dzizisketa hlavne to jidlo (i piti) musi byt pripravene k okamzitemu poziti (=ovoce umyte a podobne) a nenosit toho moc, protoze casto neni k dispozici lednicka
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa Mně manžel nosil do porodnice točenou zmrzlinu v termo obalu.
dzizisketa Mne teda i ta kytka potěšila.
dzizisketa ja som nosila čaje na podporu kojenia (dajú sa kúpiť aj sypané v lekárni) ale inak možno by som s anormálne opýtala, či ejj netreba doniesť niečo, na čo má v tú danú chvíľu ozaj chuť (zažila som, že mamička dostala chuť na pečené kura z grillu a pod. :) )a či niečo nepotrebuje priniesť, predsa len zrejme jej všetko na čo si zmyslí doniesol manžel / starí rodičia a v týchto teplách nosiť čerstvé veci sa moc neoplatí.
Sweet Potato tak pokud je sama na pokoji a ma k dispozici vazu, klidne
Sweet Potato a vono se to ale někam nesmí, ne? Nebo aspoň myslim u Apolináře se před pár lety kytky nosit nesměly?
dzizisketa Do některých porodnic se kytky nosit nesmí, něco dobrého k jídlu a pití je taková jistota, mě to rozhodne potěšilo nejvíc, měla jsem šílený hlad a jídlo tam bylo opravdu tristní. Vzhledem k počasí cokoli studeneho v termoobale, jak někdo navrhoval.
Potrefenáhusa To je fakt, tam se asi nesmělo, ale i tak mne to potěšilo. Že na mne mysleli.
Na jídlo a pití bych spíš vzala konkrétní objednávku.
DrowRanger Ty čaje si obdarovaná ale asi v porodnici neuvařila, ne?
rasaNori Ten muj mi rekl, ze to zajisti, at jdu na dve hodky posedet do garaze:-D. Ale on teda hlida hrozne rad, my se teda ted docela hadame asi tak petkrat vic nez obvykle, pac si kazdej mysli, ze to vi/umi lip nez druhej. No a do toho se stehujeme, hleda si novou lraci a rekonstrujeme byt, o drobnostech, ze treba potrebuji koupit nove auto se treba vubec nezminuji:-D Bezva timing, hlavne, ze jsme x let cumeli jak trotlove a delali prd. viktorka_od splavu Ta kamaradka je moje mama, prej o me do 10 let nevedela.
Sweet Potato Kýchat z kytek bylo s rozřezaným břichem to poslední, po čem jsem toužila ![]()
Sweet Potato U apolinare caje varit sly, kytky byly za oknem, lednicka byla:-).
Pinot Noir Tak pokud si alergik, chápu, ouvej. Někomu se zas netrefíš s džusem, že nemůže ovoce nebo se to bojí kvůli miminu, ale Pirek snad švagrovou trochu zná a trefí něco, co potěší. A i kdyby ne, snaha se cení.
Karja
Za nás jen ta lednička.
Sweet Potato To jo, ale na pokoji může být alergik někdo jiný. Třeba je sama a zbytečně se tu vyjadřuju, ale zas to třeba nemusí každého napadnout...
dzizisketa zmrzlina je skvělý nápad. Sousedce v porodnici nosili plechovku vychlazeného birellu :-) bacha na meloun, prej hodně nadýmá, mě by to ani nenapadlo, ale neriskovala jsem
Pinot Noir Jo, může, ale není to neřešitelné. Přijde mi přehnané očekávat, že bude dárce myslet za tři rohy. Jasně kytka není vůbec nutná, ale donést ji není rovno genocidě.
Sweet Potato u nás v pôrodniciach bývajú normálne konvice na izbách alebo v kuchynke spoločnej alebo uvaria sestričky, nebol s tým problém. Ale neviem ako je to inde, zas ono ten čaj sa celkom šikne aj potom a nehrozí, že by sa skazil.
dzizisketa Mne potesila taska plna casopisu a jidla. ![]()
Sweet Potato Tak jasně, ale tímhle se dá smést ze stolu jakákoliv odpověď.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.