žluťásek Kvaka a Člupa už sme museli požičiavať tri krát z knižnice, fakt vďaka za tip.
Vše o těhotenství a dětech
Garfie jasně, čte celá rodina
a Tin-Tin taky, ale u Garfielda si projektuje náš zvěřinec..
Akras Mně zas Garfield hrozně připomíná jednoho mého kamaráda....hlavně to "ahoj krásná tváři, kdes byla tak dlouho?" pronesená před zrcadlem....![]()
Mohučanka ted jako tehotna stopro!
Gatita Hildu znate?
711990 tak dik, nechám to na příští rok.
Tuhle jsem se s dcerou dívala na Frozen, to byl thriller ![]()
Zas tipy na knižky? Ma zruinujete!
Mrakoplas áno, spanie v škôlke by niečo vyriešilo, on tam doteraz nespaval, a vieš ako, sa tak naučil a spať tam nechce. Nespaval tam, lebo sa často z denného spánku budieval s neutisitelnym plačom, ešte sem-tam aj toto leto.
Na megaknihy maji ubongo za 799,- :)
rasaNori na megaknihach maj hlavně polský verze her a jsou daleko levnější než český. Pořád váhám, ale asi je stejně radši koupím česky. I když jsou jazykové nezávisly. Jenže já mám moc ráda vydavatelství mindok a mám nejakej osobní blok je takhle obejít a koupit to jinde levnejc ![]()
Garfie
boží!
Hele, jak se bere to železo, aby mě z něj nebolel žaludek. Snídam hned po probuzení kafe a namazanej rohlík a přes to nejede vlak!:-D tak to tam musím nějak zakomponovat. Matně si pamatuji, že mi nedělala dobře asi ta kombinace s kafem...
žluťásek tak zrovna ubongo je albi, ne mindok, a je to original. Vsude jsem ji doted videla za 1 tis, tak mi to udelalo radost.
Karja zapít pomerančovým džusem!
žluťásek 8 stovek za ubongo je úplně normální cena, sezenes ho za tu stejnou nebo podobnou cenu i na herních eshopech.
Ceny her a hraček v kamenných prodejnách a na internetu se liší o těch cca 20%. Lego jsem za cennikovou cenu kupovala akorát nějaké speciality, co nesly sehnat jinak a to pak beru vždy přes e-shop s nějakým dárkem.
rasaNori promiň, napsala jsem to nejasně. Megaknihy prodávají mimo českých i polské verze her. Originály, ale z polských vydavatelství. Třeba to Ubongo maji od Albi česky za 800, polský od Egmontu za 500. Hra je obsahově stejná, jen jinej napis na krabici a nemá pravidla v češtině.
A takhle tam mají v obou jazykových mutacích spousty her, mě lákají ty dětské co u nás vydává mindok a jsou o dvě tři stovky dražší než jejich polské verze.
Taky vám k Puntíkovi přibalili takový pofidérní časopis? Jsem se dozvěděla, že jsem nezodpovědný rodič, ohrožuji děti společným spaním a trápím tříleté školkou.
Pinot Noir jo, to je nějaký ten "bonus", co dostaneš 4x ročně, myslím.
Hodim sem pár odkazů, kdyby někdo chtěl levnejc ty oblíbené hry pro menší děti a nevadí mu polská krabice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY