Sairon nepremokavé do tohto počasia sú podľa mňa len tie pogumovane veci
Vše o těhotenství a dětech
Ještě dám jeden sem. Jeble a nejeble houdy jsou bezva, pokud to nepsalo zrovna vaše dítě. ![]()

Tak to je boží.
Mrakoplas myslela som na to, len neviem ci na tak malé babo to nebude príliš veľké, či sa to vôbec bude dat použiť ![]()
Sairon pogumovane veci za prijatelnu cenu maju v lidli
Zase tip.
V Tuchoměřicich, vlastně hned za letištěm VH, je Dinosauria, muzeum dinosaurů.
Teď to ukazovali v tv a vypadá moc zajímavé!
Tip kam na výlet s dětmi. Otevřeno denně. ![]()
continuity Je to super, ale být to moje, to by mě asi jeblo...![]()
Dadoo uz dele myslim na to, ze ti musim podekovat za ty obri stroje zblizka. Nasli jsme sice uz jen 2 dily, ale bylo to presne pro nas, syn z toho byl uplne paf.
Gatita tak to mě opravdu těší! ![]()
My byli dneska v kladenskym zámku na Trnkove zahradě (končila)
hm, ale asi jsme mohli zůstat doma? ![]()
Potrefenáhusa Trnka jako Trnka ![]()
Candance Dcera (16) si menstruacni kalhotky pořídila. Já z toho nejsem úplně nadšená, nicméně toleruji. Co mi taky zbýva, že? Přijde mi, že to není až tak ekologické, protože napřed spotřebuje litry vody na ruční vyprání a pak Peru celé tři kusy samostatně v pračce.
Používá je jen na noc - vybrala si noční model. Před den má kalíšek. Ten používá tak dva roky.
Osobně bych používala denní v kombinaci s vložkou. Jako že to hlavní zachytí vložka, kterou vyhodi, a kalhotky zabrání znečištění postele.
Makara ale už keď ich operie v rukách, tak ich môžeš hodiť do práčky s ostatnými vecami, nie? (Dúfam, že tu teda nerozputam čistotnu debatu).
Makara ja si je taky koupila, abych to zkusila kvuli dceri a prvni menses. Ze bych ji ulehcila. Kalisek ji davat nechci, ona je mala na to asi.
Makarano i ty litry vody jsou porad ekologictejsi, nez vlozka, ktera se nerozlozi....:)
Candance ja je poridila pro sebe a jsem spokojena, ale nemam klasickou menstruaci, jen slaby krvaceni z kojici antikoncepce. Ale je to fakt pohodlny a neni to nijak nechutny. Peru je v pracce s ostatnim oblecenim.
Mi ty kalhotky pro 12 letou slečnu přijdou fajn, odpadnou jí starosti s výměnou vložky ve škole a podobně. Moje ségra je používá a je spokojená. Já jsem tým kalíšek, ale na to mi dvanáctiletá dívka přijde malá, pamatuju si u sebe ty "manévry" s tampónem
než jsem se to naučila.
Makarano i ty litry vody jsou porad ekologictejsi, nez vlozka, ktera se nerozlozi....:)
to jsem si presne rikala, kdyz jsem zvazovala, jestli nenajet na latkove pleny (pro dite:). A nejen to, ale ani vyroba nebude jen tak.
Ale uprimne, jakkoli jsem nakonec asi ekologicky snaziva osoba, tak zrovna tu menstruaci beru tak, ze to priroda nezaridila dobre, tak za to musi zaplatit![]()
Gatita u mně kalíšek vyhrál z naprosto sobeckých důvodů, je mi zkrátka nejpohodlnější![]()
Candance já je mám pro sebe a za mne super věc. Pro mne o hodně pohodlnější než jakákoli jiná alternativa a je mi v nich celkové lépe. Takže bych ji je klidně zkusila pořídit.
Evaeva no ja nevim, jestli s tim na stary kolena zacinat, ale prijde mi to dobry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY