Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:54

Evaeva 

No já je pamatuju 40 let zpátky, třeba se kvalita pak zlepšila. Ani si nemyslím, že byly nějak teplé, jak se to vytahovalo, tak aby seděly, byly zase už dost řidký pak. Hele, vem si, kolik lidí na to pamatuje.

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:55

Evaeva já si to pamatuju jako peklo, ty přízovy bezovy byly děsný, ale pak jsem měla nějaký barevny a ty byly v pohode. Ale jsem určitě starší než tvoje segra, haha 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 10:19

dynda Potrefenáhusa Jojo já je nosila v devadesátkách, různě barevný a byly v pohodě. Ségře je dvanáct, takže všichni jsme starší o hodně:) Po ní právě mám asi dvacatery a jsou úplně v pohodě.

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 22. října 2021 10:28

Pobavila mě dcera. Ve školce dostali zrcadlo a měli podle něj namalovat autoportrét. Rodiče na rodičáku pak měli svoje dítě na obrázku poznat. 

Vidí se jako princezna s korunkou

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 22. října 2021 10:44

Tabea no proč ne? A proti těm ostatním výtvorům je teda o třídu výš!

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 22. října 2021 10:48

Ty žebrované punčocháče z osmdesátých let, béžové, bleděmodré nebo bílé, byly strašné. Při nejmenším se tomu strašně vytahovaly kolena a protože všechny děti ve školce měly stejné, občas přišel chlapeček oblečený v cizích. Podepsané sice byly, ale copak školkové dítě to přečetlo? A paní učitelky asi byly rády, že děti se po spaní vůbec oblékly. Dneska mají na děti tolik hezkých věcí, barevné punčocháčky s obrázkama nebo různě pruhované jsou vyloženě hezké.

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 10:56

Kokoska mne se libej i takový ty klasicky silnejsi vroubkovany, jednobarevny, skvělý má next. 

jinak my za sebou máme desnou noc, dite bylo vzhůru od 1 do půl 4, porad se mlela, knourala, pak narazila hlavou do čela postele a plakala, tatinka vzbudila asi až po dvou hodinách, když se přes nej snažila prelezt do vedle prirazeny postylky pro medvidka, ten řekl jen: ja jsem tak nevyspalej, až se mi z toho motá hlava a spal dal pak mě ještě prastila hlavou do nosu....děs proste...a rano se vzbudila rozpalena jak zehlicka a teď má 39C

ji, i je normalne aktivní, ale koukala jsem, ze ji roste horní stolicka, tak moc doufám, ze je to od toho

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 11:07

Potrefenáhusa no uf! Některé děti na ty horečky hodně trpí, nemusí to být nic velkého.

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 11:12

Evaeva ona prave vůbec, o předchozích zubech jsme asi nevěděli, tak mám docela obavy, ještě nemocná nebyla :-(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 11:20

Potrefenáhusa Myslela jsem obecně, že někdo má i při rýmě 39. Někde jsem četla, že takhle vysoké teploty u zubů nebývají. No uvidíš, holt všechno je jednou poprvé, určitě to nebude nic vážného.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. října 2021 11:31

ad punčocháče: moje malá nosí tyhle a jsou super, nevytahují se a vydrží docela dlouho (jak výdrží, tak velikostně). Obecně mám tuto firmu moc ráda, mám od nich baťoh a tašku na kočárek, podložku, osušku a kdybych už neměla jiný, tak beru i fusak Takže jim tímto dělám reklamu Pak má malá ještě jedny punčocháčky na kšandy, ty jí koupila moje mamka někde v malém obchůdku a ty se tedy vytahují... 

Edit: oprava odkazu

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 22. října 2021 11:32

Evaeva To je častý omyl, u zubů můžou být klidně hodně vysoký horečky, jen to trvá max. pár dní. Já se trochu děsím prořezávání stoliček a špičáků, u nás je totiž drama u každýho zubu, čekám jen čiré peklo.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. října 2021 11:33

mnum ale to je odkaz na video kotucovej pily

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. října 2021 11:33

Potrefenáhusa ono se říká, že od zubů takové horečky nevýbavjí, max. tak když rostou špičáky. Ale spíš jsou ty děti při růstu zoubků celkově oslabenější, mohou mít rýmu, takže i sliznice jsou už načaté, tak snadněji něco chytnou. Držím palce, ať je brzy líp 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. října 2021 11:36

eless aha, netusim jak se to stalo tak jdu editovat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 11:42

Len některé děti na to trpí, chudáci. Ale stoličky vás čekají za dlouho, ne? To může být všechno jinak.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:05

prave som dosla zo skolky kde visel oznam ze sa tam vyskytol svrab! do pr.. ako je toto vobec mozne????

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:09

mnum Jo ty jsou dobrý, akorát to složení 80% bavlna 20% polyamid nejsou zrovna dobrý pro citlivou kůži a dermatitidu.

Offline JankaM
3133 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:12

mnum škoda, pila by mě na rozdíl od punčocháčů zajímala, nestihla jsem

Ale batohy maj pěkný, to jo, ale kočárek už nevedu. Na téměř denní používání batohu na nošení ntb by to nebylo? Nebude hned odrbanej? 

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 22. října 2021 12:17

Já teda nejsem moc fanynka těch dětských punčocháčů, ať je to teď módní jak chce, máme vždy tak dvoje na zimu a tím to hasne.