Pinot Noir mně Nutrilon chutnal...(dceři taky
). Ale jednou jsem koupila nějakou kaši, snad Sunar? Už nevím, a ta nechutnala ani jedné z nás. My teda nejsme moc kašičkoví, ve školce měli v pátek k obědu krupičnou kaši a vyzvedávala jsem hladové hysterické dítě. Prej Maminko, proč nebylo maso?? Uaáaááá ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Moji kluci nechtěli žádné um, co jsem zkoušela. Ale bylo to až v 15m, to už měli širší spektrum chutí.
Rhaenys jak ti tu radi - kup jakykoli mliko pro danou vekovou kategorii, neplytvej na to energii. Savky muzes nakoupit ruzne, moje prvni dite se neumelo napit z niceho, tak jsme meli snad deset druhu, prokojici i snadnotekouci, bohuzel uz je nemam. Do lahve od aventu pasovaly i savky od MAM a naopak. Lahve a savky staci po krmeni vyplachnout a nalit na ne horkou vodu, nemusis mit ani sterilizator. No jsem rada, ze to mam za sebou. Dobry to bude!
Rhaenys v Dm maju dobry vyber mliek, mne najviac chutilo a vonalo mlieko Kendamill (ma aj naj zlozenie podla mna) ale aj klasicke Dm mlieko je dobre. Najprv skus nakojit, nech si maly da kolko zvladne z prsnika a potom presne ako pisu, nech ho dokrmi muz. A pokial citis, ze mas prsia prazdne, ze potrebujes chvilocku pauzu od kojenia, vobec sa toho neboj, ja som v sestonedeli po veceroch dokrmovala (teda muz), lebo mlieka dom mala dost ale maly sa nechce prisat. A odo mna flasu nechcel, pretoze som bola nervozna, ze place a neprisava sa. Tak ma muz slusne vzdy vecer vyhodil na 30 minut so psom a on maleho nakrmil, ja som sa vyvetrala. Vyuzi to bez vycitiek ako chvilku pre seba. A hlavne vela pi a teda ak sa ti zda, ze ti klesa tvorba mlieka, jes dost? U mna akekolvek znizenie kalorii malo za nasledok znizenu tvorbu mlieka, pocas celeho obdobia co som kojila.
A flase som mala od medely tie, ktore simulovali tok mlieka z prsnika, ze dieta muselo aktivne tahat, z ostatnych sa vzdy dusil, asi to na jeho vkus tieklo prirychlo
.
dzizisketa Máš pravdu, je to přesně takhle, on jak se normálně dost cpe, tak při tom spurtu, když je odpoledne nejmíň toho mléka, tak ho to šíleně zlobí.
Já jsem fakt blbá, teď za poslední dny jsem si odstříkávala rukou z přeplněných prsou dost mléka, vůbec mě nenapadlo, že bych si ho třeba měla schovat ![]()
Teď večer se mi prsa víc nalila, tak se napil, konečně ho to uspokojilo, a konečně usnul
. A já jsem zralá na panáka, jsem abstinent, ale na mateřský asi budu muset začít pít ![]()
Rhaenys neboj, bude dalsi. A vazne doporucuju ty sacky z dm. 
Rhaenys To vůbec neřeš;-). To se tak stane, zítra zkusíš to umělý mléko, trošku si odpočinete, pospite oba dva a uvidíš jak se to vyvine. Ten se teda nacpava!
Rhaenys Kdybys chtěla sterilizovat a co nejjednodušeji tak v lékárnách prodávají sterilizační sáčky do mikrovlnky na několik použití. Lahev se tam vejde s přehledem...
Rhaenys nie si blbá, odkiaľ by si to mala vedieť? Joj keby si vedela koľko chýb som pri kojeni porobila! A tiež som si to vyčítala. Ale spätne vidím, že to bolo jedno. Dôležité je, aby si sa ty dala do pohody a akýmkoľvek spôsobom to dosiahnes, tak ten je správny. Fľaška, prso, umelé, vlastne, to je jedno. Držím palce.
MPLee Když my nemáme doma mikrovlnku ![]()
Děkuji všem za rady, DíkyBohuŽeTuJste
. Děs, tohleto, cítit se tak bezradně.
Rhaenys ja som sterilizovala len prvý krát po nákupe a to v hrnci. Aj tak v momente ako to položis na linku, dáš uschnúť, chytis sa toho etc už to sterilné nie je.
Rhaenys Občas to prostě vyvaris v hrnci s vodou;-). Tak tfuj tfuj tfuj, držím palce!
Rhaenys Existují i tablety na sterilizaci. Rozpouští se ve vodě.
To je úplně v pořádku, já si připadala bezradná a zoufale jsem brečela hned první den po propuštění z porodnice. Což ve mě vyvolalo vzpomínku na skvělou radu v technice kojení, která se hodí právě u řvoucích miminek - nestrkat jim bradavku do té křičící pusinky přímo kolmo dovnitř, ale přiložit ji nad rty, jakoby do nosoretní rýhy, a pod mírným tlakem jí sjet přes rtíky dovnitř tak, aby bradavka a tím pádem i proud mléka mířil nahoru k hornímu patru, jazyk aby byl pod bradavkou a pusinka kolem bradavky měla mírné kapří našpulení. Jak Rosťa ze začátku u kojení plakal a já mu to prso cpala jen tak, tak on se k němu neuměl takhle správně přisát, což ho štvalo a řval víc a tak pořád dokola.
Rhaenys S tou sterilizací si tolik hlavu nedělej, tak ty lahve občas převaříš, předpokládám, že máš v plánu hlavně kojit, takže tu láhev použiješ třeba jednou dvakrát denně. Dudlík asi taky tolik neřešíš. Na to bych se teď vůbec nesoustředila, ani na tu trochu vylitého mléka. Zítra koupíš ten základ a až si odpočineš, začneš řešit detaily. Akorát bych pořídila tu odsávačku, jestli nemáš, aspoň ruční, tu mají i v lékárně. Elektrická je samozřejmě lepší, ale jako první pomoc to bohatě postačí.
Rhaenys mlieko som mrazila v poharikoch od aventu, neskor sa daju vyuzit na ovocie a chrumky pre vacsie dieta. A flase doteraz sterilizujem tak, ze ich vyplachnem normalne tecucou horucou vodou a potom do nich nalejem vriacu vodu z kanvice, zavriem vrchnak a pretrepem. Kym bol syn babatko, obcas som vyvarila, teraz dam raz za cas do umyvacky na 60 stupnovy program.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY