Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Malenge
4861 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 19:12

999 naviguj či specifikuj. Héfaista jsem tu za těch par dni viděla už asi 15x  

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 19:13

Potrefenáhusa No tak bude drandit na chodníčku. Pinot Noir Já jim udělala letos takovej objidzdnej okruh, vnitřkem zahradního domku se dvouma najezdama a pak venku po trávě. Ale ony to samy spolu vůbec neumej hrát, vždycky musej mít nějakýho staršího kouče:-D

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 19:45

Malenge Já tam nebyla, ale měla by tam být ta jeho kovárna :-). Doufám teda, že to nebude nějakej bizár, jako třeba rodný dům El Greca na Krétě :-).

Online Malenge
4861 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 19:52

999 jo tak, nějak, ani nevím proč, jsem očekávala nějakou vyhlášenou tavernu

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:15

A ještě další slevové dotazy - nemáte zkušenost s pěkným piankem a křeslem pro roční dítě? A židličky k Flisatu z ikey budeme potřebovat

Offline 999
19902 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:18

Malenge Tak ani mě to nepřekvapuje, ode mě můžeš dostat tip buď na umění nebo na restauraci :-).

Offline Tabea
8270 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:42

Evaeva my máme 0,4 camelbak a musím vodu doplňovat.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:44

A dneska velkamala. Ona teď má fakt hroznou hygienu nosu, což se ještě umocnilo tou rýmou, takže prsticky neví kam dřív. No hrozny. Tak ji říkám ,,vem si kapesník, nemůžeš ten prst pořád dávat do nosu, to ti ten prstík upadne!,,. (já vím, že je to trochu debilni, no). A ona mi na to odpověděla: ,,no mamko, a tobě zitra upadne hlava,,. 

Offline Tabea
8270 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:45

Malenge to zní úžasně. Pěkně si to užijte. 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:48

MPLee Já jsem nad kresilkem taky uvazovala, ale teď když nad tím přemýšlím tak zpětne, tak ony by mi v tom křesle ani neseděly. Jakoby by co by tam dělaly? Když si kreslení něco koutek, tak to dělaj na dětské židličce u malýho stolku, knížky si samy nepřihlížej. No tak možná kup nějaký houpadlo nebo něco na víc zábavy:-D. Nechceš třeba to duhový prkenný?(teď mi to vypadlo, jak se to jmenuje). Kámošky syn v tom právě i sedává, že si do toho naskládat polštáře a kouká na telku;-)

Online continuity
43601 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:50

Karja cpes si hlavu do nosu?

Offline Tabea
8270 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:53

Potrefenáhusa Evaeva Pukylino dostala dcera k prvním narozenaninám, zároveň s tím začala chodit. Jezdila hned. Teď jsem koukala, že je od roku doporučovaný. Větší je pak puky Wutsch. Na zahradu jsou dobrý i bobbycar, na delší trasy ok se strkací tyčí. Na používání do bytu doporučuju variantu s tichýma kolama.  Moje děti na nich jezdí u prarodičů na zahradě (z kopce po chodníku) ještě teď, synovi je skoro sedm. 
Puky odrážedlo je celkem těžký, ale vydrží všechno. A má "odpočívadlo" na nohy.

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:53

continuity Ne, ale možná by to leccos vyřešilo:-D 

Offline letfenixa
10943 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:56

Karja moja mama tiež nezvláda synov plač

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:03

letfenixa No jakoby pláč malymaly nezvládá absolutně nikdo. Ona ho nezvládá asi ani sama, protože když brečí, tak si zacpává uši:-D. Mně taky dost často hrajou nervy všelicos, ale když jsem v pohodě, tak to dávám, ale fakt se hodně přemáhám, když mám blbej den, tak taky na ni křičím a vyhrožuju. A kupodivu ani to nezabírá:-D. 

Offline Potrefenáhusa
39026 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:03
Reakce na Karja:

Nechceš třeba to duhový prkenný?(teď mi to vypadlo, jak se to jmenuje).

​kdyžtak do dneška je na utukutu 8% sleva s kódem MKLIFE21

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:07

Karja tu houpačku už mám, přemýšlím, že už jí sestavím, zatím je v krabici u našich. Ono já bych toho pro ní chtěla hrozně moc, ale byt není nafukovací a rodina už pomalu začíná loudit tipy nebo hůř - vymýšlet z vlastní inicativy. A oni jsou megalomani. Tak jim potřebuju něco dát, ať to zkoriguju. Bude mít za sebou vánoce a narozeniny, tak přemýšlím nad tím křesílkem ( teď na dovolené si lezla do plavacího kruhu a seděla v něm jako na židličce a něco si žužlala, ale nevím jak dloiho by vydržela sedět v něm doma ), učící věží, piankem, stolečkem s židličkama a tím odrážedlem. K tomu teda počítám, že dostane hromadu hovadin a já už mám ve skříni knížky a vkládačky  Asi se budeme muset přestěhovat

Offline Tabea
8270 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:12

MPLee stolecek vyber nejakej, co má vyšší hrany než plochu stolu. Pak z nej nebudou padat pastelky, kuličky, ... a židle ať unesou i dospělýho. 

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:13

MPLee Mně přišlo, že tak do těch dvou let jsem neměla moc co vymyslet a teď potřebujou asi milion věcí najednou! Tak nechceš něco dopředu? My teď budeme kupovat velký domeček pro panenky, koloběžku už i pro tu menší, kočárek pořádnej. Stoleček se židličkami musíte mít, to je jasná věc! Učící věž naopak s tou druhou vůbec nevyužíván, furt ji tu suším, ale možná ji prodám. Ona malamala je pohybove taková šikovnější, takže ta chce spíš na židli a přisunovat si ji sama a tak, kdepak zavřít do věže! 

Offline Gatita
8687 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:21

MPLee My taky máme narozeniny a vánoce dost za sebou, a hned 2x. Prarodiče často neukočírujeme a oni nakupují velké dárky (jakože fakt pěkné dárky, ale pokud nechceme děti úplně zahltit, tak na na nás pak nezbyde). Takže od nás letos syn dostane k významným narozeninám červenobílou pásku "zákaz vstupu" za 50 Kč a máme to vyřešený:)). PS mám pořád ty brusle, jsem na značkách, napiš kdyžtak sz kdy a kam.