Pinot Noir Asi mám potřebu smetat ze stolu odpovědi, které vyznívají příliš kategoricky.
Vše o těhotenství a dětech
kamarádce se strašně osypalo mimino v porodnici po jahodách, co jí přinesl manžel, prej jahody jsou potenciálně hodně alergenní, to jsem vůbec nevěděla
Luna inak tie časopisy by asi potešili aj mňa, beriem síce do pôrodnice čítačku, ale tie pravé dámske magazíny, no guilty pleasure ako vyšitá (a sama by som si to nekúpila, lebo to považujem za zbytočne vyhodené peniaze, čiže by ma potešilo aj keby to boli časopisy staré :)
DrowRanger No já tam třeba vůbec nedokázala číst, po dvou řádcích jsem vždycky usnula ![]()
Mne nejvíc ze všeho asi potěšila magnesie bez bublinek, kojici čaje už mi lezly usima. A bilej jogurt, ovocný nerada.
Potrefenáhusa Jo, moje dcera se taky po jahodach osypala, když ji byly dva měsíce. Pak jsem to zkusila o dva měsíce později znova a dobrý. Teď je orvává ze záhonů zelený a volá ňamňam ![]()
Promiňte, že vstupuji do debaty o porodnici - možná se bude hodit dnešní předvíkendová obhlídka dalšího koupání u Prahy - tentokrát Konětopy. :)
Voda i pláž je subjektivně asi na stejné úrovni znečištění jako Lhota. Voda mi v Konětopech přišla chladnější, svěžejší, ale zase tam není skoro žádný stín...
k tematu - asi to znate, ale pro jistotu, aktualni stav vody hodnoti tady:
Pinot Noir Tak to ja jsem mela casaky az u druhyho, to jsem mela vsechno na haku a dcera furt spala. U prvniho byl nejlepsi darek plovaci kruh na sednuti, se nedalo...![]()
baltik Na tomhle webu je u Konětop "aktuální" stav měření z 9.7.... Někde jinde jsem viděla týden staré měření, tam už byl uveden stav zhoršený.
Pinot Noir v tomto teple na tom budem asi rovnako :)
DrowRanger kde budes rodit? ja by som ti nieco doniesla ![]()
ziginka gratulujem!!!
dzizisketa ja nosím nejaké symbolické malé chrastítko/hryzátko a diétne keksy.
A kolik mu je? Já už se nemůžu dočkat, až to nebude jen občasná kratochvíle.
dynda 28 mesicu, mel hroznej blok curat kamkoli jinam nez do pliny, konecne to prekonal.
slniecko Diky ![]()
Tak to byl ale velkej problém, to chápu a připojuji se s gratulací. Syn tohle ze začátku taky moc nechápal, ale překonal to rychle, teď je zase schopen se vyčůrat úplně kdekoliv :-)
dynda Syn čůrá kdekoliv, na nočník občas sedne, ale pak vstane a vyčůrá se vedle ![]()
eless máš doma dobrú zbierku, hej?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.