continuity Aha. No tak presne slepa mapa patrila mezi to, co jsem se ucila tesne pred pisemkou. Proste rychle si to vyfotit do mozku a za hodinu dve to vypustit. U me byl problem spis matika, fyzika a chemie (ale ta me bavila, tak toho bylo hodne nad ramec uciva). Sice to sem nepatri, ale koukam, ze se vyuka zemepisu atd vubec nezmenila. Vypovedni hodnota nula. I kdyz my meli i osviceneho pedagoga a test byl s atlasem. Takze kdo s nim umel, dokazal vyplodit bez namahy treba na cem stoji hospodarstvi dane zeme.
Vše o těhotenství a dětech
continuity jo, tohle celonárodní nebo jaký srovnání je asi dobré.
Jako já se s ní normálně neučím, ve druhé třídě není moc co, jen jí půjčuju prsty na příklady, počítají do 20 ![]()
Jen dneska se to tak sešlo, z družiny šla ke kamarádce domů, pak od pěti měly gymnastiku, doma jsme byli před půl sedmou, najedla se a už byla prostě unavená na vymýšlení a psaní čtenářského deníku. Příště to nebudeme nechávat na poslední chvíli.
S náma se do školy na prvním stupni připravovala babička kantorka
, ale spíš jen tak že dohlídla jestli máme věci podle rozvrhu a v pořádku penál a tak. A na sš jsem byla na intru, tam neměl kdo dohlížet.
Do prdele, dítě kašle ze spaní, to je na prd.
dzizisketa Kluci kašlou oba. Starší je od včerejška doma, vydržel teda, podle zdejší diskuze, zdravý a ve školce neuvěřitelně dlouho, ale včera se probudil s kašlem a ochraptělý, ale čilý a plný energie. Omluvila jsem ho a zůstal doma, ale měla jsem za to, že jen aby se učitelky nezlobily. Ovšem zhoršuje se to.
. Dnes už to není omluva z opatrnosti, ale opravdová nemoc. Mladší samozřejmě v závěsu. Koukáme na seriál, ale chůva se spíná každou chvíli, jak tam chrchlají. ![]()
Pinot Noir no u nás nemoc u mladšího ustupuje, za to jsem odpadla já, a to fest:(
notna ted jsem to hledala a nasla jsem toto: https://www.eduzin.cz/rodina-a-skola/prava-a-povinnosti/nechat-zaka-celou-tridu-skole-takovym-trestum-uz-odzvonilo/
Dík.
DrowRanger vaše problémy s kakanim, úplne mi je malého ľúto, chúďa ![]()
Evaeva já se z toho zrovna vyhrabala, tak mě nejspíš čeká druhé kolo ![]()
Tohle si pamatuji na vlastní kůži.. ![]()

Jo, a hezky do puncochacu, aby netahlo na zadicka ![]()
Dadoo Jako je to hrozný, ale takovou modrou teplákovku z vojny po mém muži tahali synovci strašně dlouho a o maskáčovou bundu se servali. Já tu vizáž neobhajuju, ty punčocháče si pamatuju taky a díky za ně, protože byly ze 100% bavlny a něco vydržely. Dnes je v tom složení tolik materiálů, že je štítek jak parte, palec se klube po měsíci a po jednom vyprání je jiná velikost- menší.
A ještě naše dite konci po 5 minutach u babičky s kalhotama vytazenyma do podpaží, takže to má zarizly mezi nohama a holy kotníky, asi nebyly tenkrát body a vysoký naplety na gatich:-)
Kan prosím te, mluvíš o těch super puncochacich, do kterých mě mama rano sotva naklepala a už dopoledne jsem je stejně jako ostatní děti ve školce tahala metr za sebou?
Pinot Noir já od nich chytnu taky všechno, ale tohle je nejhorší viróza za dlouhou dobu. Mám totálně ucpané dutiny, nemůžu pořádně ani spát, horečku.
Potrefenáhusa no moje babička ještě synům vždycky zastrčila tepláky do ponožek, to vyřeší ty kotníky![]()
Kan prosím te, mluvíš o těch super puncochacich, do kterých mě mama rano sotva naklepala a už dopoledne jsem je stejně jako ostatní děti ve školce tahala metr za sebou?
ked ma moj mladsi brat sral tak som mu tie vytahane pancuchy jednu o druhu zviazala na uzol ![]()
PotrefenáhusaNemůžu vědět, co ti oblékla matka. Já píšu o punčocháčích který jsem kupovala děcku před dvaceti lety. Česká výroba, 100% bavlna, jemný úplet, regulace gumy v pase, cena 120,-
Potrefenáhusa Ty byly ještě super. Další varianta byly krásné, leč krepsilonové, pro mne s ekzémynenositelné.
A teda naklepávání, u nás natřepávání, byl milovaný rituál mého dětství. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY