Teď mě napadlo, jak píšu tady o post výše, že děti to milují u babičky a dostávají tam to nejhorší oblečení, protože tam zase nehrozí, že by šli někam do města, no tak tam přesně probíhá voda do pískoviště, hlína rozmíchaná s vodou na bahno, patlání mouky, plastelíny, vyválení v čemkoliv. Asi jako ta vaše školka?
Vše o těhotenství a dětech
dynda to já je klidně válet v bahně nechám sama. Říkám si, že kdy si to mají užít, když ne teď. I ve školce jim to přeju a mají tam na to oblečení. I mi loni dcery učitelka rikala, jak je to super, že moje děti mají ve školce funkční oblečení, ve kterým se můžou zčunit. Mají tam i děti, který mají jen hodobóžový oblečení a oni je do písku nemůžou pustit. Jen to v tomhle případě odneslo to oblečení, který na zahradu nepatřilo. Ale ráno jsme to ještě s učitelem dořešili, modelka tam má dvě bundy a dvě mikiny na zčunění. Bundu mezi lidi jsem dala do tašky a dala nahoru na skříňku. Ona sama není rada špinavá (mimo akci kdy se zrovna čuní), takže chce mít to hezký oblečení hezký. Ty bundy na zahradu jsou taky hezký, ale levný. Aby byly spokojený obě strany.
Jojo, jen mě napadlo, jak bych asi byla naladěná, kdyby se děti od babičky vrátili v tom hodobóžovém po víkendu.
Prosím vás detské pyžamá z lidlu sú skôr menšie či väčšie? Neznášam to číslovanie, všade kde pozriem sú dvojcisla(reserved, HM, pepco.). 98/104 su mu už tak akurat, skôr trocha krátke a 110/116 úplne obrovské. Kto to preboha vymyslel?
Mrakoplas Řekla bych, že odpovídají tomu něčemu mezi:-D
Karja tak to si mi moc nepomohla
. Tak mám brať to menšie?
dynda tu poslední vetu bych vypichla...Akorat v tom případě by asi naše dite chodilo jen v takových věcech "k babičce"
Potrefenáhusa tatinkove to fakt moc neresi, hlavne kdyz jim dite nerve a je spokojene.
Jdete ven v hadrech za tři litry, hezky si to užijte, pápá.
Mrakoplas menšie sú dievčenské, potom doporučujem, aby malo patenty. Ja radšej pri tomto stave - jedno dvojcislo už malé, druhé ešte veľké- kupujem radšej jednocislo zo Slovenky a pod.
Potrefenáhusa já děti oblékám tak, aby se mohli zamazat. Výjimka je návštěva lékaře nebo kultury. Já nesnáším, když musím hlídat, aby se nezamáčeli, neprodřeli kolena a podobně.
Dnes jsem dětem dovolila vytřít kuchyň. Snažím se apelovat, že je to výjimečně tato hra, ale nevím, asi to pro příštích 5 let byla chyba.
Edit; ,,vy budete úplně mokrý!,, ,,Joojoo protože jsme takový děti zlobivý!,,
Karja my spolu vytíráme často, staršího už to ani nebaví. Mají dětský mop, akorát trvám na tom, že ždímat budu já.
Evaeva tak tvoje uz behaj, Housatko porad venku prosedi hodne casu v kocaru, tak je jasny, ze pak vsechno obleceni neni na zniceni pri lezeni po kolenou:)
711990 no u prvního to tak bylo, to je fakt, ale tomu jsem cíleně tajila k čemu je hřiště, dokud nechodil![]()
Evaeva tak hlavne jestli jsi to tajila i tatinkovi
ja jsem s sebou nosivala takovy hasicsky softshellky, ktery jsem mu davala pres ty lepsi/teply hadry, ale pokud jsem u toho nebyla, taky to dopadalo vselijak![]()
Evaeva však jo, ale naše dite jak ještě nechodi, plus bydlime na vsi, kde je jedno hřiště na 5 kilometru, tak ho tatinkovi do kočáru, když jdou s pejskama do poli, oblikam tak, aby to bylo teply a pohodlný, já se ptala, jestli ji bude někde vyndavat, prej ne, tak dostala tohle, jinak bych ji oblikla do sustaku a dala navleky, ona ta vlna ani na ty klouzacce nejede totiž
711990 dat ty hasičský gate na trvalo do kočáru asi není blbej napad...no ale rukavice tam tuhle byly a stejně prijela s ponozkama na rukách ![]()
Tohle byl v cervnu mas zlomovy okamzik, od ktereho uz kupuju jen to, co se muze znicit
at zije softshell a teplaky z lidlu. Co chodi, tak se zaprasi i cestou na nakup.

711990 jo, my na hřiště prostě nechodili. Ale moje děti žádné lepší (ve smyslu drahé) oblečení nemají, akorát samozřejmě nebyli do kočárku oblečení neprokavě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“