Gatita prosím tě, odkud tu pásku? Z hobby marketu?
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir z mallu! do neděle tam mají dopravu nad 499 kč zdarma, i když jsem brala od různých dodavatelů. Páska je teda bez nápisu, jen pruhovaná. Ale u nás teď frčí různé zákazové tabulky, po pásce touží už dlouho, tak ji má mít
.
Jinak teda už jedeme v oslavách narozenin. Ještě před pár lety jsem tvrdila, že tohle nikdy. Ale syn o to strašně stojí. Loni jsme to vyřešili elegantně, bylo teplo, tak se daly děti vzít na zahradu. Letos to bude asi výzva. Ale syn je až dojemnej, jak to plánuje do nejmenších detailů, pozval dokonce i jednu holčičku ze školky a už mi líčil nějaké fórky, kterými ji hodlá zaujmout. Hodlá předvádět, že dostal elektrickou ránu
. Tak nevím, jestli s tím pochodí![]()
Gatita tyjo, pásku i s nápisem mám asi 50 metrů! Ale zahrabanou někde hluboko v táborových věcech, jinak bych ji ráda darovala
Na brusle myslim, jsem nemožná. Už budeme zase plavat v Rehaklubu, tak někdy napíšu a vyzvedla bych je cestou?
Karja Já právě nevím, aby nám tu nezabíralo místo spousta krámů. Já bych vymyslela spoustu věcí, i když některé jsou taky spíš dopředu. Stůl už máme Flisat z Ikea, ještě schovaný právě. Ale chci k němu nějaký pěkný židličky. Ten kočárek ale asi neni špatný nápad! Díky ![]()
Rosťa sebou dneska plácl na kobereček před dveřmi do bytu a plakal, že nechce domů, že chce být venku ![]()
MPLee jasne, napis. Klidne to muzu dovezt ja. Do RK chodime pravidelne ve ctvrtek po obede, kdyby nahodou:) Byli jsme i dnes a nejspis jsme skoncili na black listu - mladsi tam celou dobu plakal a ja furt neco hledala, vyvrcholilo to ztratou klicu od skrinky
. V te mel starsi syn rucnik a saty, takze stal jak oukropecek v kaluzi vody, zatimco ja tam panikarila a behala sem a tam s narikajicim mladsim v zavesu. No zamestnala jsem tam uplne vsechny![]()
Tabea Pinot Noir já myslela Puky, ne Pukylino. Já bych se ho právě za pár měsíců zase zbavila, až doroste tomu " kolu", co máme doma. Přijde mi trochu menší, ale lehčí teda není:(
Tabea malýmu už budou dva, ale klasické koloodrážedlo ještě nezvládá. Jenže jak jezdí za bráchou jak blázen, tak už z té motorky kolikrát letěl po hlavě, když se zadrhla třeba na větší spáře v chodníku. Tak hledám něco s většími gumovými koly, co bude trochu menší než to odrážedlo (a bude to prodávat ideálně někdo ve vedlejším vchodě
)
MPLee Kočárek je fajn, maloumalou zajímal hrozně brzo, tak v roce a čtvrt už ho možná tahala. Já koupila domu golfac, přišlo mi to skladnejsi, hlavně když budeme chodit s ním ven. Ale chyba, s klasickým hlubokým si víc vyhraje
Evaeva já tu oblibu plastových motorek nechápu, pro mě je to nestabilní plastovej křáp. Syn ji teda zkoušel jen jednou někde na návštěvě na zahradě, to už jezdil na puky. Motorka právě taky hned na něčem zustala viset a letěl. ![]()
Co pořídit na mezidobí, než menšího zaujme odrážecí kolo, nevím. Tady občas potkám ten wutsch, ale fakt minimálně. A to je drahá sranda kupovat ho na 2-3 měsíce...
Tabea starší na motorce v pohodě jezdil do těch dvou a čtvrt, než přešel na odrážedlo. Možná jezdil opatrněji (to se mi moc nezdá) nebo jsem neměla čas ho tolik řešit, jak jsem čekala a pak i měla další mimino:) Je pravda, že už dlouho nespadl, tak už to možná vychytal.
Dcera má kolo Puky, přišlo mi to jako snesitelný kompromis cena/váha. Koupili jsme menší (12, jako má odrážedlo), s ohledem na její váhu i na to, že se snad bude hodit i za pár let. A udělali jsme dobře, naučila se jezdit asi během dvou hodin. Ještě se musí vypilovat brzdění...
máme doma poděděný 16, značku nevím, na což už by těsně měla mít výšku, ale chudinka ho ani nezvedne že země...![]()
Evaeva a co to funny wheels co mame my? To by nezvladl? kola sice nejsou gumovy, ale jsou velky a nezasekavaj se
Mohučanka holky maji jako prvni tu plastovou yupee enduro, sara zacala jezdit v roce a 4 mesicich, pak presedlaly na funny wheels, z toho jsem jim celkem zahy sundala to zadni kolecko, pak mely chvili fejkove first bike, ale jak to ma penova kola a plastove sedlo, tak pistely ze je to boli. Tak jsem poridila odrazedlo rascal, a na tom uz drandi i sara, ta ma ted 2 roky. A Bara zacala jezdit na 14 woom, to bylo letos na jare, a ted jsme ji poridili 16 early rider Hellion, ma v ramu diru na bovden na prehazovacku, a jezdi jak drak. Sara uz se snazi ten woom osedlat, ale jeste nema vysku. Zaciname se topit v detskych strojich...
Je tu ešte nejaké dieťa okrem tých našich dvoch, ktoré nevedia ani v dvoch rokoch na motorke, 4,5 ročný stále nepresedlal na bicykel, rasaNori tiež máme early rider 16 bike a na ňom žiadna šanca, jemu je ešte asi stále veľké a pedalovat nula bodov. Tak nejak podobne pomaly ide aj jemná motorika :/
rasaNori hahaha, to teda jo
No u nás je všechno později, v 16 měsících dcerka akorát začala chodit. Napřed je snad jedině v zimních sportech.
Mrakoplas my vás podrzime! Syn jezdí pořád na firstbiku, na kolo se bojí. 4,5 roku :)
žluťásek dik ![]()
![]()
Mohučanka starší začal jezdit rovnou na kole 16, 12 mi přišla hrozně malá. I u té 16 má sedlo už docela dost vytažené, máme teda beany, to je prý trošku menší. Čím menší kola, tím víc se nadře do kopce.
Mrakoplas já už teda zvažuju, jestli mu nekoupit pomocný kolečka. Že by získal nějakou jistotu. Rovnováhu určitě udrží, na tom odrážedle jede pěkně. Jen se bojí, kolo je mnohem větší a těžší. (mně teda přijde i ta 16 veliká, se mu nedivím :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY