Candance Kadeřník je šikovný, že s tím tak vyhrál. Věřím, že to dceři slušelo a ještě byla cool!
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa No to bude jak u nás, ofina od půlky hlavy:-D.
Az vam bude pubertacka hystericky kvilet, ze nemuze do skoly protoze
Nechce novou ucitelku
Nema co na sebe
Nema nic k novemu triku
Chce spat
Ma pupinek
Nema rovne pesinku
Tak se slzou vzpomenete, ze ty male se tam daly odnest
![]()
![]()
Mohučanka Buď ráda, že už to máte za sebou. Myslím, že už jsem tu vyprávěla, jak se moje dcera ostříhala, byly jí taky asi 4, možná 5. Ošmikla is ofinu asi na centimetr, nakonec to ovšem vypadalo šik.
Ale málem mě střelilo. Zlobila jsem se na ni, moje máma se na ni zlobila, tchýně jí domlouvala....a moje tehdy 93ti letá babička se jí zastala a povyprávěla jí, jak si jako malá ustřihla copy (cca 1925!) a jak ji její maminka zmlátila tyčemi na travnice...
normálně se mi tečou slzy, když na to tady vzpomínám.
Plus ještě shanet velký sponky, co nejdou sežrat

Az vam bude pubertacka hystericky kvilet, ze nemuze do skoly protoze.......
Tak se slzou vzpomenete, ze ty male se tam daly odnest
![]()
continuity Zase ve školce (a třeba na prvním stupni) je na ty kroužky vlastně víc času, přece jen škola a příprava už nějaký ten čas zabere a pokud nechceš děti přetěžovat a nechat jim i nějaký čas "pro sebe", tak už moc prostoru stejně nezbývá....a nejlepší jsou kroužky ve škole, to je úplně nejvíc super!!! Já bych třeba chtěla, aby děti hrály na nějaký nástroj, aspoň trochu, myslím, že to vcelku patří do zakladního vzdělání, ale vůbec se mi to nedaří prosadit, zájem jeví vlažný a časově vůbec (a to nemluvím o potřebě cvičit doma).
Garfie tak u nás doma nesmí na téma nějakých mimoškolních aktivit uz padnout ani slovo neb dcera chce vyzkoušet ( a většinou jí to i baví) úplně vše. Momentálně jsme na číslovce 5 včetně hudebního nástroje a výtvarky v ZUŠ. Při konstatování kdy to chce stihnout prohlásila že zruší školu (nesedla si s paní učitelkou). Je teprve ve druhé třídě takže všude doprovod o financích ani nemluvím. ![]()
rysamona Byly časy, kdy dítě loudilo, že určitě jsou i nějaké víkendové kroužky.
Vymenim nutkanie ostrihat sa u dievcat za hysak zo strihania u chlapca. Syn este nebol strihany od narodenia, nastastie je kuceravy, ale ked ma mokre vlasy, ma ich po lopatky. Striham mu len ofinu za strasneho revu, vacsinou su tam tak centimetrove zuby. Mne sa tie jeho dlhe vlasy pacia, ale uz by som celkom brala, keby ho niekde v kadernictve slusivo pristrihli.
Garfie Já jsem v těch pěti letech šla s tatínkem ke kadeřnici a nechala jsem se nakrátko ostříhat od profesionála (teda maminku to asi po návratu trochu zaskočilo, protože myslela, že mi jen zkrátěj konečky ;o) a pamatuju si to hlavně proto, že jsem to chtěla ještě kratší, ale kupodivu mě nenapadlo, že bych si to přistřihla sama (to jsem začala provozovat až ve dvaceti)
Sweet Potato Tak to je přesné
Už se mě na to taky ptala. Já doufám že to věkem trochu opadne.
Já jsem strašně chtěla dát dítě na nějaký kroužek ve školce, jenže nabídka malá a jeho vůbec neoslovila (tanec, flétna, zpívání). Jediné, co prošlo bylo plavání, škoda, že ho pak druhý rok zrušili kvůli covidu ![]()
Nakonec chodil na fotbal, ale zase kvůli Covidu ho musel přerušit a už se k němu nevrátil. Teď by zase chtěl, ale manžel nechce, prý trpí, když ho vidí jak to neumí
![]()
No nějaký jiný sport snad najdeme. Nebo půjde do Skauta.
rysamona Obě moje ségry měly kroužků až hrůza! Například teď má ségra v sedmé třídě flétnu, nauku, 2x folklorní soubor a výtvarku, loni měla ještě běh. Druhá ségra toho mívala ještě víc. Mě toho až tolik nebavilo, ale tak tři kroužky týdně jsem taky měla.
letfenixa a keď je predskolak nemusí chodiť na celý deň? Nechceš ho tam nechať aj poobede, keď s mamou je to ťažko?
No a my máme krv za sebou. Zvládal to v pohode, aj dlhé čakanie (sestricka meškala a potom v chaose na nás zabudla, čakali sme do pol 9), odber ešte dal ale potom! To dieťa je kráľ sebaľútosti, celý deň bude chodiť s vystretou rukou a bude sa bat s ňou pohnúť :))) Ale dostal lízatko, tak bol spokojný. No ale v tom chaose nestihli vyšetriť mňa, takže zas sa tam potrepem nabudúce ![]()
Mrakoplas tak uf! Myslela jsem na vás. Snad budou o výsledky v pořádku. Nás to čeká už brzy znovu, debilni debilni klíšťata, nenávidím je ![]()
Potrefenáhusa bacha na tyhle mořské panny, jsou děsně ostré, dcera se o jednu dost poškrábala, když s ní usnula.
Malenge jeej to je milé, dakujem. My sme boli na alergo, niečo tam určite bude ale tak to sú len alergie oproti vám. Ty čakáš na výsledky na boreliozu? Prepáč, už si nepamätám kto všetko ju dostal, je tu na parfu aj doma strašne veľa pripadov ![]()
Že to ve škole s druhým nebude snadné jsem tušila... takže v pátek ztratil lahvičku. Tu našel v pondělí, ale ztratil svetr. Ten našel v uterý, ale odpoledne mi psala paní učitelka, že tam nechal desky s úkolníčkem a úkoly.
Řekněte mi, že si to sedne.
Garfie tak u nás doma nesmí na téma nějakých mimoškolních aktivit uz padnout ani slovo neb dcera chce vyzkoušet ( a většinou jí to i baví) úplně vše. Momentálně jsme na číslovce 5 včetně hudebního nástroje a výtvarky v ZUŠ. Při konstatování kdy to chce stihnout prohlásila že zruší školu (nesedla si s paní učitelkou). Je teprve ve druhé třídě takže všude doprovod o financích ani nemluvím.
Zruší školu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY