Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online brrr
12349 příspěvků moje polička 31. července 2018 13:02

DrowRanger Vem to z té lepší stránky, obhlídla sis porodnici a víš, že tam jsou fajn lidi.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. července 2018 14:36

brrr ja už som tam bola 3x . Ale teda rpedtým so zle indikovaným problémom od môjho gynekológa. Zas môžem za seba povedať, že ešte som u nás v nemocnici nepríjemný personál nestretla (Teda až na 1 doktora, ale z tých 6 či 7 ďalších to je úspech).

Dnes som sa na kontrole akurát pýtala, že či mal spln vplyv na pôrody (svokra spomínala, že to tak býva) a sestrička vravela, že cez víkend zo soboty na nedeľu odrodili 10 detí, z toho 5 v priebehu 20 minút, že je momentálne tak plno, že ženy už ležia na gynekológii a posielajú do nemocnice aj rodičky z okolitých menších nemocníc, čo nestíhajú kapacitne. Tak som aj rada, že malý ešte čaká, možo si chce vybrať termín, kedy bude k dispozícii izba aj personál .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 31. července 2018 14:40

Karja možno aj ja tak dopadnem, ale predpokladám, že to budem mať ako Pinot Noir , pre kľud duše. Nemám to s čím porovnať, ale psa po kastrácii som chodila prvé dve noci kontrolovať každú chvíľu, myslím, že s dieťaťom je to na začiatku ešte horšie, kým si človek zvykne a upokojí sa, že sa hádam nič nestane.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 31. července 2018 15:09
Reakce na Mohučanka:

DrowRanger Taky jsem šťouchala nebo prostě jen ležela vedle a pozorovala tu dokonalost  

​K té dokonalosti - nedávno jsem pobavila sama sebe. Taky jsem miminko pozorovala, i když se mi chtělo spát nebo jsem měla jít něco dělat, stejně jsem vydržela koukat na to, jak je dokonalý a nejkrásnější. Ve srovnání s jinými miminky se mi samozřejmě zdál nejhezčí. No a nedávno jsem se dívala na fotky... No, až tak dokonalý nebyl, takový šišatý Hurvínek trochu 

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 31. července 2018 15:17

Pinot Noir Na fotce byl krásný úhledný blonďáček, jak z katalogu.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 31. července 2018 15:23

Pinot Noir Ja teda presprilis nekontrolovala a pri narozeni jsem teda dokonalost nevidela az ted teda, ostatni miminka v porodnici mi prisla estetictejsi:-D, ale to je tim, ze nektera mela hodne vyrazne rysy. Ale ted jedna pribuzna no tvl ta si na teda dokaze najit, minule mluvila o pupinkach, vlasech, co budou vypadat divne az proridnou, peknejch usich (ma velky po mne) a prej ji nejde moc to jmeno a normalne rekla zname, co se ji ptala, jiny!!!! Jako podobny, ale porad je to v kalendari jiny jmeno!

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. července 2018 18:17

Karja tss, bývalá tchyně zásadně přála dítku k svátku v uplně jinej den, prostě se rozhodla, že to křestní jméno co dostala není to správný a určila jí jiný:DDD

1333 příspěvků moje polička 31. července 2018 18:27

viktorka_od splavu A cos jí na to říkala?

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 31. července 2018 18:34

Stará Stanová Kůže že je moc hodná, ale že dítě má svátek jindy. a ona se podivila "no vážně? jejda, to jsem ale popleta, hihi" No a další rok zas:P

1333 příspěvků moje polička 31. července 2018 18:38

viktorka_od splavu Bába praštěná.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 31. července 2018 18:54

viktorka_od splavu no fuj, to je hrozny ale...@Karja nechapu jak muze bejt nekdo tak zlej...

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 31. července 2018 18:58

Karja viktorka_od splavu No uf, teda. Někteří příbuzní jsou fakt...

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 31. července 2018 19:57

Stará Stanová Kůže To jo, teď je samozřejmě mezi vrstevníky zase nejkrásnější  Za pár let se podívám na fotky... 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 31. července 2018 20:07

Nejkrasnejsi mimino mam ja...kez by tak chtelo spat a netriskat me hrackou do holene

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. července 2018 20:20

Pinot Noir presne to mam aj ja. Cely cas bol samozrejme najkrajsi,  urcite objektívne!!   najkrajsi a teraz po roku ked pozeram fotky, tak vidim uplne srandovne dieta. Ale teraz je uz naozaj najkrajsi! 

1333 příspěvků moje polička 31. července 2018 20:35

To na prvorozeného se lidi podívali a řekli: "To je zmenšený pan G.!" (jakože děda, můj otec) A ten chudák malý fakt tak vypadal.... Až později zkrásněl.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 31. července 2018 21:21

DrowRanger 

Představ si, co bys dělala, kdybys do tý porodnice nejela. Tak si myslím, že je lepší, že jsi jela - máš klid.

Online barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 31. července 2018 21:34

barbucha Michal David! Tak pověsti nelhaly...

Já dobře vím, proč se Chorvatsku celý život vyhýbám!

​A tak mně se tady líbí... navíc zřítelnice už projela půl světa, ale kupodivu neotravuje že by chtěla zase na Floridu, leč Chorvatsko vyžaduje každoročně  Tak dokud ji to bude bavit a já se udržím na nohou...

Michal David mě sice poněkud zaskočil, ale asi chtěli Chorvati bejt pohostinný a potěšit český turisty 

1333 příspěvků moje polička 31. července 2018 21:42

barbucha Jo, já to všechno chápu, neboj. Ani jsem nečekala, že ta moje poznámka tady bude mít takový úspěch. 

Co se tam zřítelnici tak strašně líbí? Že je tam s tebou nebo ještě něco místního speciálně? (po letošní dovolené opět u Baltu si říkám, že by to možná chtělo někam víc na jih, se dvěma kusy 9 a 5 let.... )

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 31. července 2018 21:51

Stará Stanová Kůže v srpnu k moři pro nas moc možností v evropě není. Na 40 v řecku nejsem stavěna, navic se letenky pro čtyři a pronájem auta docela prodraží. Jezdili jsme do Recka dokud to šlo v září, pak už nevýhody převážily.. Jinak mají Chorvatsku mnohem levnější čerstvé ryby než v Řecku a přišlo mi, že i lepší výběr v malých městech. Pláže jsou občas s blbým vstupem do moře, ale to se nám stalo i na Krétě.