Pinot Noir jeste pockej, my chceme v patek odjet na dovolenou a pokud to nechytneme vsichni postupne, tak pocitam, ze odjedem.
Muze to byt nejaka letni strevni chripka, to je vetsinou na par dni. U techto mimin anginy zas tak caste nejsou.
Pinot Noir jeste pockej, my chceme v patek odjet na dovolenou a pokud to nechytneme vsichni postupne, tak pocitam, ze odjedem.
Muze to byt nejaka letni strevni chripka, to je vetsinou na par dni. U techto mimin anginy zas tak caste nejsou.
continuity Střevní potíže nemá, jen vysokou horečku. No, kéž by to nebylo nic hrozného
Pinot Noir Muzou to byt jen zuby
ziginka Kéž by, s horečkou přes 39 ale nevím ![]()
Pinot Noir jeste to muze byt nejaka viroza. Drzim palce.
Poblite dite si reklo o jogurt
Pinot Noir muze to byt samozrejme cokoli,takze nechci v zadnem pripade nic zlehcovat,ale muze to byt jen nejaka viroza: nedavno jsem byla vydesena, syn mel pres 39, nic ho pry nebolelo,zadne dalsi priznaky. Vyslo to akorat na vikend.trvalo to 3 dny, pak jak kdyz utne nemoc odesla. Kdyz jsem pak prilezitostne mluvila s doktorkou,tak rikala,ze je to dost bezne.
Gatita Moc bych si přála, aby to bylo něco takového!
continuity Uf, ještě si živě vybavuji ze synkova blinkacího období, že vyblitý jogurt smrdí snad že všeho nejvíc! Držím palce, ať k tomu už nedojde.
No, my sme museli tohtoročnú dovolenku zrušiť kvôli operácii triesky. Ale keď boli deti malé, tak sme už ani nič nezvykli rezervovať dopredu, proste sme šli na nejaký ultra last minute, keď boli v nejakom momente naraz obe zdravé
.
Pinot Noir Synovi se uz 2x stalo, ze mel horecky i pres 40, trvalo to cca 24 hodin, jinak zadne priznaky, druhy den byl jako rybicka. Nejakou dobu potom se mu objevily v puse posledni stolicky, tak to prisuzuju tomu.
ziginka Je pravda, že mu chybí poslední stoličky a špičáky, a ty jsou prý hodně komplikované.
Pinot Noir nasa mala 39,7- len zuby
Pinot Noir Taky se přidávám, neteř jeden den 39 předtím si pořád sahala do pusinky a stoličky chybí. Může to mít z toho, tak snad si dovolenku užijete;-).
Uvařila jsem domácí plastelínu, je to boží, docela jsem si pohrála. Ale má to jednu vadu: syn se jí štítí (nebo bojí) ![]()
Pinot Noir Aspoň ti ji nebere![]()
Pinot Noir Já jsem jednou doma vyrobila barvy na malování po těle. Byly super až do chvíle, kdy došlo na mytí. Nechtěly pustit ani za boha.
Pinot Noir o domacej plasteline som este nepocula, nebol by recept pls? A je to jedle? Resp. Nezavadne? Ten nas stale vsetko pcha do pusy, uz sa zacinam bat, ze ho to nikdy neprejde ![]()
Mrakoplas Dělala jsem to podle tohoto receptu, první pokus zatím bez barvy. Fakt to funguje. Je to dost slané, ale jinak nezávadné.
Sweet Potato
Pravda, přiběhne se podívat, co mám nového, ale blíž než na 20 cm se radši nepřiblíží.
Pinot Noir a nebarví to?
Stará Stanová Kůže Mám zatím jen verzi bez barvy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.