Karja jo, sponku už si sundava. Ještě mám v záloze palmičku, ale neodvazila jsem se zatím ji do těch vlasu zamotat gumičku...
A to je strihas za bdelyho stavu? Já ji zatím strihala jen vlasy na krku, když seděla v zidlicce u jídla
Karja jo, sponku už si sundava. Ještě mám v záloze palmičku, ale neodvazila jsem se zatím ji do těch vlasu zamotat gumičku...
A to je strihas za bdelyho stavu? Já ji zatím strihala jen vlasy na krku, když seděla v zidlicce u jídla
Téma se mezitím už posunulo od šestinedělí jinam, ale všem vám moc moc děkuji za veškeré postřehy. Ono to nějak dopadne, já už jsem taková, že všechno raději vidím předem černé a negativně a pak jsem raději mile překvapena.
Mě celkem uklidňuje mé zázemí v podobě partnera, který pracuje trvale z domova a to ještě časově jak se to hodí jemu, navíc je narozdíl ode mě takový víc domácký typ, a na mimino se těší kvůli představě, že aspoň bude mít důvod být doma :) navíc jsme si teď domácí souziti zažili a stále zažíváme kvůli covid obdobi na společných homeofficech, takže to byla taková malá postupná přípravka na to, jak být spolu nonstop doma, a nečekaná pohoda, po letech honění kariéry po nocích v klasickém officu a pracovních schuzkach.
takže sama na to nebudu, jak budu stará matka, tak matka i tchýně jsou už samy v důchodu a celkem při ruce, takže ten "pomocný personál" bude, někdy se bojím jestli ne až moc, ale partner dokáže udělat dobrou obrannou zeď a v případě potřeby to ukocirovat a vykázat je :)
No jsem na to zvědavá. celé těhotenství je takové jak za odměnu a vlastně ani konkrétní predstavy o tom jak to bude potom raději nemám (a rozhodně si to nemaluju jak na obláčku)
Potrefenáhusa Jj za bdelyho. S velkoumalou to jde. Slibim ji zmrzlinu a musíme to dělat když malamala spí. S maloumalou to stříhání tak na čtyřikrát a má to teda děsný teď:-D
slniecko brrr debata začala tím, jak se postavit ke škole a k tomu se furt vyjadřují.
Já o nuceni k chození do ZUŠ nic nepsala, ani jedno dítě na ZUŠ nemám a ani by mě nenapadlo je k mimoškolními aktivitám nutit. A dokonce by mě nenapadlo ani to, že někomu to přijde důležité. A o nuceni na jinou školu nebo obor už vůbec ne (moje máma měla výhrady v výběru ke VS, tak o tom vím své). Spíš bych do toho zahrnula ten tvůj druhý příklad s tím osmiletym gymnáziem.
Vždyť moje děti mají méně kroužku teď ve škole než některé skolkovni tady.
continuity Nemyslela jsem, že bys nutila někoho někam chodit. Já to viděla jako příklad toho, že dítě má talent, ale nechce a je na rodičích, jak se k tomu postaví,aby to právě za pár let nedošlo do toho "co by ze mě bylo, kdyby rodiče...".
Potrefenáhusa já stříhám oba u tabletu, to je jediná šance, jak vydrží. Kluci trvají déle, mi přijde, jak je stříhám po celé hlavě, minimálně dvacet minut jeden. Stříhání po částech už jsem taky praktikovala:) mamka nás stříhala ve vaně.
brrr to jsem ja - ja to mam nasim za zle. Oni furt se bali, ze nebudu stihat skolu (premiantka), takjsem nedelala nic a chybi mi to. Takze ja dcery tlacim. Muzou si vybrat ale minimalne rok tam musi chodit.
continuity pro leckoho se ta mimoškolní aktivita může stát profesí
Evaeva ve vane ještě vůbec, tam je problém ji i udržet, aby se nezrakvila
K tomu strihani, zkusim najit fotku, jak se dcera ostrihala z vlasu po pas tak, ze na jedne strane nad uchem ji kadernik uz jen britvou doupravil, na druhe to dostrihal na styl barbucha (zbylo tam asi 5 cm delky) , z ofiny si nechala jediny pramen, tak ten ji nacesal na bok a udelal patku pres oko a tim skryl tu vystrihanou ofinu. Volala jsem mu v 8 vecer, druhy den bylo foceni a uz 4 roky na to vzpomina. Upravoval to 2 hodiny a dcera tvrdi, ze to byl cool uces
Potrefenáhusa Karja teda este ze uz je dcera velka a evidentne normalni, zas bych si myslela, ze mam autistku..! Sponky si totiz nechavala ochotne dat, nikdy si je nesundavala a jako vetsi uces urputne vyzadovala!! Rozpusteny ani na fotku..!! ![]()
Potrefenáhusa Ona je ještě maličká. Ofina jde rychle, ale zase je tam vidět každý zub.
Az vam bude pubertacka hystericky kvilet, ze nemuze do skoly protoze
Nechce novou ucitelku
Nema co na sebe
Nema nic k novemu triku
Chce spat
Ma pupinek
Nema rovne pesinku
Tak se slzou vzpomenete, ze ty male se tam daly odnest
Pavlena my se musely česat povinně, když jsme chtěly dlouhé vlasy. Ségry se v tom taky vyžívaly.
Candance To muselo být dílo! ![]()
Candance jezis to fakt najdi fotku:D
Karja no je pravda, ze to prosazeni vlastniho nazoru ta moja musi trochu cvicit no... Ale teda proti skolce protestovala hodne, to si zase nemysli..!
notna ona ma velke cerne oci a ji to nakonec hrozne sluselo. Kadernik se orosil ale fakt to ostrihal pekne a ten pramen nad celem ji zachranil od stylu na debila.
Vetsina lidi to obdivovala a nekteri me meli za punk matku co to svemu decku nechala ostrihat.
On ji nad to ucho do tech vystrihancu udelal i ornamenty, aby zamaskoval ty zastrihy dohola.
Karja myslím, ze už brzo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.