eless tak to jsem dobře zvolila tu větší velikost
Teď ještě, aby to rychle došlo, zjistila jsem, že starší nemá žádnou bundu na teď.
Vše o těhotenství a dětech
Karja ten pohľad je fakt prísny
. Krásne sú ![]()
Sinsay ma zlavy

Mrakoplas nedostali jste na logo vytistene materialy? Nam vzdy dali pracovni listy a v bodech vypsali, co mame delat.
Mrakoplas napiš mi, prosím, víc o té vakcíně proti chřipce. Mě doktorka říkala, že u dětí se to moc nedoporučuje, že se musí dávat dvě dávky. Ale tohle bych zvážila.
Mrakoplas my měli jít na logopedii zítra, poprvé, čekáme na to měsíc, a samozřejmě jsem to kvůli nemoci musela zrušit ![]()
Evaeva noo čo by som ti tak..tiež musíme dve dávky, doktorka vravela, že tým, že proti chrípke ešte neboli očkovaní a je to prvý krát, musia ísť za mesiac na preockovanie. Nechápem, prečo sa to očkovanie podľa vašej mudr neodporúča? Kvôli tým dvom dávkam?
No a je to Fluenz Tetra, striekne sa do nosa, do každej dierky polovica a u nás ju hradí poisťovňa.
Pinot Noir toho som sa bála aj ja, my sme čakali vyše dvoch mesiacov.
Lamicka dala ale potom mi vravela dosť tipov ako cvičiť ešte mimo to, boli to spojené aj s gestikulaciou a to mi len napísala v troch bodoch, každý má dve slová a každé druhé nejde prečítať
. Nejak sa tým skúsim prebojovať.
Mrakoplas ano kvůli těm dvěma dávkám. Ale já nevěděla, že se to dá očkovat stříknutím do nosu.
Evaeva ešte som to editovala, skús pohľadať podľa názvu. Inak myslím, že to je novinka, tiež som o tom doteraz nepočula.
Mrakoplas to dáte ![]()
Mrakoplas díky, kouknu na to
Ona je to úplná novinka teď od října, ta vakcína do nosu. četla jsem článek před čtrnácti dny asi. Taky ji zvažuju.
žluťásek jj, vidim ji v nabidce ockovaciho centra, kam jsem na chripku objednana. Akorat normalni vakcina je za 570, tahle za 940 a 500 proplaci pojistovna. Takze asi ne kazdymu by se chtelo platit za dve davky pro dite skoro 2k...ale teda trochu to pro Tondu zvazuju, zavolam jeho doktorce.
Mrakoplas
To je normální, taky jsem to tak měla! Kupodivu si to ty děti pamatují kolikrát líp než my, tak nevěš hlavu, ještě tě bude poučovat!
Pinot Noir ked som mala ist so synom na vysetrenie na ktore som cakala pol roka tak som ho par dni predtym nedavala do skolky. Pre istotu. Od zaciatku skolskeho roka ma furt sopel. Prejde mu to cez vikend alebo ked ho necham doma a po prvom dni tam mi zase dojde soplavy
a to cely oktober chodi na obed domov
eless no náš byl celé září zdravý, onemocněl až minulý týden. ![]()
Rozbil se nam digi teploměr, tak bych chtěla kouput kvůli dětem bezdotykový. Prosím, můžete mi doporučit kvalitní co dobře měří?
Mohla bych se zeptat na doporuceni na zimni kombinezy? Dvojcata zatim nechodi a to, ze se da byt venku i mimo kocarek, jim hodlam tajit, ale stejne to asi bude chtit neco dobryho do snehu. Reimu znam, ale neexistuje i nejaka jina dobra znacka, u ktery by mi tak nekrvacela penezenka?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY