Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:17

Potrefenáhusa tie som tak nenávidela. Ako som to mala zrolovane v papuckach

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:17

eless

Potrefenáhusa no a čo som tak videla na ig, tak sa dnes nosia namiesto nohavíc na von. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. října 2021 09:19

Kan Ja teda rocni batole do puncochacu oblekam a nemuzu rict, ze jsou uplne hrozny. Jedny ma castecne vlnene a jsou skvele, ty z Tchiba taky vydrzi. Ale jeste si pamatuju sebe v tech mrtvolne telovych puncochacich (priserna barva!) nekdy ve skolnim veku, rozkrok u kolen.To jsem strasne nesnasela.  Potrefenáhusa Hole kotniky se mi taky stavaji, kdyz dam neco, z ceho rychle vyrostl . Proto jsou ty puncochace lepsi, hlavne skoro nikdy nenajdu dve stejne ponozky a dite je bleskem sunda.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:27

Jos Za to, že si je někdo neumí vytáhnout, ale nemůžou punčocháče! Barvy nehodnotím.

Offline viktorka_od splavu
49465 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:31

Kan mne se taky puncochacky nikdy nevytahovaly:-) ani mym detem. zato pamatuju spoluzaka co je nosil jeste na zakladce a ten ty slapky fakt tahal za sebou, neuveritelny

Sweet Potato natrepavani

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:32

A jedno priznanie: sa mi nechce ísť domov z pôrodnice. Sa tu cítim ako na dovolenke, mam úžasnú spolubývajúcu, výborne mi tu varia, mam konštantný prísun sladkostí a okrem kojenia a prebaľovania nemusím vôbec nič robiť

Offline Sweet Potato
40645 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:34

betsey To je správný přístup, užij si to.

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:34

Kan ale ty puncochace nesly vytáhnout, když byly po půldni o metr delší

delaj to teda i ty Mile na ksandy, i když ne už do takových rozměrů, mne se v tom ty děti taky libej, i když na naší mě to trochu štvalo 

Jos já teď davam spis capacky, ty nesunda, fusekle hned 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 09:35

viktorka_od splavu taky jsme měli takového spolužákajá mám těch klasických bavlněných punčocháčů plnou skříň po ségře, jako atopik musela mít 100% bavlnu. Ale klukům jsem z toho oblékla jednou jedny. Já nemám ráda punčocháče místo kalhot.

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:37

Evaeva ani já. Ale máme teď puncochacovy leginy z haemka a ty mi nevadej 

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:38

Mrakoplas Potrefenáhusa Se v tom asi ztrácím. Chcete říct, že jsou teď in ty hnědé bavlněné punčocháče, které se nosily v 80.letech? A že se dokonce nosí bez další vrstvy? Jako bez tepláků, kalhot apod? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 09:39

Potrefenáhusa s holkou to máš dobré, stačí delší tričko, tunika. Já dávám klukům normální legíny, jsou hubení, tak mi to přijde v pohodě. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. října 2021 09:40

Kan No jo byla jsem proste retardovany dite

Potrefenáhusa . Doma boty nedavam prave, ma uz normalni. Ale priznam se, ze mu obliknu prvni vec po ruce a casto chodi jen v body. Ale mame podlahovku a v pokojicku koberec a narozdil ode me porad teple koncetiny. 

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:41

notna ty Mile na ksandy asi jo

Offline Potrefenáhusa
39045 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:43

Evaeva ona zatím nechodi, takže tricka nebo saty jsou krajně neprakticky, nejradši ji davam body a furt teplaky s vysokým napletem (ubejvaj v tadytech velikostech, ale nosi ještě některý, co má od 4 měsíců :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 09:44

Jos když máš doma teplo, tak je to bez ponožek nejlepší. Alespoň fyzio mi vždycky kladla na srdce, ať jsou co nejvíc bez ponožek už od miminka, trénuje se tím ta propriocepce chodidla, při lezení je zase prý důležitá stimulace nártu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 09:45

Potrefenáhusa jasně, tak to je taková klasika, taky jsem je takhle oblékala. V zimě nosili body, dokud nosili pleny.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:46

Kan 

Tyjo, kupuju dětem punčocháče z tchiba, mají zesílenou šlapku ze spodní strany, hezký barvy a vzory, složení mě nijak nepobuřuje a vydrží mi na dvě děti za sebou. Bavlněné peklo, co pamatuju z dětství, bych nikdy nechtěla - vytahaná kolena, vytahaný šlapky nahrnutý do bot, celý den popotahovat...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. října 2021 09:50

dynda a vážně to pamatuješ jako takové peklo? Já totiž do čtvrté třídy odmítala nosit kalhoty a nosila jsem právě ty bavlněné punčocháče a k nim sukně a šatovky. Bylo to teda v devadesátých letech, tak třeba byly trochu lepší. Malá ségra jiné než bavlněné nemohla, ale vytahaná kolena ani šlapky neměla, ty punčocháče pořád mám, i když je nepoužívám, a pořád vypadají jako nové.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 22. října 2021 09:50

Potrefenáhusa Ty jo! Tak to by mě nenapadlo. Ale já jsem fakt stará a mám ty punčocháče uloženy jako strašnou věc. I když tyhle nové se určit nevytahuje a tak. Já je díky máme nenosila. Ale pamatuji si je ze školky, z hromadných fotek. Jeden spolužák si jejich spicky ve chvílích nudy cucal /pardon/.