Gatita keby som spadla, tak letím okamžite :) Muž mi rovno povedal, že aj ekby som tam do pôroou mala ísť 5x, tak nech ak sa má potvrdiť, že je všetko Ok, že lekári sú tam na to. Ale tiež mi to je blbé, obťažovať keď sa ukáže, že to nebolo potrebné.
Vše o těhotenství a dětech
barbucha Michal David! Tak pověsti nelhaly...
Já dobře vím, proč se Chorvatsku celý život vyhýbám!
Stará Stanová Kůže to je ale nesmyslny predsudek. V Chorvatsku jako takovem je krasne a v Kempinski tyhle odrhovacky urcite neuslysis.
Stará Stanová Kůže To fakt víš prd, ani na Hvaru, resp. přímo ve Hvaru, Dubrovník, Zadar, sorryjako stačí si stanovit standard...hloupý předsudky
@jinx neber to tak vážně...
Stará Stanová Kůže aneb kdyz neni co napsat...
jinx ok, tak nepiš.
Stará Stanová Kůže to bylo o tobe, ťulo
DrowRanger Asi mu bylo taky vedro
Nam na kurzu kladli na srdce, že nikdy není zbytečné do té porodnice jet, když člověk neví.
Mohučanka keď on sa prestal hýbať poobede, celý deň bol taký nejaký neaktívny, možno preto, že pár dní predtým bol aktívny až moc, tak mal včera asi regeneráciu
. Ale zato dnes si vynahradzuje všetko, čo včera nestihol...
Bože, ja sa už vidím, že po pôrode budem furt chodiť pozerať do postieľky a sledovať či dýcha (A štuchať do neho, keď sa mi to nebude zdať
). Myslím, že požičať si monitor z nemocnice bude v mojom prípade nutnosť...
DrowRanger Monitor jsme měli, už jen pro klid duše. A šťouchala jsem do nich taky, to je asi normální. ![]()
Stará Stanová Kůže hneď sa cítim lepšie ![]()
DrowRanger Taky jsem šťouchala nebo prostě jen ležela vedle a pozorovala tu dokonalost
a i když jsem monitor začala používat jen proto, že mě příšerně sjela ségra, když jsem naznačila, že bych ho nepoužívala, nakonec jsem zjistila, že mě jeho blikání v noci uklidňuje.
DrowRanger Ja ho mam, ale normalne jsem ho do te postylky nedala. Mozna je to tim, ze ani v porodnici jsme je nemeli. Jako obcas jsem ji davala pred nos ruku jestli dejcha. A mivam do ted pres noc trochu rozsviceno. Ten monitor by me jen bejkoval, vypinat to a tak. Navic ji tak ruzne prepolohovavam behem noci a ta desticka mI prijde mala. No uvidis, jako v krabici jsem ho mela pod postylkou cely sestinedei, tchyne z toho malem chytla psotnik.
Karja To je pravda, že jsem alarm někdy zapomněla vypnout, než jsem dítě zvedla, a ono to spustilo. No ale ten zvuk vadil spíš mně než dítěti. ![]()
Stará Stanová Kůže Prave ja.tu nasi potvoru zvedam dost. System ulozit s zvednout na kojeni nefunguje:-D:-D.
Stará Stanová Kůže U nás vadil nejvíc tatínkovi ![]()
Než ten alarm spustí, chvilku to trvá. Dítě už bylo většinou přisátého, já zapasovaná v polštářích, tak musel vstát a jít to vypnout muž. No ale stejně jsem ráda, že jsme monitor měli, bez něj bych nespala zřejmě už vůbec.
Ja bych raději monitorovala a hlídala. Zbytek umazán.
Catherinne Jo, tohle tady ty novopečený a skoro rodící matky potřebují slyšet ![]()
Catherinne Jasně, že člověk kontroluje i tak. Ale pár dní po porodu je matka vycukaná až až a pokud spí několik nocí po sobě 3 x 40 minut a 2 x 20 minut jako jsem to měla já, je fakt lepší si říct, monitor to ohlídá, a usnout klidně aspoň na tu chvilku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.