Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 13:59

Evaeva balkón nemáme, pod otvorené okno môžem vyskúšať, len si najprv pod nejakým oknom budem musieť urobiť miesto

Mohučanka kiežby 10 minút, doma ju uspavam aj tak hodinu. Ona dokáže byt už teraz aj tri hodiny hore. Ale je pravda, že ju dosť ruší Alica no

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 14:29

betsey no právě, dcera v tomhle byla úplně zlatá. Přes den spala málo, ale uspávání a noci byly bez problémů.

(Proto se mi taky nechtělo mít druhý dítě, myslím, že je nemožný, mít dva takové spáče v jedné rodině ale stále doufám, to zas jo.)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 14:32

Mohučanka je to možné! Mladší teda usínal krapet hůř než starší a ze začátku přes den postýlku moc nemusel, ale jinak spali oba stejně skvěle. Přes den jsem je dost často musela na kojení budit.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 14:35

Evaeva tyjo! Tak díky, budu doufat dál

Online Kokoska
35181 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 14:36

Mohučanka je to mozne, ja mela dva medvedy. 

Offline Zuzuli
3876 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 14:40

betsey u nas prvni pokusy byly se revem, ale to bylo moji nezkusenosti a nervozitou a taky neschopnosti tam to dite rychle a dobre navazat. Ale mela jsem satek, ne nositko. Vyresil to elastik, ktery jsem si pak koupila na zacatek, a pohupovat. On se ten elasticky satek (pripadne caboo, elasticke nositko/predvazany satek) lepe prizpusobi a nikde netlaci. Pozdeji pomahalo dat prso ke kojeni, kdyz byla na hrudniku, tak ho citila a chtela. Ale ja mam extra kontaktni model ditete, kocar akceptovala jen necele tri mesice a jen jedouci, jak zastavil, byl rev, doted nejradeji spi nalepena na me. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 15:07

betsey našim sa v nosiči tiež najprv nepáčilo. Musela som vystihnúť chvíľu keď už boli dostatočne unavení (ale zas to nepretiahnut), najedeni a dať cumel (neviem či používaš). A ísť hneď von, ale to sa ti asi nedá. Skús to dakedy keď bude muž doma a postará sa o Alicu. Alebo sa hneď hýbať a hojdat. Po pár pokusoch si zvykli. Ale ja som nosila hlavne vonku. Doma pri uspavani som staršiemu nevychovne púšťala rozprávku, inak by stále vyrusoval. 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 16:17

betsey u dávání dítěte do nosítka/šátku je potřeba chodit nebo se aspoň pohupovat. Což pro začínající nosičku není úplně nejjednodušší

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 18:21

betsey aj syn spociatku plakal,po par minutach chodze to preslo. A ako ti pisali aj ostatne, je treba sa akoby pohupavat v kolenach pri tom ako ju v tom nosici máš ak nechodis. Plus teda syn nemal rad ak som sa s nim v nosici predklanala a podobne. A nebol v tej vertikalnej podobe.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 18:44

Mrakoplas som si rozprávku šetrila na cvičenie, ale dnes som jej veru rozprávku pustila. Najprv vtrhla do spálne s tým detským vysávačom, potom s bublinkovou fóliou a potom keď už Korálka takmer spala, tak treskla do dverí, že bolo po spánku, tak už som to nevydržala a išla jej pustiť Poziarnika Sama

A inak diky moc všetkým za rady, zajtra to skúsim s tým pohupovanim, von sa mi teraz nebude dat, bo nemám nosiacu bundu ani tu vsadku zatiaľ 

Offline žluťásek
8884 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 18:58

betsey ještě jsem viděla před časem tip, že některý zimní fusaky, které mají odepínací celý ten vršek, tak se dají vepnout do bundy a použít jako nouzová vsadka. myslím Emitex to byl. Kdybyste náhodou takový měli taky, jako provizorní řešení 

Offline letfenixa
10956 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 19:01

Už dávno som mala do kuchyne zaobstarať sliepky

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 19:44

letfenixa já doma zkouším občas že by se mi hodil pejsek, že když tu dobu, co mi ušetří na úklidu podlahy pod stolem mu věnuji v rámci venčení,tak budou spokojení všichni, ale zatím mi to neprošlo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 20:04

letfenixa u nás by se nakrmilo celé hejno

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 20:11

letfenixa to hovorievala nasa mamka, ze by sme mali zaobstarat kuriatka. Mladsi brat to vzal doslovne a ked babka mala doma male kuriatka, bol velmi rozcarovany z toho, ze si ich nevezmeme do bytu

Online Potrefenáhusa
39059 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 20:34

Toho psa doporucuju, ale je to občas kontraproduktivní, musíme ho často během jídla zavirat, jinak by mu nahazela všechno 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 20:47

Potrefenáhusa tak u nás je na zemi všechno pořád, protože mladý pán odmítá jíst cokoliv jiného než pečivo a eidam. Když mu dám něco na samostatné snězení, tak nehrozí že by to třeba jen ochutnal a všechno hned rozpaple po stole a nahází na zem.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 20:53

Vy co jste tu odporučovali Reima a Lindex kombinezy, máte zkušenost, jestli si udrží voděodolnost i při nákupu z druhé ruky?

Koupila jsem na Vintedu zimní kombinézu Snoxx (nová stojí kolem 3tis) a dneska po půl hodině strávené na totálně mokré houpačce a skluzavce provhl dost výrazně šev na zadku. Tak nevím zda zkusit něco jiného, nebo mám jen nereálná očekávání a v takových podmínkách by byla mokrá v čemkoliv.

Online continuity
43655 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 21:00

Sairon to závisí, jestli jsou švy podlepene, když nejsou, je to vždy problém. Snoxx vůbec neznám. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. listopadu 2021 21:04

betsey stále mám tu blbinu na nosič voľnú