No já je pamatuju 40 let zpátky, třeba se kvalita pak zlepšila. Ani si nemyslím, že byly nějak teplé, jak se to vytahovalo, tak aby seděly, byly zase už dost řidký pak. Hele, vem si, kolik lidí na to pamatuje.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva já si to pamatuju jako peklo, ty přízovy bezovy byly děsný, ale pak jsem měla nějaký barevny a ty byly v pohode. Ale jsem určitě starší než tvoje segra, haha
dynda Potrefenáhusa Jojo já je nosila v devadesátkách, různě barevný a byly v pohodě. Ségře je dvanáct, takže všichni jsme starší o hodně:) Po ní právě mám asi dvacatery a jsou úplně v pohodě.
Pobavila mě dcera. Ve školce dostali zrcadlo a měli podle něj namalovat autoportrét. Rodiče na rodičáku pak měli svoje dítě na obrázku poznat. 
Vidí se jako princezna s korunkou ![]()
Tabea no proč ne? A proti těm ostatním výtvorům je teda o třídu výš!
Ty žebrované punčocháče z osmdesátých let, béžové, bleděmodré nebo bílé, byly strašné. Při nejmenším se tomu strašně vytahovaly kolena a protože všechny děti ve školce měly stejné, občas přišel chlapeček oblečený v cizích. Podepsané sice byly, ale copak školkové dítě to přečetlo? A paní učitelky asi byly rády, že děti se po spaní vůbec oblékly. Dneska mají na děti tolik hezkých věcí, barevné punčocháčky s obrázkama nebo různě pruhované jsou vyloženě hezké.
Kokoska mne se libej i takový ty klasicky silnejsi vroubkovany, jednobarevny, skvělý má next.
jinak my za sebou máme desnou noc, dite bylo vzhůru od 1 do půl 4, porad se mlela, knourala, pak narazila hlavou do čela postele a plakala, tatinka vzbudila asi až po dvou hodinách, když se přes nej snažila prelezt do vedle prirazeny postylky pro medvidka, ten řekl jen: ja jsem tak nevyspalej, až se mi z toho motá hlava a spal dal
pak mě ještě prastila hlavou do nosu....děs proste...a rano se vzbudila rozpalena jak zehlicka a teď má 39C![]()
ji, i je normalne aktivní, ale koukala jsem, ze ji roste horní stolicka, tak moc doufám, ze je to od toho ![]()
Potrefenáhusa no uf! Některé děti na ty horečky hodně trpí, nemusí to být nic velkého.
Evaeva ona prave vůbec, o předchozích zubech jsme asi nevěděli, tak mám docela obavy, ještě nemocná nebyla :-(
Potrefenáhusa Myslela jsem obecně, že někdo má i při rýmě 39. Někde jsem četla, že takhle vysoké teploty u zubů nebývají. No uvidíš, holt všechno je jednou poprvé, určitě to nebude nic vážného.
ad punčocháče: moje malá nosí tyhle a jsou super, nevytahují se a vydrží docela dlouho (jak výdrží, tak velikostně). Obecně mám tuto firmu moc ráda, mám od nich baťoh a tašku na kočárek, podložku, osušku a kdybych už neměla jiný, tak beru i fusak
Takže jim tímto dělám reklamu
Pak má malá ještě jedny punčocháčky na kšandy, ty jí koupila moje mamka někde v malém obchůdku a ty se tedy vytahují...
Edit: oprava odkazu
Evaeva To je častý omyl, u zubů můžou být klidně hodně vysoký horečky, jen to trvá max. pár dní. Já se trochu děsím prořezávání stoliček a špičáků, u nás je totiž drama u každýho zubu, čekám jen čiré peklo.![]()
mnum ale to je odkaz na video kotucovej pily
Potrefenáhusa ono se říká, že od zubů takové horečky nevýbavjí, max. tak když rostou špičáky. Ale spíš jsou ty děti při růstu zoubků celkově oslabenější, mohou mít rýmu, takže i sliznice jsou už načaté, tak snadněji něco chytnou. Držím palce, ať je brzy líp
eless aha, netusim jak se to stalo
tak jdu editovat
Len některé děti na to trpí, chudáci. Ale stoličky vás čekají za dlouho, ne? To může být všechno jinak.
prave som dosla zo skolky kde visel oznam ze sa tam vyskytol svrab! do pr.. ako je toto vobec mozne????![]()
mnum Jo ty jsou dobrý, akorát to složení 80% bavlna 20% polyamid nejsou zrovna dobrý pro citlivou kůži a dermatitidu.
mnum škoda, pila by mě na rozdíl od punčocháčů zajímala, nestihla jsem ![]()
Ale batohy maj pěkný, to jo, ale kočárek už nevedu. Na téměř denní používání batohu na nošení ntb by to nebylo? Nebude hned odrbanej?
Já teda nejsem moc fanynka těch dětských punčocháčů, ať je to teď módní jak chce, máme vždy tak dvoje na zimu a tím to hasne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY