Tak zrovna dneska stál hned vedle nočníku a pustil to na zem, aspoň že jenom na tu podlahu.
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger ja som prave na casopisy cas nemala. bud som obskakovala dieta alebo lezala a dospavala ako mrtvola
a ked sa mi nedarilo zaspat tak som si drobca natacala a fotila pri kazdej novej grimase
co tam po casakoch ked som cumela na dieta
tv Spala jsem! Kupodivu jsem fakt chrněla! Myslím, že z tohoto zážitku budu čerpat minimálně do zimy ![]()
DrowRanger ja som prave na casopisy cas nemala. bud som obskakovala dieta alebo lezala a dospavala ako mrtvola
a ked sa mi nedarilo zaspat tak som si drobca natacala a fotila pri kazdej novej grimase
co tam po casakoch ked som cumela na dieta
![]()
Potrebuju si nekam odlozit vcerejsi historku ...
Potkala jsem vcera jednu dvojici, v urcitych kruzich asi ne uplne netypickou. Jelikoz jsem se s nimi pres den setkala nekolikrat, udelala jsem si docela slusnej obrazek.
Kluk 14 let, mily, tichy. Neco jsme spolu resili, choval se slusne, az skoro zakriknute. Tata postarsi, ale na dedu to z vicero duvodu netipuju. Tata presne ten typ, co se na nej nehodi jine oznaceni, nez "fotr". Naprosto evidentne celej den vozralej, tahl z nej takovej ten nechutnej smrad zatuchlyho alkoholika, spojenej s cigarama. K tomu klukovi se choval naprosto priserne. Neustale na nej rval - co delas (kluk nedelal nic), kam zas cumis (kluk ve vlaku vyhlizel pruvodci), deleeej, nebudu tady na tebe do prdele cekat (postavali na venkovni akci cele odpoledne).. . Tyhle vykriky prokladal sahodlouhymi monology na tema proc zrovna on musi vychovavat takovyho debila a cim si to zaslouzil. Nasledne rozdaval klukovi "moudre" rady o tom, jak jsou vsichni lidi uplne debilni a jak by se nemel nechat vochcat, ale stejne se mu to nepovede, protoze on je nejdebilnejsi ze všech. Kluk se tvaril pomerne netecne, bylo videt, ze to pravděpodobně neslysi poprvy.
Bylo mi toho decka neuveritelne lito, nez jsem vystoupila z vlaku, mela jsem takovy strasne intenzivni pocit, ze bych mela neco udelat... Treba rict tomu klukovi tesne pred vystoupenim, at tu lidskou trosku neposloucha a zaridi si co nejdriv zivot podle sebe ... Nebo rict tomu chlapkovi, ze bejt to na me, tak takovy jako on rovnou kastruju ...
No, nevymyslela jsem nic pricetnyho, tak jsem se na kluka jenom soucitne a co nejmileji usmivala, coz je mu samozřejmě uplne k hovnu. Uplne mi u toho pukalo srdce a ani si nemyslim, ze by mi meknul mozek z tehotenstvi. Tohle by se proste nemelo stavat...
(samozrejme nevylucuju možnost, ze klucina byl peknej sigr, co jsou s nim doma jenom problemy a tata se opil poprvy po letech, ale ...)
MP Meri Hele, v téhle situaci jsi nic dělat nemohla...Pokud jsi se na kluka mile usmívala, normálně lidsky sis s ním povídala, bylo to asi max. Pomlouval otce, nebo mu nedávat, situaci neřeší, spíš zhoršuje. Musíš doufat, že ten kluk potká nějaké fajn lidi, spolužáky, učitele, trenéry nebo si najde milou holku a ti se k němu budou chovat slušně. A přinejhorším ty čtyři roky do dospělosti nějak doklepe, i když to lehký mít nebude.
A třeba má hodnou maminku.
Pocas trojtyzdnoveho pobytu v Tatrach sa syn naucil spat v postielke, objavil zavory a zmaminkovatel. To posledne ho dufam prejde, kym zacnem chodit do roboty.
@Pinot Noir blahozelam k prespatej noci!
MP Meri takéto niečo je vždy otrasná situácia a tiež vždy uvažujem, ako reagovať, niekedy sa mi podarí, ale väčšinou nie. Je to hrozné.
Vcera jsme sli vsichni do kina, poprve cela rodina, vyborny, deti tise jako peny, my s manzelem jsme si to fakt uzili, uz jsem se chtela zacit radovat, ze hura, muzem takhle zacit chodit, zaverecne titulky, dcera se na me smutne podivala a cela se pozvracela
Kdyz jsem na ni sahla, cela horela, fakt desny, cely den byla uplne v pohode, asi mela nejaky upal z vedra. ![]()
Luna Teda ![]()
Ale zase dobrý je to, že s tím počkala do titulků. V půlce filmu by to bylo horší...
Luna Chuděra. Ale aspoň si užila celý film. Lituju ji i tebe. Na čem jste byli.
999 Já vím, mně je úplně jasný, že nemám nejenší právo se do toho plést, takže jsem se taky nepletla, ale trochu to se mnou zamávalo. My máme takovou ukázkovou rodinu, žádný alkoholik nebo tak něco se u nás nenachází. Tak takovéhle scénky znám vlastně jenom z filmu ...
Mohučanka Sweet Potato No nastesti si vzdy beru mista na kraj, mela jsem s sebou nahradni saticky, takze jen rychle prevlict, rychle umyt na zachod a domu lehnout. Ale bylo to neprijemny.
Dnes uz je ji dobre, ale jsme radsi doma a odpocivame.
A byli jsme na Uzasnakovi 2 a bylo to jinak super.
Luna chúďa malé. Skoré uzdravenie prajem.
Syn asi začal být trochu empatický a zajímat se, co kdo cítí!
Když jsem mu dnes říkala, že jdu pryč a že si jdu nechat ostříhat vlasy, tak se ustaraně ptal, jestli to bude bolet![]()
A občas řeší, jestli někdo není smutný nebo nemocný, je to roztomilé.
Mrne se vcera postavilo
marne uvazuju kam tak zene...
slniecko Děkuji, zítra má jít na tříletou prohlídku s očkováním, to teda budu nejspíš muset přeobjednat...![]()
Luna male dite me vzbudilo blinkanim v sest rano ve stanu. Cestu domu jsme zvladli diky tomu, ze trpi na kinetozu a zvlada se trefit do blicich pytliku.
Uz to vypadalo dobre, k obedu dokonce snedla suche testoviny a nic, ale ted se poblila znova. :-(
continuity Luna Naše dítě má zas zničehonic horečku, nejí. Hádám, že to bude angína. Máme zaplacenou dovolenou, domluvenou akci ve vinařství, kam mě už dva roky zvou... Tak nic, no ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.