Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:25

Pinot Noir my mame drevenou, ale neni odizolovana odspodu. Puvodni majitele sice vykopali starou podlahu, ale pod novou nalili pul metru betonu, bez polystyrenu nictak je to tu se vsim!

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:25

Pinot Noir 

a ja jsem rada, ze jsem ho nevyhodila, neb dnes ho ma jiny dite u psaciho stolu pac jinak nam jezdil koleckovou zidli po plovoucce hrk-hrk primo nad posteli a to bylo

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:27

711990 vzdycky si vzpomenu na bratrance co ve svych deseti letech jel poprve vlakem a hledal v nem pas na pripoutani:D

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:28

rasaNori hahahaha bozi:D 

49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 11:29

rasaNori a pamatuju spousta znamych a kamaradek kteri nikdy v zivote nejeli vytahem:-O

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 12:22

viktorka_od splavu Pinot Noir Taky jsme potahli podlahu kobercem kvuli lezoucimu decku... svetlym bezovym... Dovedete si jiste predstavit, jak ted vypada... Uz se tesim, az poleti.

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 12:25

Zina jezis, tak uz jsem muze zacala lamat na to Polsko a vy takto? :) Hlavu na hlave fakt nechci a hnusne jidlo taky ne. A fakt hlave na hlave i v zari?

Utesovala jsem se, ze ta silena fotka na googlu je z cervence, takze zari bude OK.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 12:31

ziginka Jo, my máme taky podstatnou část béžovou  

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 12:42

baltik V té Lebě je podle webkamery hlava na hlavě TEĎ, na začátku července tam nebyla ani noha, v porovnání s  tímto. A vidím tam možná ještě jeden problém - když jsme tam na začátku prázdnin přijeli, obdivovala jsem celkovou čistotu, žádné papírky po těch borových  lesích, po týdnu to už ovšem tak superčisté nebylo... natož jak to asi bude ke konci sezóny. Ale já jsem na tohle asi až přehnaně háklivá, vyžaduju 0 vajglů a 0 papírků na celé pláži, jinak je to špatný. :)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 13:03

baltik To mě mrzí, ale fakt to bylo nic moc, do Pobierowa bych vás určitě neposlala. Já si představovala takové polozapomenuté letovisko, v tom září sem tam nějaká postava v dálce na pláži, klidně drobné mžení, do toho slaná voda a vítr od moře, jejich domácí kuchyně... realita byla bohužel trochu jiná :-D.

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 13:13

Zina jojo, presne to hledam :)

uz to vidim, ze nepojede nikam, protoze dneska uz je proste moc lidi vsude (a kdyz nejam pojedu, tak k tomu bude jen prispivat)

Online brrr
12349 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 13:31

baltik Na Baltu končí sezona 15. srpna, aspoň nám to říkali. My byli poslední prázdninový týden a bylo poloprázdno. Nejen na nějakých zapadlých místech, ale třeba i v Gdyni na městské pláži, atd.

Já Balt rozhodně doporučuju! A těším se, že jedeme pracovně v září na Rujánu. Nemůžu se dočkat

Offline baltik
4985 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 13:42

brrr divala jsem, ze prazdniny maji v Polsku stejne jako u nas, cele dva mesice, ale proc tam byla hlava na hlave jeste v zari???

Na Rujane byly plaze v zari OK, sem tam clovek, ale silnice teda byly plne i tak (velikost jako okresky), nedokazu si predstavit, jak to tam vypada v lete

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 13:49

rasaNori Tak to je ovšem vyšší level 711990 S tím vlakem je to ale taky dost časté, jak mají dnes všichni auta...pro mě jako malou byl zážitek jet autem (my jsme auto neměli), pro moje děti je zase zážitek jet někam vlakem :-) (ale jezdíme!!!)

viktorka_od splavu tak ale počkej, já si pamatuju, že když jsme byli malé, jeli jsme od známých, kteří bydleli v paneláku (my vidláci z vesnice) a naši poslali ségru zavolat výtah, ona se opřela o zábradlí a volala dolů "výtahuuu"  pamatuju si to, takže jí muselo být taky už tak nějak k deseti....dodnes si z ní chuděry občas děláme legraci.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 13:51

Garfie jako ja to chapu treba u nejaky lokality, kde vlak neni...ale Pardubicema probiha hlavni zeleznicni tepna a neni nic jednodussiho, nez svest dite do Prahy zejo...ale tak kazdej to ma jinak:) 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 13:58

Garfie Jet výtahem na návštěvu příbuzných do paneláku patří k největším zážitkům mého dětství  jak já se vždycky na ten panelák těšila...

49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:06

Garfie :-)) no kdyz me vzala maminka do prahy uz jako skolkovou, aji svezt na jezdicich schodech a vsecko, mela peci abysme nebyli krupani:P nemit vytah jiste by me taky do nejakyho nacpala

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:08

Garfie  chudák holka!! ale dělala bych si legraci taky 

49357 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 14:09

Mohučanka pro me byl zazitek takovy ten klecovy s vnitrni mrizi u pribuznych co bydleli ve starym dome v centru

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 01. srpna 2018 15:12

viktorka_od splavu Jezdící schody v Prioru