Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:31

Stará Stanová Kůže nejde o uroven, jde jen o miru, aby to nebyl hnus a nechteli za to jako za 5 hvezd

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:32

brrr to bylo v tom vojenským muzeu? tam jsme ani nedorazili. (no a zrovna to samé u Leby, tam zase Němci testovali za války rakety, tam taky ještě musíme :)

taky se mi na Helu moc líbila v lese ta úzkokolejka. a vypadalo to tam celkově jako ideál na kolo, ty krásné cesty lesem.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:32

paktofonika to byla takova volna asociace

1333 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:36

baltik To určitě ne, takový pocit zlatokopectví jsem z toho neměla. V restauracích porce ryb obrovské, a i podstatně levnější a chutnější než u nás.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:47

Stará Stanová Kůže Asi jak kde ze

Online brrr
12349 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:51

Stará Stanová Kůže Ne, v tom muzeu jsme nebyli. Ale je nějaká naučná stezka kolem úplné špičky Helu a tam ty bunkry a betonové opevnění jsou taky.

1333 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 09:56

brrr jo, něco jsme viděli. jenže třeba zrovna do těch palebných pozic se nedalo vstoupit, byly za závorou, a právě proto nám ten náš objev přišel tak strašně vtipný. :)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 10:17

rasaNori Kolegyně mi vyprávěla, že ohrádku používali naopak - například když její muž potřeboval něco udělat na počítači, vlezl si do ohrádky...U nás tam často spává kocour.

Na naše dítě to někdy funguje, jindy tam nechce být vůbec. Jsou to taková období...Ale třeba když otvírám troubu, tak ji tam prostě šoupnu, řev neřev.

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 10:37
Reakce na Mohučanka:

třeba když otvírám troubu, tak ji tam prostě šoupnu, řev neřev.

​no přesně, imho ta ohrádka je k takovýmhle účelům a ne na to, aby v ní děcko bylo celej den

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 10:54

Stará Stanová Kůže Já mám s tím jídlem a službama v POlsku zážitky dobrý a blbý, v minulosti jsme minimálně jednou za rok jezdili do Krakowa a tam to mám hrozně ráda, město, atmosféru a skvěle se tam jí.
Na základě téhle zkušeností jsme si předloni naplánovali dovolenou u Baltu- představovala jsem si právě takovou trochu melancholickou omšelost, míň lidí a těšila jsem se na lesy okolo a tamější jídlo. Akorát že nic z toho se nekonalo - lidí hrozně, fakt hlava na hlavě, omšelost ani, ake zcela nemelancholická a jídlo fakt všude děsný, děsný, děsný - nakonec jsme si radši vařili sami. Ráda věřím, že to může být o 80 kilometrů dál jiný, ale my jsme to teda dobře netrefili.
Jinak to byla to asi moje první dovolená, kde nejen že jsme nepřetáhli rozpočet, ale nakonec jsme si většinu vyměněných peněz přivezli zpět :-) :-).

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 10:57

viktorka_od splavu my tu mame desne studenou podlahu, sice ma teplacky ale vzdycky jak se tu mrcasi tak je desne ledova a to mi moc radost nedela. V ohradce ma koberecky a decky a celkove je to odizolovane od zeme.

49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:01

rasaNori myslím to tak, že nemůžeš čekat že ti tam (normální děcko) celej den vydrží a bude tam hodná. holt oblíct no. taky jsme měli byt i barák děsně vodspod ledovej a dítko jsem hrozně navlíkala, punčocháče a teplý kalhoty/pletený kamaše (navrch jen tričko). a pak jsme měli všude dlažbu a to jsem teprv byla nešťastná, aj koberec jsme kvůli tomu koupili

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:04

viktorka_od splavu to bude muz nadsenej:D vcera mu pedimudra zakazala malou koupat do pristi sezony v rece a rybniku (protoze kdyz jsem mu ty samy duvody prednesla ja, tak jen maval rukou ze takhle z ni bude sklenikova kytka) a ja mu ted reknu ze navlikat kdyz se tu placati :D

1333 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:06

Zina haha, já tam naopak jela s předsudkama a oni mi je vyvrátili. Kde a kdy přesně jste byli?

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:08

Přiznám se, že mě včera zaskočila kamarádka, která přiznala, že její děti ještě nikdy nebyly u moře (mají 15 a 9 let). Na tom pochopitelně není nic špatného, jen že jsou finančně dost dobře situovaní, byli za námi i v Japonsku, mají velký dům, vyšperkovanou zahradu, kupují značkové oblečení, prostě bych nečekala, že děti z takové rodiny neznají moře. Přitom my taky nejezdníme "k moři", když už, tak se tam zastavíme jen tak mimochodem, při cestě někam....ale stejně mě to překvapilo. 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:10

Garfie more jako more, ale ve ctvrtaku na gymplu na vylete skolnim do Prahy se nasli taci, co v zivote nebyli v Praze...

49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:14

rasaNori tak at si zkusi na tu zem lehnout a treba hodinu tak zustat. jestli mu nebude zima a nebude studenej... si mozna nikdy nevsiml shora jak na podlaze tahne. to teda hodne lidi. jak zacne mala behat bude to zas jiny

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:18

Stará Stanová Kůže Pobierowo, před dvěma roky, v září. U nás právě naopak, já jsem všechny namotivovala, a pak to teda nebyl úplnej sukces :-D. Bydlet umím v kempu i ve čtyřhvězdě, prostě upravím očekávání, tak si nemyslím, že by byla chyba v tomhle. Navíc bydlení patřilo k těm pozitivům - měli jsme pronajatý dům asi 100 metrů od moře, a místní byli většinou milí, ať to zase všechni nehaním.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:19

rasaNori z Ostravy bych to jeste pochopila....mamka ma v Pardubicich pravidelne deti, co nejen ze nebyly v Praze, ale nektere treba ani nikdy nejely vlakem...ale hlavne ze do skoly je 500m vozej rodice autem

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:21

viktorka_od splavu Taky jsme koupili koberec kvůli děcku  Už se těším, až ho zas vyhodím. Ale dlažba je studená, když začínal lézt, tak i klouzala, na koberci mu to šlo líp. Co by pro ně člověk neudělal, že?