Sweet Potatoja uz to taky zkouset nebudu asi, leda by se mi prihodila dalsi materska
Vše o těhotenství a dětech
Candance sport je super ventil, pro mě i ta jóga nebo běh, něco, kde se zničím, úplně nejlepší. Už si hledám nějaké lekce na letošek.
Pinot Noir tak držím pěsti, ať ze šéfa vypadne něco, co by se ti líbilo!
tv hahaha, vedeš. Ten traktor přivezl muž minuly tyden od kamarádů, je to kráva obrovská! Dárce asi fakt neměl pět pohromadě, tohle do 2+1 snad svéprávný člověk nemůže nikdy vymyslet.
Malenge tak dobře placenou možnost rýpat se v zemi a pít u toho víno mi bohužel nenabídl, ale i tak budu o jeho nabídce uvažovat ![]()
Pinot Noir
ať se ti dobře rozhoduje!
Bože, v Tom kickboxe by som momentálne asi aj priebornik bola! Fakt už dnes mám toho plné zuby. Dnes som so synom piekla zemlovku, priebežne som vesala prádlo a dávala prať, a do toho mi muž rozprával všeličo, čo potreboval prebrať. Keď mi začal čítať vygoogleny recept na zemlovku ![]()
a syn ma omotaval 6 balónmi a ja som išla umývať riad, už sa mi fakt chcelo kričať.
tv hahaha, vedeš. Ten traktor přivezl muž minuly tyden od kamarádů, je to kráva obrovská! Dárce asi fakt neměl pět pohromadě, tohle do 2+1 snad svéprávný člověk nemůže nikdy vymyslet.
Byla to svagrova, že bydlíme v malém bytě, věděla. Jinak je zlatá, klukům kupuje parádní oblečení, ale co se daru týče...je asi po tchýni, hromaditelka vseho, kdybyste viděly ty Vánoce...kupy a kupy daru, často úplně chujoviny, dítě už to ani nebavilo rozbalovat. Domluvy nepomáhaly, pak jsem to vzdala a filtrovala to, vyhazovala, posouvala dál ..
Stejné téma jede na IG https://instagram.com/stories/terezap/2652972495531717971?utm_medium=copy_link
Karjazkus se nekde vybit. V praci se neuvolnis a nevybijes.
Ja se na tom cross proste odpalila a ono te to nabije. Fakt. Ale kdyz delas x-ty anglicak a chce se ti zvracet a nadavas, tak si to sice nemyslis ale je to uvolneni. Teda pro me to tak bylo a ja tam sla z donuceni. Ehm joga mi jaksi nepomahala. A ani beh, tam se setrim a prijdu jeste nastvanejsi.
Ja tenkrat ze vzteku zvedala i vahy, o kterych se mi dneska ani nezda. Proste jsem zarvala a zvedla to. Mela jsem i stesti na trenera, ktery rval, at se nesetrim.
Tez jsem nejdriv uklizela a tak ale nikdo to neocenil, poznat to nebylo a ja byla nasrana.
to zrovna teď řeším. Asi 20 let jezdím na koni a je to jediný sport který aspoň trochu umím, teď teda kvůli zdravotním problémům jezdím jen 1x týdně, ale co mám děti tak zjišťuji že mě to vlastně mentálně skoro vůbec neuspokojuje. Dřív jsem to milovala, ale teď je to jen další tvor o kterého se musím postarat, který má vlastní názor a já s ním musím najít společnou řeč, musím kontrolovat své chování, nemůžu ventilovat své emoce a vlastně se to zas až tak moc neliší od toho koloběhu doma a já si tam moc neodpočinu.
A tak nějak přemýšlím co s tím, protože bych ráda nějakou takovou aktivitu kde opravdu vypnu a vybiju se, ale jednak mě nenapadá žádná kterou bych zvládla a taky když teď jezdit přestanu úplně tak se mi pak jednou bude zpátky těžko vracet.
Sairon
ten kůň nezní jako odreagování od rodiny.
Já mám dobrou zkušenost s cvičení v DDM, tam chodí většinou podobně postižené a cvičení není až tak náročné a zároveň za pár korun. U nás teď otevřeli fitko, kde jsou jen kruháče, mají různé úrovně, tak chci zkusit to. Fajn bylo i cvičení maminek, kam si můžeš vzít dítě, ale tam si od dětí teda moc neodpočineš![]()
Sairon takze: kickbox, box, crossfit, kruhovy trenink, beh. Kamaradka zacala delat Spartana od zoufalstvi.
Školka má na syna očividně dobrý vliv. Po jídle mi řekl: "Pěkně děkuji za knedlík, maminko."![]()
Candance Já tyhle silové sporty nemůžu moc dělat, ale možná zaběhnout si z domu do lesa a tam si zakřičet by stačilo:-D. Ale mně to uklízení docela uklidňuje, jako já teda nedrhnu WC, ale něco si to mám, v klidu uklízím vařím, já se tim fakt vyklidnim. Ale určitě bych měla investovat i nějakej čas do sebe, jak píšeš, tohle není moc vidět a přijde mi, že jsem už taková zanedbana celá:-D. Přece jen tema domácíma pracema člověk moc fyzicky ani psychicky neroste:-D
Sairon Tak takhle hrozně vylíčit jízdu na koni, to jsem ještě neslyšela:-D. Rázem se to zdá jako nejhorší sport ever:-D. Přesně další živočich k domluvení se....no ty blázne. Mě by možná bavilo jezdit rychle v autě nebo na nějaký mašině:-D:-D
letfenixa Ty jo dneska by moje máma mohla soutěžit s tvou tvojí! Já ji jako nechci hanět, přece jen u ní bydlíme, což je fakt velkej diskomfort a tak, ale chovat se slušně se asi nevylučuje. Ale mně přijde, že ona fakt usiluje o to, aby ji sem za rok fakt nikdo nechodil, se segrama ma to samý v bledemodrym, přitom my spolu vycházime všechny navzajem dobre.
betsey artur mi teraz vecer pred spanim zahlasil, ze nechce ist do skolky, ze radsej do jasli. Potom zacal fnukat a zahlasil, ze zajtra bude plakat...ako bonus ho idem rano zaniest ja, lebo muzovi sa neda, cakam scenu
.
DrowRanger Třeba to bude dobry, naše dcera vůbec nescenovala, čekám že si to vybere jiné dny, až ji tam povedu sama. Ráno se dlouho objímala s učitelkou, asi tak deset minut, ale vůbec nebrecela. A přišla úplně nadšená, že tam zpívali a tancovali. No to jde vidět, že já se jí takhle vůbec nevěnuju, já ji prostě celej ten den jen tak vlacim za sebou v podstatě v rámci péče o to malé batole! Fakt chudák díte vlastně:-D
DrowRanger možno prekvapí a bude to úplne v pohode. Ja tiež neviem, či tá moja len nehrá hrdinku a som pripravená na scénu, ale uvidíme
Candance když já právě tohle vůbec dělat nemůžu
začala jsem aspoň jezdit na rotopedu, že se zavřu a pustím si nahlas seriál ať je neslyším. Akorát mám pak vždycky takový nedobrý pocit že jakmile otevřu dveře tak se na mě vyvalí plameny, nebo potopa a tak.
Karja uznávám není to úplně výňatek z náborového letáku místního ponyclubu ![]()
S tou zběsilou jízdou, to je právě to jediné co mě teď tak nějak baví, zběsile cválat polem nepolem, což ale zas není úplně můj přístup k tomu koni. Taky už jsem si říkala že ta rychlá jízda autem by asi udělala stejnou službu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY