DruI Moje dcera ve školkovém věku taky jednu dobu chodila ke kadeřníkovi, taková ta rychlokadeřnictví, co jsou v obchodních centrech (do sedmi totiž platíš nějakou nižší cenu). A měla to moc hezké, takové vystříhané mikádo, vždykcy byla středem obdivu. Pamatuju na jednu maminku pěti krásných dlouhovlasých dcer, která z ní byla úplně vyřízená, prý vypadá jako malá Francouzka.
Zkusím někde najít fotku.
rysamona Druhá třída je v pohodě, jen ať vyzkouší, co se dá a pak si vybere. :-) Jen to rozvážení je teda děs, taky si to pamatuju, ta úleva, když začali jezdit sami autobuse! Teda syn si letos opět vymínil kroužek v Pevnosti poznání (jakýkoli, hlavně tam!!) a to se teda obětuju, doprava je tam trochu složitější. Ale jste žabaři, já znám kluka, co měl 10 kroužků týdně!!
Evaeva Jo, existují takové "kroužkové" děti, ale třeba dceru to nebere vůbec, ta chce vlastně jen na angličtinu a do Ochránců přírody.
Ale přinutila jsem ji i ke sportu, protože ten ji fakt nebaví, navíc jak je čtenářka, pořád někde shrbená, tak pohyb fakt potřebuje. Místní sokol má bojová umění a ping-pong, tak jsem ji nahnala na oboje. A na ping-pong budu chodit i já, už se těším! :-D