so svojím najlepším priateľom. Že tatino je môj najlepší priateľ

A muž vyhlásil, že sa bojí o ostatné deti, nie o Alicu 

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:19

Garfie Je, ale nesmí se to říkat

Dřív to vidět nebylo, ale teď na fotkách fakt vidím sebe, naštěstí teda mnohem hezčí!

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:22

Přiznám se, ze se mi do práce vůbec nechce, doma je to taková pohoda! Nikam se nezenu a doufám, ze mě nevykopnou, takový benefity, jako školku pro zaměstnance, máme taky.

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:38
Reakce na Jos:

Gatita Ja nepracuju vubec jen neco malo pres rok a plnohodnotne asi rok a pul a uz me chyta slusna panika. Ve zdravotnictvi je to uplne jina era!  Budu to muset taky poresit, uz i manzel kapanek tlaci. 

​mas naložit mimino na simsona a poslat ho do údolí, nebo jak?

Offline Myrtila
5436 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:40

Rhaenys Krásný vlasáček 

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:40

Gatita Tohle bych podepsala, akorat me to jeste teprve ceka, ten navrat. Vlastne jsem doma taky celkem rada, ale navrat bude ocistec. Ja jsem jeste docela takova konzervativni, ze mi trva nez si na neco zvyknu a zacnu se citit aspon trochu jiste.

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:44

Potrefenáhusa Mamka by byla ochotna prijet vzdy na par dni hlidat a skolka ve meste bere od 2 let pak. Kolegyne treba dava dite do jesli (chodi teda pracovat do soukromeho ne do nemocnice). Ale jako nepredstavuj si nejaky velky uvazek, slo by o neco symbolickeho.

Offline Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 12:59

Jos já chápu, ze se potrebujes aspoň částečně vrátit do práce, ujizdejici vlak apod., to jsou důvody, který nemusis vysvětlovat ani obhajovat. Ale ze tlaci muž? 

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:19

Gatita uvidíš, ono se to vyvrbí. Já práci ještě nerozsekla, ale když bude dobré ovzduší a dobrý obor, jsem připravena nastoupit vlastně hned (teda po dovolené ). Původně jsem chtěla teď od září, ale covid to změnil, fakt jsem se bála, že naběhnu do práce, nabalí se mi kupy a školka se do jara zavře  to by byla smrt, babičky přes 150 km. Budu muset pořešit tu chůvu. Jinak mezi dětmi jsem pracovala, sice jen 10 měsíců, ale prospělo mi to moc.

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:21

Evaeva ten pidiúvazek je bezva možnost, to by se mi líbilo velmi, chodit do práce na jeden den v týdnu a pomalu se zaběhnout. U nás to nejde, ale jestli máš tu možnost na pár hodin týdne, tak se vůbec nedivím, ze ji chceš využít.

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:22

Potrefenáhusa asi stejne, navic doma mam roupy a chci dost veci predelavat a to se mu nechce . Netlaci nejak vyrazne, spis sem tam poznamka a ve me pak hloda cervicek no. Jinak se samozrejme ospravedlnovat nechci, kazdy at si to zaridi po svem a u me to treba taky nakonec dopadne jeste jinak. 

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:22

Potrefenáhusa tak práce, kde je školka, je potřeba se držet zuby nehty

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:23

DruI Ne malý malý je rok a třičtvrtě. Ale sambo dneska rikal, že příští rok od září ji musíme někam umístit bezpodmínečně:-D.

Sweet Potato Jj, já včera měla den, i jsem na ně navečer dost nenávistne stekala a zrovna nám sousedka donesla cukroví, ale tak, že si otevřela, dala do předsíně a šla domů:-D. Zjistila jsem to až večer, no tak jsem si tak premitala, co se mohlo tou dobou u nás dít. Ale jak říkám, třezalka ta to spraví!!!!! 

Offline Sweet Potato
40637 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:23

Karja A vařit ji budeš komu?

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:34

Sweet Potato :-D Sakra, že bych na to šla jinou cestou......

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:39

Potrefenáhusa Mě už vykoply, ale v práci mě nikdo dva roky neuvidi, sambo se s tím musí smířit. Potřebuju se dát dokupy!!!!:-D Já teď na něj teda hraju, že se vyměníme na RD, aby jako byl rád, že je rad a neradil mi furt doma. Jako ty finanční benefity co jsem mu předestřela, ho teda trochu zviklaly, výsledek byl ten, ze souhlasí, že by byl tři dny doma:-D:-D Tak to vůbec, postarat se tři dny o děti umí každej nouma. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:42

Karja spravne

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:48

Karja U té třezalky hlavně nezapomínej, že má vliv na antikoncepci, ať váš tým předčasně neposílí ještě nejmenší malá ;o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:56

Malenge ono to není tak růžový, já pracuju na schwarc systém, takže na mě nikdo nečeká. Doufám, že mají dost práce a nějaké šolichačky na těch pár hodin pro mě budou mít. Musím příští týden zjistit, co a jak. V tomhle blbém systému jsou výpadek tři roky až dost, navíc ten rok před tím už jsem měla O. a pracovala jsem taky jen na pár hodin z domova. V kanclu jsem už nebyla přesně čtyři roky:)

Offline Karja
44913 příspěvků moje polička 01. zaří 2021 13:58

DruI Neboj, to mám podchycené:-D