Gatita Aha, no já mám v plánu dát menší za rok do školky a dle všeho mi ji tam snad i vezmou. Ale do práce ještě nepůjdu, zvlast když to teď vidím, 5 dní ve školce a 10 dní doma. Začala bych si ji hledat az někdy po novém roce, ale ideálně si teda umím představit nástup až od září, stejně budou prázdniny a to u nás školka nefunguje. Kdybych se měla kam vrátit, že nahlasim jen datum, tak to tak udělám;-). Ale radši nic neplánuji;-).
Vše o těhotenství a dětech
711990 přetáčení řidítek synovi zrovna problém nedělá. Děkuju za nabídku, akorát nevím, kdy se uvidíme.
Karja to bys stejně nezvládla jít na jeden kurz s oběma najednou, ne? Tady v okolí chodí děti bez rodičů cca od 4 let, v jedné té škole právě jde, aby zároveň plaval rodič s mladším dítětem a starší ve stejnou dobu mělo svůj kurz.
Evaeva zkusim vymyslet, kdy bych ji sem privezla a kdyztak napisu SZ:)
711990 ok, díky. Nijak to nehroť, zvládneme to i bez ní.
Evaeva No víš jak, pak budou snad stejně staré a budou moct být ve stejné skupině ne?:-D Jo ale oni tam asi nemají rukávy co? No tak to se mi vždycky ta jedna volná utopí:-D
Karja u nás se nepočítá s tím, že bys tam měla dvě děti. Část plave s rukávky, část bez nich, každopádně ho musím pořád hlídat, i když ho třeba nedržím pořád. Ale on celé léto odmítal vlézt na hloubku, je vlastně totální neplavec, holky na tom jsou asi líp.
Karja já bych na to plavání ráda na jaře dostala i staršího, on teda vůbec nechce, ale podle mě by si to oblíbil. Ale právě jsem nevymyslela, jak to zvládnout se dvěma i třeba po sobě. My to máme kousek, takže asi budu chodit s každým úplně jindy.
Ako sme sa tu bavili o tých spodkoch, majú viaceré aj v lidnexe, tieto dokonca píšu, zúžený strih. Zľava 20 percent plus 3 za cenu dvoch ak by dakto ešte hľadal.
Mohučanka vid. Je mi to trochu lito. Kdyz jsem chodila na plny uvazek, tak jsem jen poslouchala, jak vsichni vymetaji vsechny ty super krouzky, a my nic. Ale vadilo to jen mne, syn byl rad, ze nemusi nikam:). Ted jsem na to sice dva roky cas mela, ale je ta pitoma pandemie. Ted syn trochu pookral a projevil vlazny zajem o dva krouzky, tak jsem moc rada. Jeden ten krouzek mu necekane svedci, ale davam tomu jen par mesicu, pak to bude kdo vi jak s tou praci. Ted si to az trapne uzivam, syn beha po hristi a ja tam sedim s drinkem a opaluji se
. To je fakt super, davat kluky na fotbal. Mivaji tam vycep a langose!
Gatita no já mám velký štěstí, že se v práci zjistilo, že z domova fungujeme stejne dobře jako z kanclu. Čili můžu napracovávat večer. Ale když šla dcera před kovidem do školky, a já na plnej, tak musela přestat chodit plavat. Plavání od 14:45...?? Jako ona by to asi stejně nedala, oni si všimli, že je šikovná, tak mysleli, že by šla plavat do skupiny od tří let, kde jsou rodiče na břehu. Což v těch 2,5 bylo sci-fi. Kdoví, jestli to není sci-fi ještě teď, uvidíme, jestli dá ty sportovky ![]()
Mohučanka tak ony jsou i krouzky, co zacinaji treba i od 18h. To jsem prave pri praci se synem zkousela, ale bylo to taky sci-fi. Syn mi prisel v sest uz unaveny, po celem dni ve skolce, tak jsme se museli odhlasit. To mi pro male deti neprijde dobre. No jsem proste rada, ze ted neco mame, ze tam muzeme chodit v rozumne casy a ze to syna celkem bavi, resp.ze vykrocil ze sve komfortni zony. Uplne jakoby osobnostne vyrostl, je takovy pysnejsi a spokojenejsi. Je to naprosta parada, jak si pak vazi toho, ze je jenom doma - to si pak treba i 2-3 hodiny v pokoji sam stavi lego a chce byt sam. A usina taky rozumne, jinak mivame do pul jedenacte vecirek.
No a tvoje holcicka je teda fakt sikovna, to bude vodomilka:)
Mne sa dnes podarila zmena v mojom krúžku (myslím doučovanie deviatakov) lebo volali z CVČ, že na prirodovedny krúžok sa prihlásil ešte jeden chlapec, zhodou náhod zo synovej triedy skolkovej a že vo štvrtok o 15. Takže budeme mať dva krúžky, z toho jeden v neprítomnosti rodičov![]()
Už len byť zdraví.
letfenixa držím palce. Ja sa obávam, že než naše CVČ začne (1.10.) tak budeme čierny okres a všetko sa zavrie ![]()
Mrakoplas no jo ![]()
V návaznosti na stěžovací vlákno hlásím, že zavést čípek čtyřletému dítěti, které nechce, nakonec nebylo těžké.
My dneska byli na první lekci cvičení, Rosťovi se to líbilo, ale ocenil by myslím, kdyby to bylo více pohybové, víc běhání, skákání, lezení... Asi ho hned jak to půjde pošlu na nějakou tu obecnou atletickou "průpravu" pro mrňata.
A teď jsme krásně zmokli, uvařili si kakao a postavili velkou vlakovou dráhu.
Ženy, a Lindex dětské zboží, jak je to velikostně třeba oproti HaM? Dcera má velikost vršku 104 bych řekla v HaM, takže nevím, jestli v Lindexu zvolit 98/104 nebo 110/116.
Karja většinou je to spíš větší, vzala bych 98/104
Před pár týdny jsem tu poptávala k půjčení hru Kulišák, tak jen hlásím, že jsem ji nakonec pořídila novou a je výborná!
Fotky večer stojí za prd, tak ji vyfotím zítra znovu. Teď jsem z ní ale dost nadšená, takže vám to sem musím napsat hned ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY