Myslím, že na Megaknihách nic nebývá, ale naskakují u nich ještě lepší ceny, když hledáš přes heureku.
Vše o těhotenství a dětech
Když už jsem taky nevěděla, kde vzít ponožky s protiskluzem, vždycky jsem pořídila v C&A.
dynda díky, zkusím to tam
MPLee megaknihy sú tak lacné, že už ďalšia zľava nebýva
Prosimvás, my jsme dnes dokončili náš velký podzimní projekt a jsem z toho tak nadšená, že vám to sem musím taky nalepit

Garfie vieš čo, ja mu ju tuším kľudne dám, kašľať na zdravú stravu :). Teraz sme došli z ihriska, k synovi sa pridružilo jedno dievčatko na vahadlovu hojdačku. Nevedel sa sám dostať hore, bol oproti nej moc ľahký. Jej mama to okomentovala "chlapček je ešte malý, je ľahučký". Tak sa pýtam aké je staré dievčatko. "Bude mať štyri" Aha, tak náš má 4 a pol. ![]()
žluťásek wau
. To by som robila týždeň. Vkuse.
Mrakoplas my to máme jako projekt taky, děláme to už týden po kouskach
To je nádherný!
žluťásek To je super!
žluťásek sánka dole!
žluťásek se synem bych to dělala možná měsíc. A určitě by to nedopadlo takhle. Možná kdybych se do toho pustila sama. Jste šikovní![]()
letfenixa nojo, jenze jsou tak lacne, ze tam ma v kosiku zbozi za 2000
I ostatním dekuju, jdu objednat.
Evaeva mám tubu šedého, dělala jsem sním ťupky na kolena u tepláčků. Na velurových to drží pěkně, na hladkých legínách se loupe. Chce to teochu vyšší vlas. To jak to vypadá je věc druhá, ale není to problém protiskluzu, ale můj ![]()
MPLee dávej to tam přes tu heureku nebo google, rozdíl je třeba i 15,- na knize a u těch velkých objednávek už je to fakt znát
MPLee také košíky poznám ![]()
žluťásek Ty jo, tak tebe by chtěla velkamala za maminku! Ona hrozně ráda vyrábí, ale projekty teda máme na jinem levelu:-D
Karja mě to děsně baví
a taky víš co, mám jen jedno dítě, už velký, to se jinak tvoří než se ségrou záškodnicí
Viktor při hře s garáží zásadně sedí na nádraží. ![]()

žluťásek jste neskutecne sikovni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY