Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39039 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:17

INCOM1 a mas problém, ze fakt nevíš, co chce? Protože já skoro úplně vzdycky vim, jen to občas není v moji moci spravit

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:22

Potrefenáhusa no většinou taky vím, někdy teda ne. Mám problém, že mi to "bodá" do hlavy

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:25

Potrefenáhusa jo od toho znakování bych si slibovala, že nebude muset ječet. Není to tak, že třeba ukáže, žvatlá, já nic, tak to stupňuje až do jekotu. Ječí prostě rovnou

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2021 14:28

Potrefenáhusa v 16m většinou dobře víš, co chce. Ale skoro nikdy nemůžeš vyhovětTo se s řečí změní jenom částečně. INCOM1 

Online continuity
43643 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:43

žluťásek já mám synovce, který má takový hlasový fond, že jsou to příšerné decibely, i když mluví normálně. Natož když z nějakého důvodu řve.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:48

moora Jj, říkala jsem mu, že tam v jedny ulici je volnej barák, že to asi koupím a různý spekulace kolik to tak může stat, a jestli to nevezme voda, když by byly záplavy a jak by se tam asi bydlelo, jestli je tam ruch:-D:-D.....to dělá přesně von, já nevím v tom zmatlanym tričku, který dítě krmit dřív a von mele tyhlety nezrealizovatelny nesmysly, který v tu danou chvíli bere za věrohodny a platný a chce ode mě odezvu! 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:50

INCOM1 Tak Vlvon taky ječí, že spíš toho dosahne pak ne? Čím víc jekotu tím víc smejkani matky:-D. Osobně si myslím, že se mají otužit ty ostatní děti, přece se nebudou bát řvaní druhého dítěte, to si musí trochu zvyknout.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:51

INCOM1 Aha, už to ctu. No tak je to prostě takovej temperament. Prostě není urvanej na kvantitu ale na kvalitu;-). 

Offline Potrefenáhusa
39039 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:52

Karja tlapkam a taky se tě furt ptá, jestli posloucháš, když sklopíš oči k lžičce nebo řekneš "To je bagr?"

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:54

Garfie . Za jeden deň? To by mi ani štvorročný nezožral

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2021 14:59

Karja si dobrá, sa tu už hodnú chvíľu smejem 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. října 2021 15:02

continuity syna sa už minule švagor spýtal, či zjedol megafón. Fakt Pepin. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. října 2021 15:20

Karja toto robí aj môj a ten mi obvykle ešte pcha pred oči aj rôzne YouTube videa ako názoru ukážku že o com rozpráva

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2021 15:35

Karja starší syn měl takové období, kdy se bál, i když někdo křikl na dítě na hřišti, protože bylo daleko. On byl hodný, takže jsem na něj skoro ani hlas nezvýšila, tak nebyl zvyklý. No, oboje už je dávno pryč

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2021 15:38

Nejdřív vůbec nechtěl spát, dokonce dvakrát opustil postýlku a teď ho zas nemůžu vzbudit a už musíme jít pro bráchuKdybych aspoň věděla, že je starší třeba na zahradě a spokojeně si hraje.

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 18. října 2021 15:39

Mrakoplas Jsi málo přesvědčivá!!! Možná by se naopak začal bát, že snědl včera plíseň

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 18. října 2021 15:42

My se dnes vratili uplne uneseni z narodniho muzea. Se mi tam nechtelo, kdyz jsem tam byla naposledy, tak min atraktivni expozici si slo sotva predstavit. Ted to notne vylepsili, maji to udelane tak, ze deti tam nadsene behaly od exponatu k exponatu (zazraky evoluce). Kupole taky super. V bistru vari i normalni jidla. Akorat klukum jsem slibovala tu otviraci zmiji hlavu, o ktere psali na internetu, ale pry je v oprave, neustala napor navstevniku a byla kaput kratce po zahajeni vystavy.

Evaeva candy miners nam nevyslo, ale vedu v patrnosti, oboji bychom nestihli. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2021 15:44

Gatita Myslím, že museum bylo lepší! Taky tam zajdeme, když to bylo tak dobré.

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 18. října 2021 15:55

Evaeva ja bych sla klidne znova. Akorat jak jsem takova roztrzita, tak jsme se tam dost nabehali mezi starou a novou budovou. Veci jsme meli ve stare a finisovali jsme detskym koutkem v nove. No a o tom, ze jsem ztratila (nebo mi to spis omylem sebral jiny navstevnik) zeton od detskych bund a satnarka pro to nemela uplne pochopeni, radsi pomlcim.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 18. října 2021 16:01

rasaNori

Fuj, to není hezký výběr, přála bych ti, aby bylo nějaké hezké C a to bylo správně.