INCOM1 a mas problém, ze fakt nevíš, co chce? Protože já skoro úplně vzdycky vim, jen to občas není v moji moci spravit ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa no většinou taky vím, někdy teda ne. Mám problém, že mi to "bodá" do hlavy![]()
Potrefenáhusa jo od toho znakování bych si slibovala, že nebude muset ječet. Není to tak, že třeba ukáže, žvatlá, já nic, tak to stupňuje až do jekotu. Ječí prostě rovnou ![]()
Potrefenáhusa
v 16m většinou dobře víš, co chce. Ale skoro nikdy nemůžeš vyhovět
To se s řečí změní jenom částečně. INCOM1
žluťásek já mám synovce, který má takový hlasový fond, že jsou to příšerné decibely, i když mluví normálně. Natož když z nějakého důvodu řve. ![]()
moora Jj, říkala jsem mu, že tam v jedny ulici je volnej barák, že to asi koupím a různý spekulace kolik to tak může stat, a jestli to nevezme voda, když by byly záplavy a jak by se tam asi bydlelo, jestli je tam ruch:-D:-D.....to dělá přesně von, já nevím v tom zmatlanym tričku, který dítě krmit dřív a von mele tyhlety nezrealizovatelny nesmysly, který v tu danou chvíli bere za věrohodny a platný a chce ode mě odezvu!
INCOM1 Tak Vlvon taky ječí, že spíš toho dosahne pak ne? Čím víc jekotu tím víc smejkani matky:-D. Osobně si myslím, že se mají otužit ty ostatní děti, přece se nebudou bát řvaní druhého dítěte, to si musí trochu zvyknout.
INCOM1 Aha, už to ctu. No tak je to prostě takovej temperament. Prostě není urvanej na kvantitu ale na kvalitu;-).
Karja tlapkam a taky se tě furt ptá, jestli posloucháš, když sklopíš oči k lžičce nebo řekneš "To je bagr?"
Garfie
. Za jeden deň? To by mi ani štvorročný nezožral ![]()
Karja si dobrá, sa tu už hodnú chvíľu smejem ![]()
continuity syna sa už minule švagor spýtal, či zjedol megafón. Fakt Pepin.
Karja
toto robí aj môj a ten mi obvykle ešte pcha pred oči aj rôzne YouTube videa ako názoru ukážku že o com rozpráva ![]()
Karja starší syn měl takové období, kdy se bál, i když někdo křikl na dítě na hřišti, protože bylo daleko. On byl hodný, takže jsem na něj skoro ani hlas nezvýšila, tak nebyl zvyklý. No, oboje už je dávno pryč![]()
Nejdřív vůbec nechtěl spát, dokonce dvakrát opustil postýlku a teď ho zas nemůžu vzbudit a už musíme jít pro bráchu
Kdybych aspoň věděla, že je starší třeba na zahradě a spokojeně si hraje.
Mrakoplas Jsi málo přesvědčivá!!! Možná by se naopak začal bát, že snědl včera plíseň ![]()
My se dnes vratili uplne uneseni z narodniho muzea. Se mi tam nechtelo, kdyz jsem tam byla naposledy, tak min atraktivni expozici si slo sotva predstavit. Ted to notne vylepsili, maji to udelane tak, ze deti tam nadsene behaly od exponatu k exponatu (zazraky evoluce). Kupole taky super. V bistru vari i normalni jidla. Akorat klukum jsem slibovala tu otviraci zmiji hlavu, o ktere psali na internetu, ale pry je v oprave, neustala napor navstevniku a byla kaput kratce po zahajeni vystavy.
Evaeva candy miners nam nevyslo, ale vedu v patrnosti, oboji bychom nestihli.
Gatita Myslím, že museum bylo lepší! Taky tam zajdeme, když to bylo tak dobré.
Evaeva ja bych sla klidne znova
. Akorat jak jsem takova roztrzita, tak jsme se tam dost nabehali mezi starou a novou budovou. Veci jsme meli ve stare a finisovali jsme detskym koutkem v nove. No a o tom, ze jsem ztratila (nebo mi to spis omylem sebral jiny navstevnik) zeton od detskych bund a satnarka pro to nemela uplne pochopeni, radsi pomlcim.
Fuj, to není hezký výběr, přála bych ti, aby bylo nějaké hezké C a to bylo správně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY