Potrefenáhusa mě se to taky nelíbí Pinot Noir já jim punčocháče nikdy moc nedávala, nosili buď legíny nebo tenké tepláky
Vše o těhotenství a dětech
A teda rovnou si postěžuju že asi začíná separačka a zároveň s růstem zubů je to chuťovka. Z bezproblémového a bezůdržbového miminka se stala hrozná přísavka. Ona si třeba 10 minut sama hezky hraje a jakmile odejdu na záchod, začne vřeštět sotva zajdu za roh. Kdykoliv zjistí že mě nevidí, začne řvát. I když třeba jen stojím na druhé straně metr od ní
A večer, jakmile se po uspání pohnu s úmyslem odejít z ložnice tak je vzhůru a kňourá, spí nakýblovaná u nás a celou boží noc mi funí do obličeje a cucá nos nebo tak něco
Nechce jíst, spát přes den chce ale nejde jí to...
Ale naučila se tleskat a mávat a to, jak je u toho roztomilá jí asi aktuálně zachraňuje život.
Normálně jste to, holky, přivolaly. Dnes mi volal šéf, jestli se doma už nenudím
Slíbila jsem mu zatím pár hodin týdně, když se podaří dítě odlifrovat do miniškolky, tak trošku víc.
Jos to je bobánek ![]()
Já je taky dávala, na doma super, ponožky pořád všechny padaly, nebo si to sundávali sami... A jak jsou takoví bezbříškoví, tak aby jim některé nepadaly, tak jsem jim zapínala body přes punčocháče. Cvičme v rytme hadr
(to teda pamatují jen někteří z nás
).
Evaeva Mne volal vcera ![]()
![]()
MPLee jojo separačka
pevné nervy
Jos
no ty z domova asi moc nemůžeš![]()
Evaeva To nemuzu, ale bylo by to skvely! Mozna pujdu na par dni v mesici od noveho roku, pohlida maminka.
Pinot Noir ja som mu ešte do minulého roka dávala body tielko cez pyžamo na noc, keď už bol celý odkopany, nech má aspoň všetko zakryté.
Pinot Noir Já doma ponožky řešila, až když začali chodit a to už jim nepadaly. Já to nemám ráda, ten pohled. Ale je pravda, že mladší nosil s protiskluzem na kolenou, aby se konečně rozlezl. Já jsem v tomhle asi trochu divná, ani doma jim neobléknu dva vzory dohromady třeba.
Boli sme ORL, vo vytere má zelené chlpaté trojoke prisery, dostal antibiotiká, kontrolný výter 8.11., doma je od 29.9.
Jos jestli může hlídat maminka, tak to je super, do toho jdi. My máme obě babičky pracující, takže tohle u nás bohužel nejde. A hlídačka by stála víc než si vydělám![]()
Normálně jste to, holky, přivolaly. Dnes mi volal šéf, jestli se doma už nenudím
Slíbila jsem mu zatím pár hodin týdně, když se podaří dítě odlifrovat do miniškolky, tak trošku víc.
no vida! Vítej v klubu ![]()
letfenixa to je hrůza, tenhle podzim je příšerný
snad jen doufam, ze bude lip, pro nás všechny, ach jo.
Evaeva Vidis, to ja navliknu co je zrovna po ruce. Treba merino mam v ruznych vzorech, ale treba jen kus dva od velikosti, to nejde uplne sladit. A syn chodi od 10m, to padaly vsechny ponozky a ted je zase cilene sundava. Takze i ted davam casto na ven puncochace pod kalhoty.
Jos puncochace pod kalhoty jsou nej! Já úplně nenávidím hole kotníky. Jen co sednou na motorku/kolo, jsou tam. Aby neměli kus nohy na mrazu, museli by za chůze tahat kalhoty pomalu po zemi. Nebo teda hodně vysoké boty, ale punčochy to vyřeší snadno a navíc si tu ponožku ani nesundá, ze jo ![]()
Jos mě to úplně bije do očí, ty různé vzory, samozřejmě když vytahuju poslední tričko, tak neběžím vyprat jiné. To punčocháče snesu líp, třeba u dětí tak do roku a půl už mi moc nevadí![]()
Malenge když mají legíny, tak kotníky nekoukají![]()
Evaeva těm mým dvěma sikulum koukají i v leginach, oni si nějak zázračně umí všechno vyhrnout naráz
a k nám te teda asi zvát nebudu, to by bylo pomalu na záchvat, to si nemůžu vzít na svědomí, malý se teď vyziva v hrabání v suplicich s oblečením, sám si vybírá a kombinuje, občas i jde do koupelny namočit si rukávy, aby měl důvod prevleknout se. K tomu si zamiloval barvy, nejlepší je oblečení po sestrenicich, asi si ty modely radši ani nepredstavuj ![]()
A když jsme u toho, kde mají hezke barevné klucici oblečení? Žlutá/červená/oranžová/tyrkysová?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY