Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:19

A dneska jsme byli pouštět draka. Dost tam fouká, po návratu jsem musela uvařit kakao. 

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:25

dzizisketa  krasnej drak 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:34

Kan tak to ja nastesti resit nemusim asi pro ten polyamid se nevytahuji, bavlna pruzna neni. JankaM já mám baťoh přes 2 roky, nenosím tedy denně, ale běžně v něm nosím nákupy třeba, peru v pračce na nějaký rychlý cyklus a zatím odrbaný není 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:49

dzizisketa to je krasna fotka

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:52

Potrefenáhusa Snad to viróza nebude. Šestou nemoc (ty teploty s pupinkama) jste asi od nikoho chytit nemohly že? Že detske kontakty asi moc nemá ne? Velkamala měla jednou dva dny teploty přes 39 a vůbec k ničemu jsme se nedopracovaly z čeho to mohlo být a zuby už měla. Někdy je to takový divoký. Tak ať je líp!

Evaeva A dělala sis test? Jestli to není kovidak když máš i horečku? My jsme složený tady na střídačku všichni dospělí, já začínám startovat třetí kolo ale teplotu jsme neměli nikdo. Ať je brzo lépe! 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:54

Chci holkám koupit dřevěnej domeček na panenky. Mám teda dobrej vyhkidnutej z Lidlu, jinde jsem teda nepatrala,vzal není někde nějaká bomba ktera by mi unikla? 

Ty Vánoce budou drahy. Nejhorší je, že já jim fakt musím koupit asi třeba dva stejne hluboké kočárky, ačkoliv jeden takovej hezčí a větší golfac máme, vždyť by se mi o to servaly. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 12:56

Karja no nedělala. Ale měli to i děti, dva dny horečku a rýmu k tomu. Mě to nějak zatuhlo v dutinách.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 12:58

Karja šestou nemoc nemusí mít od dětí, přenášeči právě můžou být i dospělí. Potrefenáhusa 

Offline Zuzuli
3872 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:58

Karja naše malá měla šestou nemoc v době lockdownu, kdy jsme se vůbec s nikým nevídali. Takže netušíme, jak k ní přišla, ale aspoň jí má za sebou.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:59

Evaeva Aha, tak to je nepříjemný! Já doufám, že se obejdu bez teplot. Člověk na sebe mysli pomalu víc jak na ty děti, ale tak já to tady zajišťuju že jo:-D. Já už jsem snad rezistentní na paraleny mi přijde, po těch dvou měsíců:-D

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:59

Evaeva Zuzuli Vážně, to je zajímavý teda! To by mě nikdy nenapadlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 13:03

Karja já právě moc Ibalgin neberu, ale teď dvakrát jsem musela! Normálně umírám:) Ale dneska už je to lepší, tak příští týden už snad budu v pohodě.

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 22. října 2021 13:03

Karja Hele, já se třeba docela těšila, že se budu s dětma učit, protože jsem fakt spoustu základních věcí už zapomněla, takovou tu fyziku a tak, to jde úplně mimo. Nebo straší teď začala němčinu, tak že se budu učit s ní (maturovala jsem z ní, ale od té doby nepoužila)-a co myslíš? O škole vůbec nevím!!!  S mladším je to trochu horší, tam musím připomínat, ale jinak taky na pohodu, ovšem jeho zaměření při učení je bohužel podobné jako moje-tzn. především na blbiny. Teď jsem ho zkoušela ze Sámovy říše a co myslíš, že bylo to první (a prakticky jediné), co mi řekl? Že měl Sámo 37 dětí, 22 synů a 15 dcer...

continuity Hele, určitě máte elektronickou žákovskou, nemáte tam průměry třídy? My jo, u každé známky a to je fakt super srovnání, daleko víc vypovídající než celá známka. Dcera je jedničkářka, ale minulý týden třeba přinesla trojku z angliny, ovšem průměr třídy byl 4,48-tak se pak na to díváš jinak. :-) 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2021 13:11

Garfie Tak to měl asi k dispozici asi vícero manželek, ne? 37 dětí, to se ta říše buduje sama.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 22. října 2021 13:14

Evaeva V to upřímně doufám, že to bude za dlouho! Ale dle tabulky můžou začít ve 12 měsících, to máme za pár.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 13:17

Len já ani nevím, kdy klukům vyrostly, jestli je mladší vůbec už má. Starší měl na poslední prohlídce ten růst trochu opožděný.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 22. října 2021 13:24

Evaeva To bývá v rodině podobné. A z mé zkušenosti ty první stoličky hned po prvním roce nemá skoro žádné dítě, tak snad nebude malý vzácný exemplář.AbudeChvilkuKlid.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 22. října 2021 13:26

Garfie No, ale to ví syn o Sámovi asi třetinu věcí, které jsou o něm známy

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 22. října 2021 13:29

Karja zkus Modafen, mne to vzdycky pomuze. Je to bez receptu, ale chteji videt obcanku, protoze je v tom efedrin. Diky nemu trochu oplasknou sliznice, lip se dycha. Paralen na me neucinkuje vubec.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 22. října 2021 13:29

Potrefenáhusa 

Úplně obyčejný z hračkářství za pár korun, ale lítá skvěle. Ovšem jak říká Rosťa: To není drak maminko, to je orel!