Malenge
ale pro takové případy mám zase pochopení
Vše o těhotenství a dětech
A když jsme u toho, kde mají hezke barevné klucici oblečení? Žlutá/červená/oranžová/tyrkysová?
Nikde.
MPLee je to hrozny
A dlouhý
Pinot Noir taky bych prave řekla ![]()
Pinot Noir
souhlasím
Jos Ten je ale krásnej! Já miluju takový muchlací měkoučký mimi, to říkám jako matka nežravé bledé kostřičky.
Malenge A koukala jsi do nějakých no-name eshopu? Třeba já nevím olsakovi.cz a nic dalšího mě zrovna nenapadá, prostě kde mají hlavně ty české dodavatele a ne ty klasické řetězce.

Malenge před dvěma lety jsem koupila (dceři) pěknou žlutou klučičí bundu v CaA a přišlo mi, že tam měli ty klučičí věci mnohem hezčí než holčičí. Jak je to letos ovšem netuším...
Next?
Next?
Karja olsakovi jsou asi jediný tenhle noname e-shop, co znám. Kvůli kugo kalhotam
budu to muset ještě progooglit.
Mohučanka jo, v ca se občas něco sehnat dá, dobry tip, už jsem tam dlouho nebyla. Jo a žlutou zimní bundu jsem dnes koupila na vinted a syn byl TAK nadšený
musim mu par těch barevných věci sehnat.
Malenge no já ještě nakupovala v jednom místním, ale ten zavřeli:-(. Ti měli horu dodavatelu, tam se pro mimina pořídilo vše, včetně takového toho už mírného retra:-).
Kokoska hezkyyy!
Kokoska jezis rozkosnaci
Kokoska Nádherní!
Kokoska ti jsou zlatí!!![]()
Nedavno jsme prohlizeli fotky, kdyz byly deti mimina, a oni jsou strasne podobni svym rodicum ve stejnem veku, kluk tatovi a holcicka mame. A vnucka od dcery je dost podobna memu synovi, proste geneticky zaklad nezaprou.
Malenge v dievčenskom oddelení
Malenge máme něco z nextu, ale starší kolekce. Teď tam maj samý nudný černý a jiný tmavý.
Syn má taky rád barevny, ale bez vzoru a to je teprv oříšek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY