Evaeva neviem čo to je (aha ujo Google pomohol) ale u tej našej alergologičky dosť pochybujem.
Vše o těhotenství a dětech
Je to nakažlivý!!! Dnes jsem uspala obě holky spolu a bez rvaní. Neskutečný. Prostě jsem řekla, že kdo zlobí, bude spát sám, párkrát jsem pohrozila že jdu pryč , i ta malá tomu rozuměla a jako v klidu. Nechápu. A dnes bylo první ráno bez hysteraku ,,kde je můj taťka,,. Dcera potichoucku otevřela dveře ke mě do pokoje, a potichu řekla, že chce snídani:-D. Já už snad začínám mít velký děti!!!!
Karja gratuluji. ![]()
Garfie já třeba od angličtiny ve školce nemám, co se jazyka týká, očekávání žádná, ostatně už jsme u těch slov jako parallelogram, že. Ale jak píšu, odpoledne není už žádný tvořivý ani vzdělávací program, děti se tam jen tak plácají od ničeho k ničemu. Venku rozhodně nejsou každé odpoledne, já je ze čtyř dnů, co tam Ríša zatím spal, našla venku jen dvakrát, a to je maximálně krásné počasí. continuity
A domů pak jdeme dvě hodiny, protože se potřebuje vyvenčit i mladší, což by spolu s dopoledním pobytem venku mohlo potřebu vzduchu saturovat i staršímu.
Takže to beru jako příležitost, aby strávil pár desítek minut týdně zase s někým jiným, u nás ty kroužky rozhodně nedělají tytéž učitelky. On potřebuje akci, změnu, nové lidi, prostředí, jinak se nudí. A mně ta odpoledne ve školce dost nudná připadají. Plus taky mi přijde fajn, že se mu bude chvíli někdo víc věnovat a trochu ho zorganizuje, protože třeba já se na rozdíl od žluťásek nevěnuju dětem vůbec a vůbec nijak jim jejich činnost neorganizuju ani se jí neúčastním.
Kdyby to byl kurz ruštiny nebo mytí nádobí, dám ho tam stejně jako do té angličtiny.
Jo ale abych jen nezářila optimismem. Moje máma. Ty jo, jako ona oslovuje dceru fakt nehezkou variantou jejího jména, každý jméno takovou má, nechápu proč by to měla používat prostě babička. I jsem ji to už říkala několikrát. Takže zase a ještě s takovou výsměšnou intonaci. Takže jsem ji upozornila, že jsme ji několikrát říkali, ať ji tak neoslovuje, že to není hezky a jinejm vnučkám tak taky neříká. Tak nic, řekla mi, že se tak jmenuje přece, o co mi jde. Upozornila jsem ji podruhý, přidal se děda, ať toho nechá,nic zase vysmech. Jako já jsem ji normálně musela říct doslovně ,,Tak dobře, tak to řeknu Sambovi a on ti to sem přijde zopakovat,,. Jako to je hrůza, hrůza, k jakejm argumentacim se člověk musí uchýlit. Jakoby to je vlastně fakt hrozný!
Pinot Noir tohle je i můj pohled. I kdyby teď chodili ven, tak za měsíc už nebudou a to odpoledne je fakt dlouhé a proč je na ten kroužek nedat, když tam stejně musí být. A takový kurz mýtí nádobí by se někomu hodil;) U nás v DDM mají kurz vaření, myslím, od pěti let, takže v šesti si syn už bude večeře chystat sám:D
Pinot Noir Jo, já tomu rozumím, však ty jsi to i vysvětlila a dala bycho ho tam taky, však moje děti taky v té školce pár kroužků absolvovaly (a i díky tomu vím, že je to vcelku k ničemu
). Jen třeba u té angliny lidi často čekají, že se děti třeba něco naučí, no tak naučí, počítat do deseti a nějaké ty barvy za dva roky....:-) Já jsem taky taková ta "nevěnovací" matka, byla jsem ráda, že je někdo za mě v kroužku naučí různé ty říkačky, básničky a tak, to já vůbec nezvládám. Nebo výtvarný věci, dtto.
Karja
Neboj, až se odstěhujete, tak se to zlepší. Asi jí už prostě všichni lezete na nervy.
Karja tomu hrození, že půjdu pryč velice dobře rozuměly obě moje děti. Zatímco starší to akceptoval jako něco za něco, tak mladší to bere jako legraci a normálně si že mě střílí:) Tohle dítě hranice a pravidla pokouší několikrát denně a to tak, abych to viděla. A gratuluju!
Garfie no já fakt nic neočekávám, dala bych ho radši na ten dramaťák, ale ten je před těmi sportovními hrami. Dva kroužky v jeden den je moc, tak jsem dala přednost tomu sportu. A na jiný den už zbyla jen ta angličtina. To mytí nádobí, nebo ještě líp kurz utírání prachu, by vůbec nebylo marné! Evaeva Kurz vaření je super, to by mě nenapadlo, musím kouknout, jestli tu není někde taky.
Pinot Noir teď ještě, aby tam ty děti chtěly
máme tu i vařící příměstský tábor
Evaeva Jo dítě pokoušející hranice mám doma taky. Dneska rozcupovala nějaký keře u tety, přímo nám před nosem.
Karja pro mě je to dost změna, ve dvou letech už starší syn relativně nepotřeboval hlídat, prostě nevysypával prášek, nebral si nože ležící na lince, nevyléval vodu z láhve na podlahu a tak. Mladší není divoký, ale klasicky někam odejde, udělá nějakou neplechu a pak přijde a říká mi "Zase plováděl" nebo něco podobného.
Evaeva Jj, u nás je to to samý, menší je o tak i čtyři měsíce ve všem pomalejší a ještě takovej ,,tupounek,,:-D
Karja nehezky mluvíš o slonikovi!!!!!
Potrefenáhusa Myslíš, že by ji tady někdo bral? Dneska zmydlila bratrance, až se rozbrečel. Ale tak upřímně, velký slzy velkýho kluka, že je mu to líto, že ho pořád mlati. Tak jsem ho utěšovala a říkala jsem mu, že by si zasloužila dát do babyboxu!
Karja spánek
, já věděla, že se mám podělit! Ale s tou mámou, to mě mrzí, to musí být hrozně nepříjemné. ![]()
Pinot Noir Jo no, hele já uz to beru volně, vlastní chování se pak v lecčems odráží. Ale je mi líto táty, ten je v pohodě a napjatý rodinný vztahy nevyvolává ale stejně se ho dotýkají.
Karja to já bych ani neřekla, že je zpět, dovednosti má obdobné. On je spíš takový pokušitel.
Evaeva Jj, jednou nohou za hranicí:-D
Karja tím stěhováním se to zklidní. Ale rok je ještě docela dlouhá doba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY